Χάπια φύλων: ατε - και το ήθελα!

Τα τελευταία δόση προσπαθήσαμε να τον λόγο με τους άνδρες που αρνούνται τις γυναίκες τους οικειότητα. Τώρα για τα άλλα μισά. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τουλάχιστον δύο από κάθε δέκα γυναίκες δεν αναζητούν στην αγκαλιά τους συζύγους. Απλά δεν έχουν τέτοια επιθυμία. Αν έχω την ευκαιρία. Και περίπου το 40 τοις εκατό των ατόμων που - επιθυμία - έστω και με δυσκολία, αλλά βρείτε ακόμα δεν έχουν βιώσει ικανοποίηση φύλων. Και το χειρότερο είναι ότι πολλοί από αυτούς τελικά να κινείται στην κατηγορία εκείνων που δεν διέπραξε. Ειδικά μετά που ζουν λίγο χρόνο με τον άντρα της. Στο τέλος επηρεάζει και τις δύο πλευρές: κάποιοι θέλουν να κάνουν σεξ, άλλοι δεν το καταλαβαίνω. Συνεπώς, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί επιστήμονες ψάχνουν για το "αντίδοτο" - ένα είδος τρόπους και τα μέσα ζέσταμα κρύο κυρίες.

αγάπη

Από τις φυσικές μεθόδους λειτουργεί περισσότερο ή λιγότερο μόνος. Για παράδειγμα, το δεντρολίβανο από το Πανεπιστήμιο της British Columbia προτείνει (και το "KP" δεν είναι μόνο συνιστάται) για τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε σεξ ακόμα και μέσα από το "δεν θέλω". Την έρευνα έχει αποδείξει με πειστικό τρόπο ότι "η πράξη της σεξουαλικές σχέσεις αποκαθιστά τη λίμπιντο". Και τις περισσότερες πράξεις, τόσο πιο γρήγορα η επούλωση επέρχεται. Γιατί οι γυναίκες του αίματος, αυξάνει την περιεκτικότητα της ορμόνης τεστοστερόνης που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη σφοδρή επιθυμία.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες από τις κυρίες (απλά διαβάστε τις απαντήσεις στην ιστοσελίδα μας) άσχημη βίαιη μέθοδο. Κυρίως επειδή τα προσωπικά συναισθήματα της σεξουαλικής αποστροφής για τους άνδρες-εκτελεστές. Και τι θα γίνει; Για να ξεκινήσετε τη θεραπεία είναι η διακοπή του θεραπευτή και ο θεραπευτής να παρεμβαίνει, επειδή "άρρωστος". Ένας φαύλος κύκλος... Μόνο η μεγάλη επιθυμία της γυναίκας του να συναντήσει το σύζυγό σας επιτρέπει να σπάσει.

Κάποιοι ψυχολόγοι υποστηρίζουν έχοντας κυρίες ερωτικό βίντεο. Αναφέρονται τα στοιχεία της έρευνας, η οποία δείχνει ότι περισσότερες από τις μισές γυναίκες αντιδρούν. Αυτό είναι ενθουσιασμένοι. Και αρκετά έντονα. Και γρήγορα - κατά μέσο όρο 743 δευτερόλεπτα. Το ποσοστό είναι μόνο ένα λεπτό και ένα μισό κατώτερες από τους άνδρες.

Αλλά κατά κανόνα, μια γυναίκα δεν θέλει να πάρει συνταγογραφηθεί "θεραπευτής" φάρμακο. Ακόμη και γνωρίζοντας ότι θα συσταθεί. Με άλλα λόγια, η φυσιολογική αντίδραση από το δικαιότερο φύλο δεν είναι πάντα ενδεικτικό της επιθυμίας τους να εισέλθουν σε μια στενή σχέση. Κι είναι έτοιμοι να την καταστείλει.

Οι επιστήμονες βεβαιώνουν ότι η επιθυμία των γυναικών αλλάζει με το χρόνο. Και ιατρικής στατιστικής υποτίθεται ότι δείχνει ότι η κορύφωση του πάθους φτάσουν την ηλικία των 35. Ή ακόμα και αργότερα. Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να περιμένουμε;

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι περίμεναν. Αλλά μην περιμένετε. Αντίθετα, είναι γεμάτο από αυτά που έχουν νεαρές γυναίκες προθύμως και ευχαρίστως σεξ. Και μεγαλώνοντας, "πήγε σε άρνηση".

ΧΗΜΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ ΖΩΉ

Επιστημονική λογική υπαγορεύει: εθισμένος στην αγάπη γεννήθηκε χημικές ουσίες που παράγει ο οργανισμός. Από τους προκύψει η επιθυμία και ο συνοδός ευχαρίστηση. Ένα φυσιολογικό γυναικείο σώμα παράγει αυτές τις χημικές ουσίες σε επαρκή αριθμό και σε σωστή αναλογία. Τρελός - είναι παραπαίουσα. Και αν είναι έτσι, είναι απαραίτητο να προσθέσετε ό, τι λείπει.

Σε ένα χρόνο, οι θεραπευτές είχαν μεγάλες ελπίδες άμεσα στην τεστοστερόνη. Υπήρχε ακόμη και αναπτύξει ένα ειδικό μπαλώματα, το οποίο εγχέεται η ορμόνη κάτω από το δέρμα. Αλλά η μεγάλη επιτυχία της εν λόγω θεραπείας, χωρίς αποτέλεσμα. Οι γυναίκες ήταν πιο επίμονη με την απροθυμία τους.

Αμερικανός Καθηγητής Λάρι γιανγκ από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα ήταν να πειραματίζεται με μια άλλη ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία φαινομενικά προκαλεί σεξουαλικές φαντασιώσεις, πιέζοντας για την αγκαλιά της αμοιβαίας στοργής, μειώνει το στρες και ενισχύει την εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Τουλάχιστον οι εραστές το επίπεδο αυτής της ορμόνης αυξήθηκαν.

Ωστόσο, η άμεση χορήγηση της ωκυτοκίνης κανείς δεν αναδεύεται μια αγάπη που ονομάζεται από το πουθενά. Και έστειλε ένα κρύο γυναίκα στην αγκαλιά της σέξι μισητός άντρας. Αν και μειωμένη σε αρκετές φορές τον αριθμό των σκανδάλων μεταξύ συζύγων που συμμετείχαν στα πειράματα.

Ο Καθηγητής, όμως, δεν χάνουν την ελπίδα της επιτυχίας. Και συνεχίζει την αναζήτηση για τις ουσίες, λέει. Πιστεύει ότι με τη βοήθειά τους, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να τουλάχιστον να ενισχύσει το αίσθημα της αγάπης. Αν είναι ακόμα ζεστό.

Και ενώ η κατάσταση δεν έχει γίνει ακόμη σαφές, οι ερευνητές εργάζονται σε δύο μέτωπα - με το θηλυκό οργανισμούς και με τα προσωπικά τους στοιχεία. Δηλαδή, με τον εγκέφαλο, η οποία, κατά τη γνώμη πολλών, και είναι το κύριο σεξουαλικό όργανο. Και εδώ σε αυτή την κατεύθυνση, φαίνεται, υπήρξε αξιοσημείωτη πρόοδο στη δημιουργία των φίλτρων για το ξόρκι.

ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΉ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ

σημαίνει για την έναρξη

Τσιπ για το ξόρκι

Ψυχίατρος Μόρτεν από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο περιοδικό Nature Reviews Neuroscience λέει ότι βρήκε ένα μέρος του εγκεφάλου που είναι ειδικά υπεύθυνη για τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Αλλά οι ακριβείς συντεταγμένες των σημείων. Αναφέρει μόνο ότι η μικρή αγαπημένες σημείο που βρίσκεται στην περιοχή της τροχιακής-μετωπιαίο φλοιό. Λένε ότι είναι τα ερεθίσματα, λίμπιντο και την οδηγήσει σε οργασμό.

Στα επόμενα 10 χρόνια, ο ερευνητής σκοπεύει να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό τσιπ και ένα master της εμφύτευσης στο σημείο. Ο στόχος είναι να παρέχει σε όλους τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Ανά πάσα στιγμή. Έλεγχος - από το απομακρυσμένο από την πόρτα του γκαράζ. Ένα κουμπί θα τονώσει τη λίμπιντο, το άλλο είναι να παρέχει οργασμό. Φυσική σεξουαλική επαφή δεν ακυρώσετε. Απλά θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί ηλεκτρονικά. Και σε ποιον, και για ποιο πλήκτρο πρέπει να πατήσετε για να αποφασίσει εταίρους. Αν και η συσκευή μπορεί να εφαρμοστεί από μόνο του.

ΣΥΝΟΛΙΚΆ

Μερικά από τα "cool" κυρίες ήδη εκεί. Άλλοι στο δρόμο. Αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσον θα πρέπει να επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν;

Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν αμφιβάλλω για την επιτυχία - καταμέτρηση στην αγορά σε δισεκατομμύρια δολάρια. Πιστεύω ότι ακόμα και να ξεπεράσει το viagra. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες με εξασθενημένο libido, όχι λιγότερο από το "αδύναμο" άνδρες. Αλλά υπάρχει μια διαφορά... το ισχυρότερο φύλο και είναι ευτυχής να αντιμετωπίζονται. Και οι αδύναμοι δεν θέλω. Και αυτό θα αλλάξει με την έλευση της θαυματουργής σεξ χάπια; Αν και... να τους Ταΐσει κρυφά, να θέσει σε κομπόστα. Ή το κόκκινο κρασί.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ

Επιστήμονες από το Τορίνο και Φλωρεντία πανεπιστήμια έχουν διενεργηθεί δοκιμές σε 798 γυναίκες με τακτική εταίρους. Ποτίζονται αυτές οι γυναίκες είναι το κόκκινο κρασί. Χύνεται καθημερινά ένα ή δύο ποτήρια. Και, στη συνέχεια, αξιολογούνται σεξουαλική δραστηριότητα πόσιμο πολλές παραμέτρους: το λίμπιντο, ευερεθιστότητα και ένταση των οργασμών, πόνος.

Τα αποτελέσματα της ένα τολμηρό πείραμα που δημοσιεύτηκε στο journal of sexual Medicine. Και δείχνουν το ίδιο ή δύο ποτήρια αυξημένη λίμπιντο, μειώνει ή ακόμη και εξαλείφει τον πόνο. Αλλά, δυστυχώς, το κόκκινο κρασί δεν επηρεάζεται. Δυστυχώς, οι συγγραφείς της μελέτης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί και τους μηχανισμούς της επιρροής τους σχετικά με τη σεξουαλική δραστηριότητα των γυναικών. Αλλά θα πάμε για να πάρει την αλήθεια που κρύβεται στο κόκκινο κρασί. Και θα συνεχίσουν να πίνουν.