Πώς να ξεκινήσει γρήγορα το αγαπημένο σας στο κρεβάτι - αγάπη μου, από την οποία να πετάξει

Κάθε άνθρωπος είναι πάντα ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πώς να ξεκινήσει γρήγορα το αγαπημένο σας στο κρεβάτι. Κατ ' αρχήν, δεν χρειάζεται να έχει ειδικές δεξιότητες και ποιότητες. Θα είναι αρκετά καλά λόγια, το φως πινελιές και δραματικές κινήσεις των χεριών.

διέγερση γυναίκες χέρι

Τι στοργή, την αγάπη των γυναικών

Να διαφοροποιήσουν την προσωπική τους ζωή και να απερίγραπτη ευχαρίστηση να βοηθήσει όλα τα είδη εφαρμογή διαφόρων μεθόδων προκαταρκτικά και τον έρωτα στοιχεία. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από τεχνικές και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο προοίμιο οικεία διασκέδαση.

Το πιο απλό θα είναι η:

 • Απαλό και τρυφερό άγγιγμα των χειλιών,
 • Προσεκτική χάιδεμα χέρια
 • Όμορφα λόγια στο αυτί σου.

Πώς να ξεκινήσει γρήγορα το αγαπημένο σας κρεβάτι με τα χέρια σου

Αν ξέρεις όλες τις ζώνες που διεγείρει και να χαλαρώσετε, και την κατάλληλη στιγμή τους οδήγησε θερμό και αισθησιακό κινήσεις, μπορείτε γρήγορα να έχετε ένα αγαπημένο. Τη στιγμή που η απόσταση θα ενισχύσει μόνο το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται.

Γιατί να μην προτείνουμε αλκοόλ

Σταμάτα και σκέψου πριν αποφασίσεις να διαφοροποιήσουν το σεξ με το αλκοόλ. Το αλκοόλ αναστέλλει διαβιβάζονται νευρικές απολήξεις ερεθίσματα και σε καμία περίπτωση δεν τροφοδοτεί την αναμενόμενη ευχαρίστηση. Έτσι, ένα ρομαντικό βράδυ είναι πιο κατάλληλο ποτήρι κρασί και τίποτα άλλο.

Τεχνική φιλί και τεχνικές για την έναρξη

Για να κάνει το κορίτσι εκτίμησα όλες τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να μάθετε τις τεχνικές της σεξουαλική επαφή των χειλιών. Αυτό είναι συνήθως:

 • Απαλό άγγιγμα στα χείλη του άλλου
 • Ζεστό διείσδυση στο στόμα εταίρους γλώσσα κύριος,
 • Η εναλλαγή των προηγούμενων τεχνικών – από απαλό με πάθος και αντίστροφα.

Η κυρία σας θα λάβετε μια πραγματική απόλαυση στο κρεβάτι, αν τηρήσουμε τις απαραίτητες τεχνικές.

Μέθοδος Η τεχνική
Φιλί Ένα απλό άγγιγμα των χειλιών μέρη του σώματος μπορεί να παραδώσει την ουράνια μακαριότητα.

Μπορεί να είναι τα χείλη και το λαιμό, την πλάτη και την κλείδα, τα μάγουλα και τα ζυγωματικά, το στήθος και την κοιλιά.

Μην ξεχάσετε να παρακολουθούν την αντίδραση του εραστή σας. Mark τις θέσεις που φέρει την διέγερση σε μεγαλύτερο βαθμό. Αφής παράγουν, όπως τα χείλη και η γλώσσα.

Λόγια αγάπης Από την αγάπη μας κυρίες; Αυτό είναι σωστό, τα αυτιά. Θυμάμαι όλα τα λόγια τρυφερά. Αλλά δεν πρέπει να είναι χωρικά και ατελείωτες ομιλίες.

Αρκετό για να κάνει μερικά κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, να πω αυτί μια Δήλωση της αγάπης, για να θυμηθούμε μια ευχάριστη κοινές στιγμές.

Όπως και να μετακινηθεί αγαπημένο, ταυτόχρονα, να χαλαρώσετε και να διεγείρει την κατάστασή της.

Χειρονομίες και άλλους τη γλώσσα του σώματος
 • Όλες οι κινήσεις σας πρέπει να είναι μαλακό και λείο.
 • Ήσυχα κρατήστε τα δάχτυλά σας στο πίσω μέρος, τα μαλλιά, κοιλιά ή τη μέση.
 • Προσπαθήστε να μην κάνετε απότομες κινήσεις.
 • Όλες οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ερωτική και φιλόξενο.
διέγερση των γυναικών χαϊδεύοντας το χέρι

Αυτό που πραγματικά διεγείρει μια γυναίκα

Αναρωτιέστε πώς να φέρει το αγαπημένο σας γρήγορα στο κρεβάτι, μην ξεχνάτε σχετικά με τις ερωτογενείς ζώνες. Την ίδια στιγμή, το καθένα από αυτά είναι μεμονωμένες.

Βασικοί κανόνες:

 • Κάποιες, όπως η τρυφερότητα του τριχωτού της κεφαλής, την πλάτη ή στην κοιλιά, και η τρίτη είναι από το λαιμό ή το στήθος.
 • Δώστε προσοχή στην αντίδραση. Αυτό θα σας επιτρέψει να καταλάβετε τι μέρη είναι πιο προτιμώμενο.
 • Σε στιγμές απόλαυσης ένα κορίτσι μπορεί να κλείσει τα μάτια μου, για να καθοδηγήσει το συνεργάτη χέρι στην επιθυμητή περιοχή ή χωρίς τη θέλησή τους να την αγγίξουν.
 • Υπάρχουν κάποια μέρη, χαϊδεύοντας που μπορείτε να πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, προκάλεσε δυσάρεστες αισθήσεις.

Πιο συχνά, είναι το φιλί γίνεται η απαραίτητη ώθηση, μετά από την οποία έρχεται η πολυαναμενόμενη οικειότητα των δύο ερωτευμένους ανθρώπους. Χωρίς αυτό, πάρα πολύ επίμονος ανοίγματα μπορεί να απορριφθεί. Είναι η ρομαντική στιγμή, να διακόψει ότι δεν προκύπτουν οποιαδήποτε επιθυμία.

Πώς να διεγείρει μια γυναίκα

Αρχικά, ο ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένος ελαφρύ άγγιγμα των χειλιών στα χείλη, αλλά είναι πολύ απαλό και δεν μπορεί να δώσει το μάθημα της ανάπτυξης περαιτέρω δράσεων. Ως εκ τούτου, όταν ο εταίρος έχει ήδη "ώριμα" δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε πιο παθιασμένες κινήσεις, που αφορούν τη διείσδυση της γλώσσας μέσα στο στόμα και να αγγίξει τον ουρανό και την εσωτερική κοιλότητα. Αλλά μερικές φορές η αγαπημένη σας μπορεί να αρνηθεί χαϊδεύει με αυτό τον τρόπο.

Έχει τους δικούς της λόγους:

 • Η αρνητική στάση σε τέτοιες εκδηλώσεις συναίσθημα,
 • Παραβίαση προσωπικής υγιεινής,
 • Κακή αναπνοή.

Οι γυναίκες το σώμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να αντιδράσει κατά τρόπο διφορούμενο σε διαφορετική πινελιά. Θα αξιολογεί συνεχώς το συνεργάτη.

Ακόμα και σε στιγμές οικειότητας, η κυρία σου αναλύει από τη σκοπιά της έλξης. Αν αρνείται το παθιασμένο φιλί, τότε δεν είσαι άξιος της σύμφωνα με ορισμένες ενδείξεις, δεν έχει καμία επιθυμία να συνεχίσει μια σχέση μαζί σας και να φέρουν τα παιδιά.

Σε τέτοιο συμπέρασμα οι επιστήμονες έχουν έρθει, αλλά να το πάρεις κυριολεκτικά, δεν αξίζει τον κόπο. Ίσως το πρόβλημα να είναι απλούστερη – το κορίτσι δεν έχει αναπτύξει ευαισθησία σε αυτό το είδος της αγάπης. Τώρα είναι μικρό – να την βοηθήσει να το επιτύχουμε αυτό.

Προκαλεί μια γυναίκα μόνη

Να διεξάγει τα παιχνίδια της αγάπης θα πρέπει να επιλέξετε ένα βολικό μέρος. Καλύτερα να ήταν ένα μεγάλο κρεβάτι ή έναν καναπέ, όπου μπορείτε να αισθάνονται άνετα και χαλαρά. Απαλά και σιγά-σιγά να ορίσει το αντικείμενο των επιθυμιών τους για ύπνο. Σας απαλή ενέργειες είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί. Τώρα να αρχίσουμε να αφυπνίσει την επιθυμία της διατήρησης ορισμένους κανόνες και συμβουλές.

Διέγερση πινελιές

Τι πρέπει να κάνω για τη χαρά της αγαπημένης:

 • Πιέστε απαλά τα δάχτυλά σας ή τη γλώσσα δέρμα
 • Να μην είναι ντροπαλός κατά τη διεξαγωγή πειραμάτων σε αναζήτηση της ερωτογενείς ζώνες,
 • Μεταφέρετε με ασφάλεια τις ενέργειες με τα χέρια του, αλλά προσπαθήστε να μην παραδώσει επώδυνες αισθήσεις
 • Σταδιακά αρχίζουν αγάπη παιχνίδι.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ απλή και προσιτή. Να είστε δημιουργικοί, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή τη γλώσσα, να διερευνήσει όλες τις άγνωστες περιοχές του σώματος, την τόνωση της ζώνη από την υψηλότερη ικανοποίηση.

Το πιο σημαντικό, να σας ενέργειες δεν άντεξε τον πόνο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αρχίσει ξανά. Και δεν είναι το γεγονός ότι την επόμενη φορά που ένα κορίτσι με την ίδια χαρά που σου δίνει, να μελετήσει το όμορφο σώμα. Εμφανίστηκε να σπάσει το ψυχολογικό φράγμα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Ηθική αυτουργία επιθυμία με χαϊδεύει κινήσεις

Είναι μάταια, πολλοί δεν δίνουν δεν έχει αξία. Μπορούν να ενισχυθούν εκδηλώνεται ένα απερίγραπτο συναίσθημα, και να αναζωπυρώσει την επιθυμία.

Τα νεύρα δώρο στον εγκέφαλό μας, ένα είδος ανταποκρίνονται σε διαφορετικές δονήσεις, και η φωνή. Σκέφτομαι πώς να ξεκινήσει γρήγορα το αγαπημένο σας κρεβάτι, να θυμάστε όλα τα καταπληκτικά και ασυνήθιστους συνδυασμούς. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να "blandientur" ακρόαση γυναίκες, προκαλώντας την αίσθηση και το πάθος.

Τι δράση, συνιστάται:

Αν το κορίτσι κοιμάται, κουρασμένος, άρρωστος ή απλά δεν έχεις διάθεση, μην προσπαθήσετε να την πείσετε να κάνει με το σεξ. Μπορείτε να απαλά εγκεφαλικό επεισόδιο τα μαλλιά τους ή πίσω, αλλά αν οι πράξεις σου θα εκληφθεί αρνητικά, δεν ταιριάζει.

Η κυρία σου μπορεί να υπονοήσω κάτι που δεν είναι έτοιμη για μια νύχτα της αγάπης. Στην περίπτωση αυτή, αφήστε την ήσυχη. Μπορεί να πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, είτε δεν το ντους, στη συνέχεια, ο πραγματικός λόγος για την αποτυχία είναι απλά δεν εκφράστηκαν.

Να μόνιμος συνεργάτης ή γυναίκα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εάν να έχουν σεξ σε πρώτη ζήτηση. Ποτέ δεν είναι προσβεβλημένος από την απροθυμία του να την ευκαιρια και δεν την κατηγορήσεις.

Τη λεκτική ροή πρέπει να υποστηρίζονται από δράσεις και κινήσεις. Αλλά μην βιαστούμε, πάρτε τα προκαταρκτικά επαρκή προσοχή. Αν ένα κορίτσι δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη διέγερση, την ευχαρίστηση, την πράξη του έρωτα, θα φέρει ούτε αυτήν ούτε εσύ.

Στο πιο μυστηριώδες σημείο, θα είναι να νικήσει εντελώς αντίθετα συναισθήματα:

 • Αναστάτωση
 • Αρνητικά συναισθήματα
 • Τον πόνο.

Τι είδους οργασμό εδώ, στη συνέχεια, να το πω έτσι. Τι θα κάνει ένας άντρας για να την αποκτήσει δεν θα λειτουργήσει. Έτσι, ό, τι προηγήθηκε στην αρχή των παιχνιδιών σας, να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, σταδιακά, περνώντας όλα τα στάδια της προκαταρκτικά. Αν σας απαλό ψίθυρο στο αυτί σου δεν δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που υποστηρίζεται αγγίζει αυτή η τρυφερή και απαλή. Απαλά αλλά σταθερά σύρετε τα δάχτυλά σας μέσα από το σώμα σας, να βρείτε όλα τα κρυφά σημεία, τα οποία είναι τα αγαπημένα σας ενθουσιασμένος και περισσότερο, σταδιακά χαλαρώνει και γίνεται έτοιμη για πιο δραστικές κινήσεις.

Αν μια τέτοια "κόλπα" θα γίνει σταθερή συντρόφους σας στη διαδικασία της αποπλάνησης, αυτή η κυρία θα γίνει κατανοητή ακόμα και σε μικρή πινελιά. Εν αναμονή της επαφής, το σώμα θα καίει με την επιθυμία.

Πώς να πάρετε μια φίλη ήσυχα

Υπάρχουν ορισμένες ερωτογενείς ζώνες, αυξάνοντας την ένταση.

Κάθε κύριος να προσπαθήσει να κατανοήσει ποια από τις πράξεις του δίνεται σε μια γυναίκα αξέχαστη διασκέδαση. Πώς να ξεκινήσει γρήγορα το αγαπημένο σας κρεβάτι, απλά παρακολουθήστε την αντίδραση στο άγγιγμά σας. Προσπαθήστε να βρείτε και να επιλέξετε εκείνες τις ερωτογενείς ζώνες που δίνουν ιδιαίτερο αισθησιασμό, να μάθουν βήμα-βήμα το σώμα σας Πριγκίπισσα.

Τα χέρια σας βοηθός επικεφαλής της μελέτης από τα πιο ευερέθιστος περιοχές. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να αγγίξει τα χείλη και τη γλώσσα. Το κίνημα πρέπει να εναλλάσσονται από αργό γρήγορα, από τη μια περιοχή στην άλλη.

Ερωτογενείς ζώνες ανάλογα με το βαθμό των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους είναι τριών τύπων:

 • Αδύναμη
 • Μέση
 • Ισχυρή.
διέγερση των γυναικών τεχνικές χεριών

Αρχικά, η εστίασή σας πρέπει να είναι στοχευμένη για να ορίσει χαμηλή ευαισθησία στην αφή και, στη συνέχεια, την επιτάχυνση του ρυθμού της lego για τις πιο συναρπαστικές τοποθεσίες. Τα αγαπημένα σας θα βογκάω από ευτυχία.

Ο πίνακας δείχνει τις πιο κοινές ερωτογενείς σημεία και την ταξινόμησή τους σύμφωνα με τις αρχές της ευαισθησίας.

Η ευαισθησία του γυναικείου σώματος

Η περιοχή του σώματος Βήματα για να εκδηλωθεί επιθυμία
Χαμηλή ευαισθησία
Μαλλιά Διαδικασία:

 • Ελαφρά αγγίζοντας το τριχωτό της κεφαλής, κρατήστε τα χέρια για το ωραίο μαλλιά, τυλίξτε τα δάχτυλά τους μπούκλα. Μπορεί να κάνει το μασάζ διεγείρει τη ροή του αίματος, την αύξηση της διέγερσης. Αλλά η εφαρμογή θα πρέπει να έχουν κάποιες γνώσεις και εμπειρία.
 • Σταδιακά μέχρι το άνω μέρος του θώρακα και το λαιμό. Σε αυτή την περίπτωση, λειτουργεί η γλώσσα και τα χείλη. Αγγίξτε ελαφρά το σώμα τους, τη σύλληψη και την περιοχή του αντιβραχίου και την κλείδα.

Ένα είδος αντίδρασης με τα φιλιά της τα δάχτυλα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος κατά τον δέκατο ένατο αιώνα, οι Cavaliers ήταν συνεχώς φιλί τις κυρίες τους.

 • Να είστε βέβαιος να τονώσει τα αυτιά και τα μάτια.
 • Σε αυτή την περίπτωση, καμία ζημιά δεν θα είναι λόγια.
 • Ψιθυρίζοντας τους, φιλί το λοβό του αυτιού, ελαφρώς τσιμπολογάνε τα δόντια της. Παράγουν φως φιλιά τα μάτια σου, κυρά μου, θα λάβετε μια απερίγραπτη χαρά.
Λαιμό
Τα χέρια
Αυτιά
Τα μάτια
Ο μέσος όρος της ευαισθησίας
Στήθος Πώς να χαϊδεύουν το Στήθος

Τα Στήθη των γυναικών δίνει μια μικτή αντίδραση στο άγγιγμα των ανδρών. Διέγερση είναι ενισχυμένη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Κατά τη σίτιση το μωρό
 • Τη στιγμή της ωορρηξίας
 • Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Αγγίζοντας τη θηλαία άλω και τη θηλή του μαστού, μπορείτε να φέρετε το αγαπημένο σας σε οργασμό. Ειδικά αν το άγχος αυξάνεται.

 • Ο συνεργάτης του στο στομάχι, κάνει την δειλή και απαλό μασάζ, το τέντωμα στην πλάτη και τους γλουτούς.
 • Θέση ανάμεσα στις ωμοπλάτες ονομάζεται "γάτα". Θα πρέπει να είναι το αντικείμενο της προσοχής σας. Θα είστε σε θέση να επιτύχει την πλήρη ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό του την όμορφη ημίχρονα.
 • Ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας, προκειμένου να επιτύχει την επίδραση του φωτός γαργαλάει το στομάχι μου.

Ένα από τα μέρη, η τρυφερότητα, η οποία δεν πρέπει να σταματήσει ούτε για ένα λεπτό είναι τα χείλη.

Ανασκόπηση μεθόδων και τεχνικών για την εκτέλεση βελονισμού. Είναι πολύ απλή.

 • Τραβήξτε τη γλώσσα, θα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο την άκρη. Θα πρέπει να είναι εύκολο να αγγίξει τα χείλη του συντρόφου σας, αν και ελαφρώς να τσιμπήσει.
 • Εξασφαλιστεί ότι η γλώσσα σου ήταν σταθερή και απαλή.

Μερικές φορές οι γυναίκες κατά το χρόνο λήψης της ευχαρίστησης ελαφρώς morsu τα χείλη σου. Είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν προκαλεί πόνο ή δυσφορία.

Acupressure και ταυτόχρονη αγάπη του μαστού ας υποθέσουμε ότι είστε ήδη επαρκώς προετοιμασμένοι για την τελική φάση του έρωτα παιχνίδι.

Τα χείλη
Πίσω
Γλουτοί
Η έντονη ευαισθησία του
Μηρός με την εσωτερική τους πλευρά
 • Προκειμένου να καταστεί ευκολότερη για να χαϊδεύω την περιοχή από τον καβάλο μέχρι το γόνατο, και ξάπλωσε ανάσκελα.
 • Να είσαι ευγενικός, προχωρώντας σταδιακά και ψηλότερα.

Το καβάλο ίδια αποτελείται από πολλές νευρικές απολήξεις και χωρίζεται σε διάφορα μέρη. Εάν ορίσετε ένα στόχο, πώς να φέρει το αγαπημένο σας γρήγορα στο κρεβάτι, να δώσει την προσοχή της.

 • Το πιο ευαίσθητο σε σχέση με αυτό την Κλειτορίδα. Μπορείτε να δείτε αυτό το οπτικά τη στιγμή της διέγερσης αυξάνεται. Μερικές φορές είναι δύσκολο να ανιχνευθούν, αλλά πρέπει να γίνει απαραίτητα.
 • Η διέγερση αυτή μπορεί να προκαλέσει τον οργασμό, χωρίς να λάβει πρόσθετα μέτρα.
 • Μια συγκεκριμένη απάντηση στην αγάπη διαφέρει η περιοχή από τον κόλπο προς τον πρωκτό. Είναι μάλλον μια λεπτή θέση να αγγίξει τον ότι αν είναι ευχαριστημένος ο σύζυγός σας.
 • Προθυμία για σεξ θα δώσει αμέσως τα χείλη του αιδοίου. Κατά τη στιγμή της διέγερσης που λαμβάνουν τη ροή του αίματος, και να αλλάξετε το χρώμα. Αγγίζοντας αυτό το μέρος, θα σας σύντροφος πολλά θετικά συναισθήματα και αισθήσεις.

Την παραμονή της κύριο διεγέρτη σε γυναίκες που έχουν υπερευαισθησία. Τι μπορεί να ειπωθεί για το αιδοίο την οποία υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των νευρικών απολήξεων. Έτσι το μέρος αυτό πρέπει να είναι το πιο "αγαπημένο".

Μασάζ, μέχρι τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής, κατά τη διαδικασία και, ακόμη και μετά. Έτσι θα επιτρέπει στις γυναίκες να βιώσουν μια ταχεία επιθυμία και να παρατείνει την απόλαυση του οργασμού.

Καβάλο
Η κλειτορίδα
Χείλη του αιδοίου
Το διάστημα από το κάτω μέρος του κόλπου, του πρωκτού
Κόλπο