Η κατανομή των "λάσπη" στις γυναίκες η διέγερση, μύθοι και προκαταλήψεις

Η λέξη γκου; ακούγεται σαν κάτι αηδιαστικό. Αλλά μπορείτε να το αλλάξετε στην λέξη ενυδάτωση;. Ξέρεις την λαϊκή έκφραση: Εδώ, η γυναίκα που είδε τον άνθρωπο, και αμέσως έγινε υγρό ανάμεσα στα πόδια. Ναι, ναι, αυτή είναι η βλέννα φυσιολογική αντίδραση σε μια τόνωση αντικείμενο για γυναίκες.;Αλλά χωρίς αυτές τις εκκρίσεις, η σεξουαλική επαφή θα είναι παρόμοιο με το να κόβεις τα καρότα στον τρίφτη.

Κύριοι είναι παρθένες, την πρώτη φορά που κάνεις σεξ, μην φοβάσαι τις εκκρίσεις βλέννας στις γυναίκες όταν ενθουσιασμένος, αυτό σημαίνει ότι σας συμπαθεί.

Ένα μικρό παράδειγμα από τη ζωή. Είναι πολύ ντροπαλή παρθένα, ακόμη και κατά τη σχολική ηλικία, στην αγάπη με ένα κορίτσι από μια παράλληλη τάξη. Τρελάθηκε, έγραψε ανώνυμα ποιήματα αγάπης, αλλά στην έμφαση δεν το είχα προσέξει.

Δεν ξέρω καν πώς να το προσεγγίσουμε, επειδή δεν ξέρουν τι βασικά χρειάζεστε για να εξερευνήσετε σεξουαλικά. Αυτός, ο ανόητος, τη σχετική βιβλιογραφία για να διαβάσετε, και όλα τα βιβλία των μεγάλων ποιητών περπάτησε. Το μόνο πράγμα που αόριστα ακούσει ότι υπάρχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, και στη συνέχεια να στάζει από το σώμα.

Είναι ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι το αντικείμενο του πόθου του, τον ξελόγιασε. Κάπου με κάποιο τρόπο το κόμμα κατέληξε. Και εδώ είναι στο σπίτι της, χωρίς γονείς, η μοίρα τα πάντα. Φιλιά, τρυφερότητα, με τα χέρια, ακούμπησε τα χείλη του αιδοίου της και δεν υπάρχει ένα κανονικό θηλυκό βλέννας κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Αλλά ήταν άμεσα παραλύσει το είδος του φόβου, απαλά, αυτό το κορίτσι έχει μολυνθεί με μια τρομερή ασθένεια, επειδή η υγρασία στο κιλοτάκι ήταν Ω-Ω! Ο καημένος, είναι πέντε-τριάντα, και περιφρονώντας έφυγε από τη θεά;.

Αργότερα, αυτού του αποτυχημένου εραστή της με ένα θλιβερό, Υπενθυμίζοντας το περιστατικό αυτό, καθώς έχασε την πρώτη του αγάπη. Λοιπόν, ο χρόνος γιατρεύει όλες αργότερα έμαθα, να παντρευτεί, να γεννήσει ένα σωρό παιδιά.

Πώς και γιατί η επιλογή των γυναικών με ενθουσιασμό;

το υγρό κατά την διέγερση

Κολπικό υγρό έχει μια πολύ πολύπλοκη σύνθεση, που παράγουν το σεξ αδένες που βρίσκονται στο εσωτερικό του κόλπου, της μήτρας και κολπικού επιθηλίου. Δεν νομίζω ότι η βλέννα που απελευθερώνεται μόνο κατά τη διάρκεια της διέγερσης σε μικρές ποσότητες στον κόλπο είναι πάντα.

Ωστόσο, πριν από την επαφή και κατά τη διάρκεια της διέγερσης στο σώμα ρίχνει τη βλέννα αρκετές φορές περισσότερο για να τη σεξουαλική επαφή ήταν πιο άνετη, και δεν θα πρέπει να στεγνώσει, προκαλώντας δυσφορία για τους δύο εταίρους.

Υγιές κορίτσι κολπικό υγρό είναι ελαφρώς παχύ και να καθαρίσετε τη βλέννα, αισθητή μυρωδιά και αφύσικα χρώματα. Κάθε γυναίκα το ποσό της υγρασίας είναι διαφορετικά, όλα εξαρτώνται από το βαθμό της διέγερσης και της ετοιμότητας για συνουσία. Ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα είναι πάντα καταλαβαίνουν πόσο ενθουσιασμένος ο εραστής του, και θα κάνει κάθε προοίμιο για το σεξ, για να μην πάρει την αμφίβολη ευχαρίστηση να τρέχει ξηρό.

Αλλά άφθονη λίπανση σε γυναίκες κάτω ενθουσιασμός μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως και των δύο εραστές, ειδικά αν το ζευγάρι για πρώτη φορά ή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν είχε επαφή. Ένας άνθρωπος μπορεί να υποθέσουμε ότι μια γυναίκα είναι κάτι λάθος: ή ακολασία, ή τυχόν προβλήματα με την υγεία της στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το κορίτσι μπορεί να διστάσουν ή ακόμη και να αρνηθεί το σεξ. Κατά τη γνώμη της για μια τέτοια αφθονία της υγρασίας θα ωθήσει μακριά εταίρο, και ακόμη είναι πολύ δυσάρεστους ήχους από τον κόλπο, διότι αυτό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, όπως ξέρεις.

Τι χρώμα είναι η κατανομή ποσοστό και τους πραγματικούς φόβους

τι χρώμα είναι το αποκορύφωμα

Έτσι, παραθέτοντας τα εξής χρώματα:

  • άχρωμο ή ελαφρώς υπόλευκη απόχρωση;
  • ένα πλούσιο λευκό με ένα πυκνό υγρό;
  • γκρι ή ακόμη και το πρασινωπό;
  1. Στην πρώτη περίπτωση, δεν πρέπει να φοβάται. Ακόμα και το λευκό απαλλαγή είναι η διέγερση των γυναικών δεν είναι ένα σημάδι της ασθένειας, είναι κοινή Beli. Εμφανίζονται κυρίως σε γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της ωορρηξίας είναι ένα σημάδι από τη στιγμή της σύλληψης του παιδιού. Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι λίπανσης κατά τη διάρκεια της διέγερσης, ιδιαίτερα όταν επαναλαμβάνεται συνουσία ή μετά τη συνουσία, με ένα προφυλακτικό.
  2. Στη δεύτερη περίπτωση, αν εσώρουχα κορίτσια λευκό cheesy απαλλαγή και έξω από το μουνί της και τα γεννητικά όργανα φαίνονται φλεγμονή, είναι πιθανό να έχει μια μόλυνση ζύμης. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ένα αφροδίσιο νόσημα και δεν σημαίνει ότι είναι ακατάστατα - θα μπορούσε να είναι μια αντίδραση σε αντιβιοτικά ή οποιαδήποτε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Αλλά το σεξ είναι επιθυμητό προφυλακτικό.
  3. Υγρό στην διέγερση των γυναικών γκρι με πράσινη απόχρωση μπορεί να είναι επικίνδυνη για το σύντροφό τους. Όχι μόνο το χρώμα μιλάει για τον κίνδυνο, αλλά η παρουσία της μια πικάντικη μυρωδιά, συγγνώμη, σάπιο ψάρι, επιτρέψτε μου να ξέρω τι κορίτσι είναι κάτι που κάποιος πήρε;. Ακόμα και αν το κορίτσι είναι όλα τόσο τακτοποιημένο και καθαρό. Με αυτή την κυρία αταξίες * απαραίτητα και επηρεάζουν την υγεία.

Μύθοι τους οπαδούς του ταινίες για ενήλικες για τις εκπομπές

Αρχικά, θέλω να διαλύσει τον μύθο για τους λάτρεις των ενηλίκων ταινίες, απλά πορνό. Μερικές φορές σε ταινίες, υπάρχουν και τα επεισόδια: εδώ αρραβωνιασμένη, και μερικές φορές περισσότερα από ένα, άγριο σεξ, και αυτό είναι μια από τις γυναίκες, αρχίζει ακατάσχετη απαλλαγή κατά τη διάρκεια της διέγερσης, αλλά αυτές που γεμίζουν το πάτωμα από το κρεβάτι, και κατά τη διάρκεια του οργασμού σε Γενικές γραμμές, είναι μια φάλαινα αφήστε ένα ισχυρό jet κολπικού υγρού.

Μετά βλέποντας αυτή την ταινία στο Διαδίκτυο, έχουν έντονο διάλογο: αν είναι δυνατό ή όχι. Κάποιος χτυπάει τον πισινό του στο στήθος που ο ίδιος προσωπικά το είδα αυτό όταν κοιμάσαι με έναν εταίρο. Οριστικές ανοησίες και ανόητο νταηλίκι.

Ελαφρά υγρό το κρεβάτι κάτω από τον κώλο της ακόμα δεν είχε έρθει, αλλά ρίξτε τον εαυτό σας ένα γαλόνι, από τα δάχτυλα στα αυτιά, ακόμα και με σιντριβάνια - αυτό δεν θα συμβεί.

Οπότε συμβουλή στα κορίτσια δεν πρέπει να ντρέπεται, ότι κάπου εκεί έξω κάτω σχηματίζεται μια μικρή λιμνούλα: αυτό είναι εντάξει, επειδή το σώμα αντέδρασε η διέγερση, και λίπανση πήρε περισσότερα. Συμβουλές για να μην φοβάσαι και να μην φέρουν σε δύσκολη θέση το κορίτσι: θα δούμε ανόητη.

Αλλά και όταν η κακή λίπανση, ή την έλλειψη αυτών, είναι κρίμα για σας και τα δύο, λοιπόν, αυτό συμβαίνει, κυρίως Ώριμα ζευγάρια, όταν οι γυναίκες φθάνουν στην εμμηνόπαυση, και πάλι Ω, πόσο θέλω! Λοιπόν, υπάρχουν πράγματι, σε sex-shops από ειδικό τζελ και λιπαντικών, ώστε να προχωρήσει και να έχουν ένα καλό σεξ!