Πώς να διεγείρει μια γυναίκα; Ενθουσιασμένος!

Θηλυκή σεξουαλική διέγερση – ένα από τα μεγάλα μυστήρια της φύσης. Αν οι άνδρες είναι ικανοί να βιώνουν σεξουαλική έλξη για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, εκπρόσωποι από την όμορφη μισό της ανθρωπότητας μπορούν μόνο να ονειρεύονται. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ξέρουν πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι.

Αξίζει να σημειωθεί το βασικό και προφανές γεγονός – όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές. Μια νεαρή κοπέλα να νιώσει τη σεξουαλική διέγερση, χρειάζεται αρκετά παθιασμένα φιλιά, ένα άλλο ζευγάρι γνωστά λόγια, για το τρίτο δεν θα ξεκινήσει χωρίς την τόνωση μασάζ.

Και όμως, την ψυχολογία, την ανατομία και την εμπειρία της ζωής, υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα πρότυπο, χρόνος-δοκιμασμένες μεθόδους της διέγερσης της γυναίκας.

Τι είναι, μια Καυλιάρης κορίτσι; Αίσθηση σε ολόκληρο το σώμα, καυτό αιδοίο, fuzzy κοίτα – τυπικά συμπτώματα της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες. Ο γύρω κόσμος παύει να υπάρχει στο μυαλό μου είναι πλέον λογικές ιδέες. Ζωώδη ένστικτα θέλουν να ξεφύγουν, το σώμα απαιτεί τη συνέχιση και, το πιο σημαντικό, η τελική απαλλαγή.

Σημάδια σεξουαλικής διέγερσης σε κορίτσια

Κατά κανόνα, ένα κορίτσι χρειάζεται 15 λεπτά από ενεργά και παθητικά στοργή, για να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα. Πώς αυτή η μυστηριώδης διαδικασία από την άποψη της φυσιολογίας του;

Κατά τη διάρκεια της ενεργού σεξ, ιδιαίτερα διέγερση της κλειτορίδας και το Στήθος της, το αίμα που φτάνει στα γεννητικά όργανα. Εμφανίζεται η υγρασία ανάμεσα στα μπούτια μου αυξάνει το ρυθμό της καρδιάς και τη θερμοκρασία του σώματος, η αναπνοή επιταχύνεται. Μύες στην κοιλιακή χώρα είναι ένα άλλο κλασικό σημάδι του ενθουσιασμένος γυναικείο σώμα.

Το αρσενικό και το θηλυκό διέγερσης – τα διακριτικά χαρακτηριστικά:

 • Στους άνδρες, η έλξη για το κορίτσι παρουσιάζεται γρήγορα. Ένα τυπικό παράδειγμα: ο δρόμος είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα με ωραίο σώμα. Μίνι φούστα και ψηλά τακούνια για να τονίσει την ομορφιά της μακριά πόδια. Φωτεινό, αλλά όχι μακιγιάζ, καλά-καλλωπισμένο μαλλιά, ωραίο άρωμα... πόσοι άντρες βλέπουν αυτό το ξελογιάστρα, αισθάνονται σεξουαλική διέγερση; Ναι, σχεδόν όλα!
 • Οι γυναίκες όλο και πιο περίπλοκη και σύγχυση. Ένας άνθρωπος μπορεί να είναι αρκετά συνηθισμένη εμφάνιση, με ένα "μπύρα" κοιλιά, φαλάκρα, ελάχιστα μοιάζει με τον αθλητή. Παρ ' όλα αυτά θα είναι δημοφιλής μεταξύ των γυναικών. Γιατί; Γιατί ξέρει την ψυχολογία των γυναικών. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι πάντα στην κορυφή της σεξουαλικής Olympus.

Αλήθεια νούμερο 1. Πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι; Δίνουν την εντύπωση ενός ισχυρού άνδρα. Δημιουργήστε την εικόνα του κατακτητή, που είναι το κυρίαρχο.

Μια γυναίκα θέλει έναν ισχυρό άνδρα. Κάποιον που να μπορεί να υπερασπιστεί σε περίπτωση κινδύνου. Σε αυτό το πλαίσιο, η σύγχρονη γυναίκα δεν είναι πολύ διαφορετική από την πρωτόγονη προκατόχους του. Τι είχε δεκάδες ερωμένες, μερικούς αιώνες πριν; Αυτός που σκότωσε πάνω από όλα τα ζώα και τους εχθρούς, που είναι το καλύτερο θήραμα, ποιος ήταν το αφεντικό στο σπίτι!

Σωματικές παράγοντες της σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες

Και ακόμα, δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο να παρακαλώ κοριτσίστικη "παραδοξότητες" στη συναισθηματική σφαίρα, υπάρχουν δύο γυναίκες φυσιολογικές παράγοντες που δεν μπορεί να παρακαμφθεί:

 • η συχνότητα των ερωτικών επαφών σε γυναίκες *
 • ημέρα του εμμηνορρυσιακού κύκλου.

Αν μια γυναίκα είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο σεξ, είναι πιο γρήγορα από ό, τι της αγάπης ομόλογό του. Η φύση απαιτεί ότι το σώμα σας θέλει στοργή και το άγγιγμα ενός άνδρα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το παρελθόν σεξουαλική εμπειρία. Η οικειότητα δεν θα πρέπει να προκαλέσει το κορίτσι δυσάρεστες αναμνήσεις, και η στασιμότητα στην σεξουαλική σφαίρα δεν πρέπει να συνδέεται με επώδυνες ενώσεις.

Γυναίκες σε κάθε περίοδο του έμμηνου κύκλου έχουν διαφορετικά επίπεδα σεξουαλικής επιθυμίας. Είναι πιο εύκολο να μετατρέψει ένα κορίτσι κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας και πιο δύσκολο, λίγο πριν την έμμηνο ρύση.

Κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας μια γυναίκα βιώνει μεγάλη σεξουαλική επιθυμία. Αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο προκαθορισμένο από τη φύση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιο εύκολο να μείνετε έγκυος, έτσι ώστε η γυναίκα να είναι ενθουσιασμένος εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια από τον εταίρο.

Πριν από την έμμηνο ρύση, αντίθετα, η σεξουαλική επιθυμία είναι σχεδόν μηδέν. Ο λόγος για το υψηλό επίπεδο των ορμονών στο σώμα, ευερεθιστότητα, πόνος στην κοιλιακή χώρα.

Το μάθημα είναι η ψυχολογία. Συγχαρητήρια, συζητήσεις και ατμόσφαιρα.

Μια γυναίκα εκτιμά πάντα διακριτική αρσενικό προσοχή. Κολακεύει τη ματαιοδοξία βοηθά να κρατήσει τον εαυτό σας σε φόρμα. Οι περισσότερες από τις κυρίες να κάνει μακιγιάζ, επισκεφθείτε σαλόνια ομορφιάς και να αγοράσετε σέξι, αλλά όχι πρόστυχα ρούχα για να ευχαριστήσουν τους άνδρες.

διέγερση-γυναικών

Αλήθεια νούμερο 2. Καμία γυναίκα δεν θα παραμείνει αδιάφορη για τις ειλικρινείς φιλοφρονήσεις. Λόγια θαυμασμού ενθουσιάσει!

Θέλω να διεγείρει μια γυναίκα; Ρητή έγκριση. Μια τετριμμένη φράση θαυμασμό, και η γυναίκα επιθυμεί να συνεχίσει τη γνωριμία. Εκτίμησα ιδιαίτερα το κοπλιμέντα για την εμφάνιση (αλλιώς, γιατί να τον ακολουθήσεις;). Καλό είναι να σημειώσετε και γυναικών νοημοσύνη, τη σεμνότητα, μια χαρούμενη διάθεση.

Κλασικό φιλοφρονήσεις που ποτέ δεν θα αποτύχει:

 1. "Έχεις πολύ ωραίο χαμόγελο (ωραία μάτια, μαλακά χέρια)".
 2. "Είναι εύκολο να μιλάς".
 3. "Σου πάει πολύ αυτό το φόρεμα (πουλόβερ, καπέλο)".

Ανδρική φωνή είναι μια καλή βοηθός, όταν ενθουσιασμένος για κορίτσια. Βαθιά, με συριγμό, βάζει η γυναίκα στα δεξιά κύμα.

Αλήθεια νούμερο 3. Να διεγείρει μια γυναίκα, ένας άνθρωπος θα πρέπει να μιλάτε ήρεμα και με σαφήνεια, για να μην χάσετε καμία ευκαιρία για να αγγίξει τη σύντροφό του.

Αρσενικό ενδιαφέρονται για μια επιθυμητή γυναίκα. Τώρα θα πρέπει να επιλεγεί ένιωσα την εμπιστοσύνη του σε αυτόν. Γιατί οι γυναίκες αντιλαμβάνονται το σεξ σαν κάτι περισσότερο από μια φυσική ανάγκη του σώματος. Ως επί το πλείστον κορίτσια θέλουν να μάθουν το σύντροφό σας, να αισθανθείτε τη δύναμη και την αξιοπιστία.

Πώς ένας άνθρωπος μπορεί να ενθουσιάσει μια γυναίκα; Με απλή και άφθονη συζήτηση!

Αλήθεια νούμερο 4. Πρόθυμοι να διεγείρει μια γυναίκα; Έναρξη ερωτήσεις προσωπικής φύσης: τι τρώει για Πρωινό, τι ρούχα προτιμά να φορέσει ότι πιο αξίες στους ανθρώπους.

Μια γυναίκα ποτέ δεν θα είναι σε έξαψη, αν είναι άβολα με την παρουσία του συνεργάτη. Το λιγότερο ταλαιπωρία φέρνει η διαδικασία της επικοινωνίας, το πιο πιθανό οι άντρες να δω τα κορίτσια ενθουσιασμό.

Αν η σχέση έχει ήδη κατείχε στην εταιρεία με σοκολατάκια και λουλούδια, ως ένα ισχυρό συναρπαστικό παράγοντας θα προσεγγίσει μιλάμε για το σεξ. Μια σύντομη ιστορία σεξουαλικής φύσης, και να ψιθυρίζει στο αυτί σας, προκαλώντας μεγάλη σεξουαλική επιθυμία στις γυναίκες. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι αγαπούν να δείτε ένα πικάντικο σκηνή, και οι γυναίκες να μιλήσουμε γι ' αυτούς.

Αλήθεια νούμερο 5. Πώς να διεγείρει μια γυναίκα; Την καλέσει σε μια ημερομηνία, όπου θα βασιλεύει φανταστική ατμόσφαιρα.

Μια ρομαντική ημερομηνία, όπου υπάρχει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, που διοργανώνονται με σκοπό την αποπλάνηση. Το τελικό καλό απομονωμένη συναντήσεις είναι πάντα του ίδιου φύλου.

Ήσυχη μουσική, η μυρωδιά από τα λουλούδια και τα κεριά που τρεμοπαίζουν, αναψυκτικά, ελαφριά σνακ – μια υπέροχη ατμόσφαιρα για το βράδυ έτοιμο! Αν κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο άνθρωπος θα συμπεριφερθεί με καλοσύνη, για να διατηρήσουν την ελαφριά συζήτηση, μια γυναίκα σε τέτοιες περιπτώσεις, σίγουρα θα αισθάνονται σεξουαλική έλξη.

Το γυναικείο κεφάλι που μεταφέρονται από τη σκέψη: "Τι χαριτωμένο, ωραία φίλε! Για μένα δούλεψε τόσο σκληρά." Ο άνθρωπος που κάνει όμορφα πράγματα, πολύ συναρπαστικό.

Αφής και άλλες συναρπαστικές δράσεις

Διέγερση των γυναικών αυξάνεται σταδιακά, βήμα-βήμα. Ειδικά με ένα νέο συνεργάτη. Αγγίξτε πρέπει διακριτικό: για να αφαιρέσετε μια βλεφαρίδα από το βλέφαρο, βάλε το χέρι σου στη μέση, στην είσοδο του εστιατόριο να διορθώσει την μπούκλα από τα μαλλιά. Τόσο μαλακό, με το δεύτερο άγγιγμα, τελικά θα παίξει σημαντικό ρόλο.

φιλιά

Ακόμη και οι γυναίκες όπως και οι επαφές σας στα μάτια. Ο άνθρωπος που κοιτάζει επίμονα στα μάτια των εταίρων, που βιώνουν το ενδιαφέρον σε αυτό. Ίσως ακόμη και το θαυμασμό, την έγκριση. Το βλέμμα πρέπει να είναι ζεστό, συνοδεύεται από ένα αχνό χαμόγελο.

Αλήθεια νούμερο 6. Σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι ενεργοποιημένη από φιλιά στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Φιλιά από το λαιμό του, σιγά-σιγά στην αρχή, η γλώσσα δεν είναι σε χρήση. Καλύτερα να ξεκινήσετε κοντά στο δεξιό ή το αριστερό αυτί, σταδιακά κινείται προς το κέντρο. Μετά μπορείτε να εργαστείτε. Γλείφουν το ένα κομμάτι του δέρματος στο λαιμό, το χτύπημα και το όνειρο να το γλείψω. Μπορείτε να απαλά το δάγκωμα, τσίμπημα χείλη. Και πάλι απαλό φιλί.

Να αρχίσουν να χαϊδεύουν το στήθος είναι από την κορυφή του ντεκολτέ, κοντά στην κλείδα. Σταδιακά νεροχύτη κάτω από τις ρώγες του.

Οι ρώγες είναι ένα πολύ ευαίσθητο όργανο. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα απαλά. Σε κύκλο τη γλώσσα γύρω από τη θηλή, πιέστε απαλά τα χείλη, απαλά φιλί – μερικές από τις κινήσεις αυτές μπορούν να διεγείρουν το κορίτσι στην τρέλα.

Τόνωση μασάζ του μαστού μπορεί να λιώσει ακόμα και τις πιο "Βασίλισσα του χιονιού". Η επαφή πρέπει να είναι βέβαιος, αλλά ήπια. Εναλλακτική τσίμπημα, χαϊδεύοντας, το τρίψιμο. Κοντά στην θηλή είναι καλύτερο να περιοριστεί χαϊδεύοντας και το τρίψιμο.

Μια γυναίκα που λατρεύει να νιώθει στο σώμα του, το ισχυρό αρσενικό χέρια. Της δίνει μια αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Αλήθεια νούμερο 7. Πολλές γυναίκες πολύ ενθουσιασμένος από την αργή να χαϊδεύει το εσωτερικό των μηρών και τους γλουτούς.

Οικεία χάδια ή φιλιά, θα πρέπει να εκτελέσετε με σύνεση. Για μια γυναίκα η διέγερση της κλειτορίδας με το χέρι – αυτό είναι απαράδεκτο, το άλλο θα χαρεί να εφαρμόσετε αυτό το μάθημα. Αυτό είναι γιατί, πριν να μεταβείτε απευθείας στην τοποθεσία, θα πρέπει να ελέγξετε το χώμα. Για να αντλήσουμε τα σωστά συμπεράσματα για το χαρακτήρα της παναγίας, τον τρόπο ανατροφής, την κοσμοθεωρία του.

Να χαϊδεύω την κλειτορίδα χέρι άνδρες θα πρέπει να είναι μαλακό και ζεστό. Ένα απαλό, μόλις και μετά βίας αισθητή κίνηση να αγγίξει την κλειτορίδα της μια κοπέλα. Σε μια δεύτερη επανάληψη κινήσεων. Να αγγίξει την κλειτορίδα με τα δάχτυλά σας, σχεδόν δεν είναι αισθητή. Πρώτον, θα πρέπει να ενεργεί προσεκτικά, σιγά-σιγά. Αφήστε το χέρι του λίγα δευτερόλεπτα ψέμα ανάμεσα σε μια γυναίκα είναι μηρούς.

Τώρα μπορείτε να το χάδι, πιέστε απαλά την κλειτορίδα. Να χαϊδεύω αυτό το απαλό οικείο μέρος του ένα κορίτσι με το σώμα του ρυθμικά και απαλά. Λοιπόν, όταν ο άνθρωπος εναλλάσσεται μεταξύ χαϊδεύοντας και το στύψιμο. Φανταστείτε ότι η κλειτορίδα είναι ο καμβάς και τα δάχτυλά μας τη βούρτσα. Το χρώμα σε αυτό το καμβά, διαγώνιες γραμμές, μεγάλους και μικρούς κύκλους.

Ο αυθορμητισμός, οι άντρες του τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή τους

Γυναίκες που τους αρέσει η ποικιλία στο σεξ. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ζευγάρια που είναι ήδη μαζί για πολλά χρόνια. Η συνήθης σεξουαλική σενάριο δεν κάνει: το βράδυ, τα παιδιά είναι στο κρεβάτι, το σκοτάδι, δυο δειλά φιλιά και άμεσα οικειότητα.

Ένας άνθρωπος που επιθυμεί να φέρει μια γυναίκα, πρέπει να είναι σε θέση να φαντασιώνονται. Αυθόρμητο σεξ μετά τη δουλειά στο παπούτσια ενδιαφέρουσα! Δεξιά στο διάδρομο, αποκαλύπτοντας μόνο τα γεννητικά όργανα. Αν οι ενέργειες συνοδεύονται από τα γέλια ή λέξεις, γεμάτη πάθος, ο άνθρωπος δεν χρειάζεται καν να χαϊδεύω το κορίτσι. Εκφράστε την αγάπη με τη γλώσσα και τα χέρια για μια άλλη περίσταση. Μερικά παθιασμένα φιλιά στο στόμα, και η γυναίκα να λιποθυμήσει από το πάθος.

Αλήθεια νούμερο 8. Απρογραμμάτιστη οικειότητα διεγείρει μια γυναίκα.

Ένας άντρας δεν πρέπει να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Μια γυναίκα θέλει να δει τη σεξουαλική επιθυμία. Να είναι πολύτιμη, αναντικατάστατη – αυτό το όνειρο όλων των εκπροσώπων της, η όμορφη μισό της ανθρωπότητας.

ισχυρή διέγερση

Αλήθεια νούμερο 9. Ένας άνθρωπος μπορεί να πει για την ισχυρή σεξουαλική διέγερση και μια γυναίκα πρέπει να παραδώσει τον εαυτό του.

Η φύση είναι τόσο έμφυτη ότι η γυναίκα θέλει να έχει ένα ισχυρό αρσενικό ώμο. Η γυναίκα που πάντα κυριαρχεί στον οικείο τομέα, φοβάμαι ότι ο άνθρωπος δεν θα φέρει την χαρά. Ως εκ τούτου, είναι πιο απλό να πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, από το να αντιμετωπίσετε την απογοήτευση, η ντροπή και η δυσαρέσκεια με έναν εταίρο.

Για να συνοψίσουμε. Για να ενεργοποιήσετε ένα κορίτσι, θα πρέπει να:

 • να λειτουργήσει ως ισχυρή, με αυτοπεποίθηση;
 • δημιουργήστε το σεξ ατμόσφαιρα είναι ρομαντική και οικεία;
 • να κάνουν κομπλιμέντα;
 • να είμαι κύριος, να μιλάτε στο σύντροφό σας;
 • μην ξεχάσετε να το "λάθος" να αγγίξει μια γυναίκα;
 • να δείξει τη φαντασία;
 • να έχετε στο Οπλοστάσιό της ένα ευρύ φάσμα των χαδιών.

Τι δεν πρέπει να κάνετε!

 • να είναι επιθετική
 • να μιλάς δυνατά, να διαφωνήσεις, να αποδείξει την άποψή του *
 • πάντα σιωπηλός;
 • να είσαι φτωχός σε φιλιά και χάδια;
 • να σκέφτεσαι μόνο την δική τους ευχαρίστηση, να εξετάσει τη γυναίκα σαν ένα σεξουαλικό αντικείμενο.