Προκαλεί μια γυναίκα

Το ζήτημα του πώς να διεγείρει μια γυναίκα, ανησυχούν για το πώς άπειρους νεαρούς και Ώριμους άντρες, που πίσω από πολλά χρόνια γάμου. Αν κάποιος αυτή την ερώτηση, έτσι θέλει να δώσει την κυρία της καρδιάς του μια αληθινή αγάπη και το πάθος. Και πώς να το κάνουμε θα συζητηθεί παρακάτω.

Τι πιο διεγείρει μια γυναίκα;

Οι γυναίκες αγαπούν τα αυτιά. Πιθανώς όλοι ακούσει αυτή την έκφραση. Και είναι λογικό. Πολλές γυναίκες βρίσκουν την πιο σέξι άνδρες στον εγκέφαλό του. Χάρη σε αυτόν, ο άνθρωπος μπορεί να δώσει μια όμορφη κυρία, ένα κομπλιμέντο, ένα αστείο, και ενδιαφέρουσα ιστορία. Που θα ζεστάνει ακόμα και την πιο κρύα καρδιά.

Ό, τι οι άνδρες διεγείρει τις γυναίκες;

ανδρών-για-την-παραλία

Και αν είναι, επίσης, ακόμα σπορ, τότε δεν υπάρχει μικρό ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί. Αν ένας άνθρωπος έχει στόχο να κερδίσει την καρδιά μιας γυναίκας, θα πρέπει να αγοράσετε μια ιδιότητα μέλους γυμναστικής.

Επίσης, ορισμένες γυναίκες μπορεί να κινήσει τις προσωπικές ικανότητες των ανδρών και ορισμένες από τις πράξεις του. Η αποφασιστικότητα, το θάρρος και δράση, όχι λόγια, από αμνημονεύτων χρόνων, αποτιμώνται σε έναν άντρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: ο Άνθρωπος πρέπει να μας εκπλήσσει, να προκαλεί, για να αντέξει και να θαυμάσετε. Προκαλεί μια γυναίκα μπορεί να είναι ένα νόστιμο δείπνο, προσωπικά γράφει ποιήματα γι ' αυτήν (και πραγματικά δεν χρειάζεται να το γράψετε μόνοι σας). Επίσης για να πιάσει μια γυναίκα να μπορείτε να παίξετε ένα μουσικό όργανο, ένα παθιασμένο χορό, κ. λπ.

Προκειμένου να διεγείρει την γυναίκα, πρέπει να έχετε μια τακτοποιημένη εμφάνιση. Είναι δυνατόν η συνεδρίαση να χρησιμοποιήσετε το νερό από την τουαλέτα με ένα ευχάριστο άρωμα. Αλλά, στη συνέχεια, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κορίτσι είναι αλλεργικό στα αρώματα. Διαφορετικά, η ημερομηνία είναι απίθανο. Κατά την πρώτη συνεδρίαση, είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια καλή εντύπωση. Στην πραγματικότητα, σε όλες τις επόμενες συνεδριάσεις, η γυναίκα θα ήταν να το συγκρίνετε με την εικόνα που θυμήθηκε αρχικά.

Ευκαιρία να κάνει μια πρώτη εντύπωση που δίνεται μόνο μία φορά – κατά τη συνάντηση, παραμένει στη μνήμη για πολύ καιρό. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά σκόπιμο να αστείο, δείχνουν ενδιαφέρον για το κορίτσι και το ενδιαφέρον της. Όταν εκ νέου μια συνάντηση με μια γυναίκα θα είναι πάντα βασίζονται σε μια γνωμοδότηση που συντάσσεται κατά την πρώτη συνεδρίαση.

Πώς να διεγείρει μια γυναίκα;

Για την γυναίκα, γρήγορα, "κάνει", θα πρέπει να εργαστεί ερωτογενείς ζώνες της.

Τέτοιες περιοχές του γυναικείου σώματος του υπό όρους μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες:

 • Αδύναμη ερωτογενείς ζώνες
 • Μέσος όρος ερωτογενείς ζώνες
 • Ισχυρή ερωτογενής ζώνη

Για την ταχεία έναρξη των γυναικών, και, φυσικά, μπορείτε να πάτε απευθείας στην χάδια της ισχυρής ερωτογενείς ζώνες. Αλλά πολύ καλύτερο αν ζεστάνεις την επιθυμία της γυναίκας σταδιακά. Ξεκινώντας με μια αδύναμη ερωτογενείς ζώνες και να κινούνται αυξητικά.

Οι περιοχές με αδύναμο "επιπτώσεις" περιλαμβάνουν τα μαλλιά. Μπορούν να το χαϊδέψω, να το τραύμα στα δάκτυλα, και να εκτελέσει άλλες λεπτή δράσεις. Αλλά, δεν κατοικεί μακριά από τα μαλλιά. Μετά από όλα, το έργο του προκαλεί μια γυναίκα γρήγορα.

Μετά από τα μαλλιά, μπορείτε να πηγαίνετε για τα αυτιά. Διαθέτει ιδιαίτερη ευαισθησία λοβό. Συμπλήρωμα χέρια χείλη. Μια αμυδρά ή εντελώς.

Χείλους και της στοματικής κοιλότητας, και πιο ερωτογενής ζώνη είναι τα χείλη, τα βλεννώδη επιφάνεια του στόματος. Τύποι φιλιά πάρα πολύ και αυτό το θέμα είναι για ένα άλλο άρθρο. Ο άνθρωπος, είναι σημαντικό να μάθετε ποια από αυτά τα είδη, όπως ο σύντροφός του και να ακονίσετε τις ικανότητές του.

Το δέρμα του λαιμού είναι πολύ λεπτή, και ως εκ τούτου, είναι επίσης ένα από τα θηλυκά ερωτογενείς ζώνες. Επιπλέον, ο λαιμός είναι μια "γέφυρα" ανάμεσα στο κεφάλι και το στήθος. Και αυτό το όμορφο μέρος του γυναικείου σώματος που περιλαμβάνονται στο μέσο όρο ερωτογενής ζώνη.

Το γυναικείο στήθος είναι το σύμβολο της θηλυκότητας, την ομορφιά και την επιθυμία πολλών ανδρών. Επιπλέον, αυτό το μέρος του σώματος είναι πολύ ανταποκρίνεται στο αρσενικό στοργή. Γυναικείο στήθος και να ανταποκρίνεται στην κίνηση, μασάζ, και άλω και θηλές σε ένα μαλακό και απαλό άγγιγμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: οι Επιπτώσεις της χαϊδεύοντας το γυναικείο Στήθος δεν επηρεάζει το μέγεθος του αυτό το μέρος του γυναικείου σώματος. Αλλά, δεν είναι όλοι οι αντιπρόσωποι από την όμορφη μισό της ανθρωπότητας εξίσου αντιδράσουμε σε μια τέτοια αγάπη. Κάποιοι από αυτούς το Στήθος είναι πολύ ευαίσθητο για φιλιά, ενώ άλλοι δεν το κάνουν.

Πολύ Καυλιάρης γυναίκα χαϊδεύοντας επιφάνειες πλευρά του θώρακα και της μέσης. Μερικές γυναίκες είναι πολύ ευαίσθητο στο άγγιγμα στην περιοχή της κοιλιάς, γύρω από τον ομφαλό.

Προκειμένου να φέρει γρήγορα η γυναίκα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τα πίσω. Ένα από τα θηλυκά ερωτογενείς ζώνες του βρίσκονται ανάμεσα στις ωμοπλάτες.

Αλλά φυσικά το πιο ανταποκρίνεται στην αγάπη είναι ισχυρή ερωτογενείς ζώνες. Να χαϊδεύει το εσωτερικό των μηρών, και φυσικά τα γεννητικά όργανα. Αλλά, για να μην στείλετε των πόρων για την κατηγορία 18+, η ιστορία του χάδια από αυτά τα μέρη του σώματος θα πρέπει να παραλειφθεί.

Φράσεις, λέξεις που διεγείρουν τις γυναίκες

στο κρεβάτι

Στην αρχή αυτού του άρθρου αναφέρεται ότι οι γυναίκες αγαπούν τα αυτιά

Σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι αλήθεια. Αλλά αυτό που θέλουν να ακούσουν σε μια στιγμή οικειότητα; "Είσαι τόσο όμορφη" — τετριμμένο, αλλά πολλές γυναίκες από αυτή τη φράση κάπως "τρελό". Ειδικά, αν είναι να μιλήσει στο αυτί του, δεν κοιτώντας ψηλά από τα χάδια της ερωτογενείς ζώνες.

"Είσαι η ενσάρκωση των ονείρων μου" — ακούγεται δύσκαμπτος, αλλά μερικές φορές το κάνει. Για να έχουν κάτι να πουν σε μια γυναίκα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σε αναμονή για το ραντεβού της. Παραδόξως, κάποια ζευγάρια που είναι μαζί για περισσότερο από ένα έτος, το κόστος δύο ή τρεις φράσεις, αλλά την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος χωρίς προβλήματα διεγείρει τους επιλέξει.

"Κατάλαβες" — μια φράση που "δουλεύουν" σχεδόν πάντα. Ειδικά αν μπορείτε να δείτε πραγματικά τη δύναμη της διέγερσης.

Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν καθορίσετε την κυρία της καρδιάς του μοναδικά πλεονεκτήματα μπροστά σε άλλες γυναίκες. Και δεν χρειάζεται να είναι σεμνότυφη. Αν μια γυναίκα έχει ωραίο κώλο, γιατί δεν λέει. Το ίδιο ισχύει και για το στήθος. Οι γυναίκες ξοδεύουν πολύ χρόνο για να είναι όμορφη, οπότε γιατί να μην καθορίσετε συγκεκριμένες θέσεις στις οποίες είναι "όμορφη".

"Αγαπώ τα πόδια σου", "το Στήθος Σου είναι υπέροχη, τα χείλη Σου είναι τέλειο" — μπορείτε να μιλήσετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά επειδή σε αυτό το στάδιο, το δεύτερο μισό είναι απίθανο να ακούσουν.

SMS, τόνωση γυναίκες

Υπάρχουν φορές όταν μια γυναίκα πρέπει να υποβληθεί πριν από την εμφάνισή του. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου, λέει η παραπάνω φράση, ή με την αποστολή ενός SMS. Η δεύτερη μέθοδος της αποπλάνησης είναι πολύ καλή.

Πρώτον, είναι πολύ πιο εύκολο να γράψεις κάτι έξυπνο από τον τραυλισμό με ενθουσιασμό να πω ότι σε μια γυναίκα

Δεύτερο, η κυρία θα είναι σε θέση να διαβάσει το ΚΕΊΜΕΝΟ, ακόμη και κατά τη συνεδρίαση ή σε κάποια εκδήλωση, όπου τηλεφωνικές κλήσεις θα φαίνεται άσχημα.

Τι να γράψω εξαρτάται από τη γυναικεία ιδιοσυγκρασία, τον χαρακτήρα της και άλλες συνθήκες. Δεν είναι όλα το σεξ, που θα εκτιμήσουν αυτό το SMS: "Σταμάτα να γελάς – ας γδυθούμε". Άλλοι, αντίθετα, θα την κάνει στο παρελθόν και να βρει τον άνδρα που είναι στην κατάλληλη μορφή.

"Βαριέμαι. Θα ήθελα να κάνω κάτι ενδιαφέρον" — μια φαινομενικά ουδέτερη κείμενα, αλλά με προφανή υπαινιγμό του ένα sequel. Η οποία μπορεί επίσης να έχει μια τονωτική επίδραση.

"Τι θα έκανες αν ήσουν εκεί;" — ένα άλλο SMS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λιώσει η φωτιά των επιθυμιών.

"Κάνει κρύο έξω. Αφήστε τον εαυτό σας κάτω από μια ζεστή κουβέρτα" — εξαιρετική, μένει μόνο να περιμένουμε για μια απάντηση.

Το βίντεο, την τόνωση των γυναικών

βίντεο-να-διέγερση

Τις γυναίκες όσο και τους άνδρες από τις συναρπαστικές σκηνές από μια ερωτική φύση

Κάποιος που του αρέσει το φως erotica, και ο Frank μπορεί να μπει σε λήθαργο, ενώ άλλοι μπορεί να απελευθερωθεί από την αφθονία ρητή σκηνές. Έτσι, πριν το βάλεις στο DVD player το δίσκο με την ταινία, θα πρέπει να ρωτήσετε γλυκιά μου, τις προτιμήσεις της όσον αφορά αυτό το θέμα.

Όσο για τις "φράουλες" και υπάρχουν είδη. Αλλά, αν η επιλογή των ταινιών στο συμβατικό κινηματογράφο, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη ερωτική ταινία όλων των εποχών είναι το "9 1/2 εβδομάδες" με την Κιμ Μπάσιντζερ και Μίκι Ρουρκ.

Αλλά, δεν την προαναφερθείσα ταινία θεωρείται μια "κινηματογραφική aphrodisiac", και κυκλοφόρησε το 1998 με την ταινία "Out of sight". Αυτή η ταινία ξαφνικά έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ μια σταρ του Χόλιγουντ. Όσο για τη σύντροφό του σε αυτή την ταινία, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο ρόλος του Εισαγγελέα Κάρεν Σίσκο είναι η καλύτερη ταινία της καριέρας τους.

Πώς να διεγείρει μια γυναίκα στο κρεβάτι;

Για αυτό ο έρωτας ήταν ευχάριστη και οι δύο σύζυγοι πρέπει να αρχίσει η διέγερση πριν από το κρεβάτι

 • Για αυτό ο έρωτας ήταν ευχάριστη και οι δύο σύζυγοι πρέπει να αρχίσει η διέγερση πριν από το κρεβάτι
 • Χάδια, φιλιά και άλλες επιδείξεις τρυφερότητας υποτίθεται ότι δείχνουν μια γυναίκα πόσο πολύ το θέλεις
 • Στο κρεβάτι θα πρέπει και πάλι να περάσουν από όλα τα θηλυκά ερωτικές ζώνες. Άμεσα με την σεξουαλική επαφή πρέπει να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας είναι ήδη έτοιμος για αυτό
 • Το κρεβάτι του γάμου είναι ένα φιλόξενο μέρος. Αλλά, για να απολαύσετε την ευχαρίστηση εταίροι πρέπει να είναι ανοικτές σε κάθε άλλη. Είναι σημαντικό να σε ρωτήσω γι ' αυτό, αγάπα τη γυναίκα σου και να νιώθω την γλώσσα του σώματος. Πρέπει να δείξουμε ότι ο σύντροφός σας είναι το καλύτερο
 • Δυστυχώς, πολλοί πιστεύουν ότι μετά από τη μετάβαση σε σεξουαλική επαφή για προκαταρκτικά, μπορείτε να το ξεχάσετε. Σίγουρα δεν είναι. Το σύνολο όλων των πιθανών διεγερτική δράση της συζύγου μπορεί να φέρει μια γυναίκα για να την απερίγραπτη απόλαυση

Διεγερτικό μασάζ για γυναίκες, η ακολουθία

μασάζ

Το μασάζ είναι μία από τις παλαιότερες μεθόδους της διέγερσης των εταίρων πριν από την επαφή

Και είναι χάρη στο μασάζ άνοιξε πολλές ερωτογενείς ζώνες. Δεδομένου ότι ο καθένας είναι σώμα είναι διαφορετικό, με τη βοήθεια του μασάζ, ο άνθρωπος μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο να γνωρίζουμε το σώμα της γυναίκας.

Ερωτικό μασάζ, είναι σημαντικό να κρατήσει στην ατμόσφαιρα, εκ των προτέρων ρύθμιση. Θα πρέπει να χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε απαλή μουσική, να λάβει τη βοήθεια της αρωματοθεραπείας. Ένα καλό προοίμιο για το ερωτικό μασάζ είναι ένα κοινό μπάνιο.

Πώς να διεγείρει μια γυναίκα με τα χέρια του;

 • Για να ξεκινήσει το μασάζ αυτό θα πρέπει με το φως πινελιές χέρια στην πλάτη και το λαιμό της αγαπημένης του. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάει κάτω από τους γλουτούς. Περάστε το απαλά στα ισχία. Μερικές γυναίκες έντονα διεγείρει τα εγκεφαλικά επεισόδια, τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών
 • Στα πόδια πολλές νευρικές απολήξεις. Αλλά αν το μασάζ προκαλεί δυσφορία στο συνεργάτη, θα πρέπει να προχωρήσετε για την τόνωση άλλες περιοχές του σώματός της
 • Αν η γυναίκα κατά τη διάρκεια του μασάζ βρίσκεται στο στομάχι σας, στη συνέχεια, της ζήτησα να κυλήσει και να βρίσκονται στην πλάτη σας. Πατ στο στήθος της. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ρώγες. Συνήθως, αυτό είναι ένα από τα ισχυρότερα ερωτογενείς ζώνες. Πάμε στα γεννητικά όργανα καλύτερο στο τέλος ερωτικό μασάζ. Όταν μια γυναίκα θα πρέπει να επιθυμήσεις αυτό
 • Κατά τη διάρκεια της ερωτικό μασάζ, είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε το σύντροφό σας και να καθορίσει τι της αρέσει περισσότερο και τι θα πρέπει την επόμενη φορά να αρνηθεί. Να πειραματιστούν και τελικά να είναι σε θέση να προσδιορίσει ακριβώς τι είδους αφής μπορεί να κάνει τη γυναίκα

Τι μυρωδιές διεγείρουν τις γυναίκες;

Η αίσθηση της όσφρησης είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα που κάθε άνθρωπος μπορεί να "υποτάξει" τον εαυτό τους

Παρακάτω παρατίθενται μερικές μυρωδιές που διεγείρουν μια γυναίκα είναι πιο πιθανό:

 • Το πατσουλί. Αυτό το σεξουαλικό διεγερτικό είναι γνωστό σε όλους τους παθιασμένους εραστές. Επιπλέον, πατσουλί πετρελαίου έχει μια υπέροχη μυρωδιά, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην αρωματοθεραπεία.
 • Βανίλια. Η μυρωδιά της βανίλιας ξέρουν τα πάντα. Πολλές τρελός γι ' αυτόν. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Αυτό το μπαχαρικό είναι εντελώς διακριτικό άρωμα. Ακόμη και σε ανδρικά αρώματα που μυρίζουν χρησιμοποιείται σπάνια. Αγοράσει αρωματικά κεριά με άρωμα βανίλια και να οργανώσει το δεύτερο μισό ρομαντικό δείπνο.
 • Μέντα. Μια άλλη μυρωδιά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σεξουαλική σας αρωματοθεραπεία. Μόλις λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.
 • Musk. Η μυρωδιά του μόσχου είναι κατά πολλούς τρόπους παρόμοια με τη μυρωδιά αρσενικό φερομόνες. Γι ' αυτό είναι σε θέση να "πάρει" κάθε γυναίκα. Ακόμα και αυτό που θεωρείται μη διαθέσιμος.
 • Το ylang-ylang. Αλλά η μυρωδιά είναι τακτικός επισκέπτης στο άρωμα των ανδρών. Το αιθέριο έλαιο του φυτού είναι σε θέση να διεγείρει και να ανάψει το πάθος. Αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Αυτή η μυρωδιά πράξεις, μέχρι στιγμής, δεν είναι σε όλες τις γυναίκες.
 • Το γιασεμί. Πολλοί πιστεύουν ότι η μυρωδιά του Γιασεμιού γυναικεία. Γι ' αυτό και είναι σπάνια σε άνδρες άρωμα. Αλλά ποιος σταματά να αγοράσει ένα αρωματικό κερί ή ρίξτε μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη και να οργανώσει με τη γυναίκα μου ένα ρομαντικό βράδυ.

Επίσης μυρίζει-τα αφροδισιακά περιλαμβάνουν:

 • tuberose
 • κέδρος
 • σανδάλι
 • περγαμόντο
 • πορτοκαλί
 • νερολί
 • κανέλα
 • τζίντζερ
 • rose
 • vetiver
 • γεράνι
 • βιολετί

Ήχοι που διεγείρουν τις γυναίκες

"Οι άνδρες αγαπούν με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά τους". Το γνωστό ρητό που δεν έχει χάσει την εξουσία. Και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, αλλά το γεγονός ότι η διέγερση του ακουστικού θηλυκό ακρόαση αποδεικνύει.

σαξόφωνο

Υπάρχουν πολλές μελωδίες, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διεγείρουν τη σύνθεση της ντοπαμίνης

Αυτή η ορμόνη είναι υπεύθυνη για την ευχαρίστηση. Σύμφωνα με τους επιστήμονες από το Ινστιτούτο του Μόντρεαλ, αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν μπορείτε να συμπεριλάβετε τα τραγούδια της η διάσημη τραγουδίστρια Adele.

Αλλά οι επιστήμονες από το Αμερικανικό Ινστιτούτο του Μέριλαντ, έχει υπολογιστεί ότι για κάθε φάση ένα ρομαντικό βράδυ ανάγκες της μουσικής: από λυρικές μελωδίες κατά τη διάρκεια της πρελούδιο σε δυνατούς rock και RnB κατά τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής.

Προϊόντα που διεγείρουν τις γυναίκες

Πολλά τρόφιμα είναι αφροδισιακά, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανάψει μια γυναίκα είναι το πάθος

Το κύριο πράγμα είναι να μην το παρακάνετε. Είναι απίθανο η κυρία σου, Bareev ένας από αυτούς, θα την επιθυμία να πάει μαζί σας στο "κρεβάτι".

Παραδόξως, η την πρώτη θέση στη λίστα με τα προϊόντα που μπορεί να διεγείρει την γυναίκα είναι το σέλινο. Το θέμα είναι ότι η σύνθεσή του είναι πολύ ανδροστερόνη. Ορμόνη, με την αύξηση του σώματος, μια γυναίκα ερεθίζεται. Εδώ είναι η αλήθεια, αυτό το προϊόν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κατά τη διάρκεια της ένα ρομαντικό δείπνο.

 • Στρείδια. Αυτό θαλασσινά είναι ένα κλασικό αφροδισιακό. Μετά από όλα, τα στρείδια πολλά ντοπαμίνη, μια ορμόνη που αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Επιπλέον, η διαδικασία του να τρώει στρείδια είναι από μόνη της πολύ ερωτικό.
 • Μπανάνες. Αυτά τα φρούτα έχουν πολύ κάλιο. Αυτό το ορυκτό που απαιτείται από το σώμα για να κάνει σεροτονίνης. Μια άλλη ορμόνη της ευχαρίστησης.
 • Τα αμύγδαλα. Οι ξηροί καρποί είναι θεωρείται ανδρικό αφροδισιακό. Αλλά, τα αμύγδαλα είναι επίσης αποτελεσματικό και για τις γυναίκες. Ειδικά αν το τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι και το αλάτι.

Πλήρης κατάλογος προϊόντων-αφροδισιακό σοκολάτα. Ως μέρος της αυτό το νόστιμο επιδόρπιο και πολύ θεοβρωμίνη. Αυτό το αλκαλοειδές μπορεί να προκαλέσει ένα αίσθημα ικανοποίησης. Με τις γυναίκες να λειτουργεί πιο φωτεινή από ό, τι άνδρες.