Όταν μια γυναίκα είναι ενθουσιασμένος που ξεχωρίζει

αυτό που ξεχωρίζει σε γυναίκες όταν ενθουσιασμένος

Η λέξη "κόλλα" ακούγεται σαν κάτι αηδιαστικό. Αλλά μπορείτε να το αντικαταστήσετε με τη λέξη "ενυδάτωση". Ξέρεις την λαϊκή έκφραση: "Ιδού, η γυναίκα που είδε τον άνθρωπο, και αυτή αμέσως "pomerculo" ανάμεσα στα πόδια". Ναι, αυτή είναι η λάσπη - μια φυσιολογική αντίδραση σε μια τόνωση αντικείμενο σε γυναίκες. Αλλά χωρίς αυτές τις εκκρίσεις, η σεξουαλική επαφή θα είναι παρόμοιο με το να κόβεις τα καρότα στον τρίφτη.

Κύριοι είναι παρθένες, την πρώτη φορά που κάνεις σεξ, μην φοβάσαι τις εκκρίσεις βλέννας στις γυναίκες όταν ενθουσιασμένος - αυτό σημαίνει ότι σας συμπαθεί.

Ένα μικρό παράδειγμα από τη ζωή. Είναι πολύ ντροπαλή παρθένα, ακόμη και κατά τη σχολική ηλικία, στην αγάπη με ένα κορίτσι από μια παράλληλη τάξη. Τρελάθηκε, έγραψε ανώνυμα ποιήματα αγάπης, αλλά στην έμφαση δεν το είχα προσέξει.

Δεν ήξερε καν πώς να "roll up", γιατί δεν ήξερα τι βασικά χρειάζεστε για να εξερευνήσετε σεξουαλικά. Αυτός, ο ανόητος, τη σχετική βιβλιογραφία για να διαβάσει, και είναι ακόμα με το μικρό όγκο των μεγάλων ποιητών σέρνεται. Το μόνο πράγμα που αόριστα ακούσει ότι υπάρχουν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, και στη συνέχεια να στάζει από το σώμα.

Είναι ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι το αντικείμενο του πόθου του, τον ξελόγιασε. Κάπου, κάπως σε ένα σχολείο το βράδυ έγινε θολή. Και εδώ είναι στο σπίτι της, χωρίς γονείς, η μοίρα τα πάντα. Φιλιά, τρυφερότητα, με τα χέρια, ακούμπησε τα χείλη του αιδοίου της και δεν υπάρχει ένα κανονικό θηλυκό βλέννας κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Αλλά αμέσως παπουτσωμένος τέτοιο φόβο, είναι επίπεδη, ότι το κορίτσι μολυνθεί με μια τρομερή ασθένεια, επειδή η υγρασία στο κιλοτάκι ήταν Ω-Ω! Ο κακομοίρης, δεν έχει "πέντε και μισή" και περιφρονώντας έφυγαν από την "θεά".

Αργότερα, αυτού του αποτυχημένου εραστή της με ένα θλιβερό, Υπενθυμίζοντας το περιστατικό αυτό, καθώς έχασε την πρώτη του αγάπη. Ναι ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα στη συνέχεια να μάθει, να παντρευτεί, να γεννήσει ένα σωρό παιδιά.

Πώς και γιατί η επιλογή των γυναικών με ενθουσιασμό;

Κολπικό υγρό έχει μια πολύ πολύπλοκη σύνθεση, που παράγουν το σεξ αδένες που βρίσκονται στο εσωτερικό του κόλπου, της μήτρας και κολπικού επιθηλίου. Δεν νομίζω ότι η βλέννα που απελευθερώνεται μόνο κατά τη διάρκεια της διέγερσης σε μικρές ποσότητες στον κόλπο είναι πάντα.

Ωστόσο, πριν από την επαφή και κατά τη διάρκεια της διέγερσης στο σώμα ρίχνει τη βλέννα αρκετές φορές περισσότερο για να τη σεξουαλική επαφή ήταν πιο άνετη, και δεν θα πρέπει να στεγνώσει, προκαλώντας δυσφορία για τους δύο εταίρους.

Υγιές κορίτσι κολπικό υγρό είναι ελαφρώς παχύ και να καθαρίσετε τη βλέννα , αισθητή μυρωδιά και αφύσικα χρώματα. Κάθε γυναίκα το ποσό της υγρασίας είναι διαφορετικά, όλα εξαρτώνται από το βαθμό της διέγερσης και της ετοιμότητας για συνουσία. Ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα είναι πάντα καταλαβαίνουν πόσο ενθουσιασμένος ο εραστής του, και θα κάνει κάθε προοίμιο για το σεξ, για να μην πάρει την αμφίβολη ευχαρίστηση να τρέχει ξηρό.

Αλλά άφθονη λίπανση σε γυναίκες κάτω ενθουσιασμός μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα ψυχολογικής φύσεως και των δύο εραστές, ειδικά αν το ζευγάρι για πρώτη φορά ή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα δεν είχε επαφή. Ένας άνθρωπος μπορεί να υποθέσουμε ότι μια γυναίκα είναι κάτι λάθος: ή ακολασία, ή τυχόν προβλήματα με την υγεία της στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το κορίτσι μπορεί να διστάσουν ή ακόμη και να αρνηθεί το σεξ. Κατά τη γνώμη της για μια τέτοια αφθονία της υγρασίας θα ωθήσει μακριά εταίρο, και ακόμη είναι πολύ δυσάρεστους ήχους από τον κόλπο λόγω αυτό κατά τη σεξουαλική επαφή παρόμοια με... καταλαβαίνεις.

Τι χρώμα είναι η απαλλαγή είναι ο κανόνας, και ένα πραγματικό φόβο

Έτσι, παραθέτοντας τα εξής χρώματα:

  • άχρωμο ή ελαφρώς υπόλευκη απόχρωση;
  • άφθονο λευκό cheesy υγρού;
  • γκρι ή ακόμη και το πρασινωπό;
  1. Στην πρώτη περίπτωση, δεν πρέπει να φοβάται. Ακόμα και το λευκό απαλλαγή είναι η διέγερση των γυναικών -δεν είναι ένα σημάδι της ασθένειας, είναι κοινή Beli. Εμφανίζονται κυρίως σε γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της ωορρηξίας είναι ένα σημάδι από τη στιγμή της σύλληψης του παιδιού. Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι λίπανσης κατά τη διάρκεια της διέγερσης, ιδιαίτερα όταν επαναλαμβάνεται συνουσία ή μετά τη συνουσία, με ένα προφυλακτικό.
  2. Στη δεύτερη περίπτωση, αν εσώρουχα κορίτσια λευκό cheesy απαλλαγή και έξω από το μουνί της και τα γεννητικά όργανα φαίνονται φλεγμονή, είναι πιθανό να έχει μια μόλυνση ζύμης. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ένα αφροδίσιο νόσημα και δεν σημαίνει ότι είναι ακάθαρτο, αυτό μπορεί να είναι μια αντίδραση σε αντιβιοτικά ή οποιαδήποτε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Αλλά το σεξ είναι επιθυμητό προφυλακτικό.
  3. Υγρό στην διέγερση των γυναικών γκρι με πράσινη απόχρωση μπορεί να είναι επικίνδυνη για το σύντροφό τους. Όχι μόνο το χρώμα μιλάει για τον κίνδυνο, αλλά η παρουσία της μια πικάντικη μυρωδιά , συγγνώμη, σάπιο ψάρι, επιτρέψτε μου να ξέρω τι κορίτσι είναι κάτι από κάποιον "πήρε". Ακόμα και αν το κορίτσι είναι όλα τόσο καθαρό και τακτοποιημένο. Με αυτή την κυρία, "αταξίες" σίγουρα θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία.
Τι χρώμα είναι η απαλλαγή είναι ο κανόνας, και ένα πραγματικό φόβο

Μύθοι τους οπαδούς του ταινίες για ενήλικες για τις εκπομπές

Αρχικά, θέλω να διαλύσει τον μύθο για τους λάτρεις των ταινιών για ενήλικες, και απλά πορνογραφία. Μερικές φορές σε ταινίες, υπάρχουν και τα επεισόδια: εδώ αρραβωνιασμένη, και μερικές φορές περισσότερα από ένα, άγριο σεξ, και αυτό είναι μια από τις γυναίκες, αρχίζει ακατάσχετη απαλλαγή κατά τη διάρκεια της διέγερσης, αλλά αυτές που γεμίζουν το πάτωμα από το κρεβάτι, και κατά τη διάρκεια του οργασμού σε Γενικές γραμμές, είναι μια φάλαινα αφήστε ένα ισχυρό jet κολπικού υγρού.

Μετά βλέποντας αυτή την ταινία στο Διαδίκτυο, έχουν έντονο διάλογο: αν είναι δυνατό ή όχι. Κάποιος, μάλιστα, "να χτυπάς τον πισινό του στο στήθος", που ο ίδιος προσωπικά το είδα αυτό όταν κοιμάσαι με έναν εταίρο. Οριστικές ανοησίες και ανόητο νταηλίκι.

Ελαφρά υγρό το κρεβάτι κάτω από τον κώλο μου, ίσως, αλλά ρίξτε τον εαυτό σας ένα γαλόνι, από τα δάχτυλα στα αυτιά, ακόμα και αναβλύζει - αυτό δεν θα συμβεί.

Έτσι, συμβουλές για τα κορίτσια δεν πρέπει να ντρέπεται, ότι κάπου εκεί έξω κάτω σχηματίζεται μια μικρή λιμνούλα: αυτό είναι εντάξει, επειδή το σώμα αντέδρασε η διέγερση, και λίπανση πήρε περισσότερα. Συμβουλές - μην φοβάστε και να μην φέρουν σε δύσκολη θέση το κορίτσι: θα δούμε ανόητη.

Αλλά και όταν η κακή λίπανση, ή την έλλειψη αυτών, είναι κρίμα για σας και τα δύο, λοιπόν, αυτό συμβαίνει, κυρίως Ώριμα ζευγάρια, όταν οι γυναίκες φθάνουν στην εμμηνόπαυση, και πάλι Ω, πόσο θέλω! Λοιπόν, υπάρχουν πράγματι, σε sex-shops από ειδικό τζελ και λιπαντικών, ώστε να προχωρήσει και να δροσίσει το σεξ!

Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ, μια γυναίκα παρατηρεί την ταλαιπωρία και την ξηρότητα, όπως δεν αρκεί λίπανση - φυσικές εκκρίσεις του γεννητικού συστήματος, το οποίο βοηθά να εκτελέσει τη σεξουαλική πράξη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το πρόβλημα είναι ο συνεργάτης ή η γυναίκα; Τι μπορεί να βοηθήσει σε μια τόσο εύθραυστη κατάσταση, και τι εργαλεία θα πρέπει να εφαρμόζεται; Τα ζητήματα αυτά απαιτούν μια λεπτομερή συζήτηση.

Γι "αυτό"

Το σεξ είναι μια φυσική ανάγκη του σώματος. Άνδρες και γυναίκες το κάνουν όχι μόνο για την αναπαραγωγή, το σεξ είναι μία έκφραση αγάπης, τρυφερότητα, πάθος, ευχαρίστηση και περισσότερα. Για κάθε ζευγάρι σε μια σεξουαλική σχέση είναι ένα φυσικό στάδιο της σχέσης. Ωστόσο, το σεξ είναι μια αμοιβαία ευχαρίστηση, αυτή είναι μια ισότιμη σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, και αν ένας από τους εταίρους της σεξουαλικής επαφής φέρνει δυσφορία, οι σχέσεις μπορεί να είναι κακομαθημένο. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα των γυναικών είναι ξηρότητα κατά τη διάρκεια του σεξ, λόγω του γεγονότος ότι δεν αρκεί λίπανση. Το λιπαντικό είναι ένα άχρωμο ιξώδες υγρό στάζει στον ενθουσιασμό των γυναικών πριν από τη συνουσία κατά την περίοδο των προκαταρκτικών και κατά τη διάρκεια του σεξ. Βοηθά την εισαγωγή και κυκλοφορία του κόλπου, εμποδίζοντας τη δυσφορία, μικρο-ρωγμές και δυσφορία. Ως αποτέλεσμα της επιρροής από διάφορους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες, τον βαθμό από την επιλογή του λιπαντικού μπορεί να αλλάξει. Έλλειψη λίπανσης σεξ μπορεί να προκαλέσει τις γυναίκες αίσθηση καψίματος και άλλα δυσάρεστα συναισθήματα.

Γιατί είναι το λίπος λιγότερο;

Ξηρότητα του κόλπου μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους: μείωση του αριθμού των ορμονών του φύλου κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, μετά τον τοκετό, παθήσεις των ωοθηκών ή Γενικά τις ασθένειες του σώματος. Μειωμένη ποσότητα λιπαντικού για το άγχος, σωματική εξάντληση, κατά τη λήψη αλκοόλ και το Κάπνισμα μετά από ορισμένα φάρμακα.

Επίσης δεν είναι αρκετό λίπανσης και ως αποτέλεσμα της μηχανικής βλάβης του κόλπου λόγω πολύ ενεργό και έντονο σεξ, δύσκολη διείσδυση ή οφείλονται σε Αλλεργία στα προφυλακτικά. Αλλά ένας από τους κύριους λόγους για τη μείωση της ποσότητας του λιπαντικού είναι ανεπαρκής διέγερση των γυναικών, επειδή το σύντομο προοίμιο, ή την πλήρη απουσία του, αν ο συνεργάτης δεν ενδιαφέρονται ή δεν διεγείρει μια γυναίκα. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι, κατά μέσο όρο, οι γυναίκες χρειάζονται περίπου 8-10 λεπτά (σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 15!) για τη διέγερση, και αν ο εταίρος είναι σε μια βιασύνη, μπορείτε να αισθανθείτε δυσφορία εξαιτίας της ξηρότητας.

Αν δεν υπάρχει αρκετό λιπαντικό, οικεία σχέση μπορεί να γίνει αφόρητη για την γυναίκα, αυτή θα προσπαθήσουμε να τους αποφύγει, το οποίο θα υποφέρει, όπως οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των εταίρων, και τη διάθεση, ψυχολογική άνεση, και ακόμη και η γυναίκα αυτοεκτίμηση.

Διαφανές και λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ

Από πού να αρχίσω "εργασίες σχετικά με τα σφάλματα";

Πρώτα απ ' όλα, θα πρέπει να συζητήσουμε τα προβλήματα με το σύντροφο, μια αλλαγή των σεξουαλικών σχέσεων: την ποικιλομορφία τους, επαρκή προσοχή είναι peting, προκειμένου να πάρει μια γυναίκα ξύπνησε και το αιδοίο της έχει διαθέσει αρκετή λίπανση για την άνετη διείσδυση άνδρες. Κάθε γυναίκα έχει ορισμένα κίνητρα και "το μυστικό περιοχές". Είναι σημαντικό να πείτε στον σύντροφό σας τι σας αρέσει περισσότερο, τι είδους ερωτικά παιχνίδια, θα σας αρέσει κατά την περίοδο της προκαταρκτικά.

Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο περιστασιακά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό τεχνητά λιπαντικά (λιπαντικά), δημιουργούν την απαραίτητη διαφάνεια και την υγρασία. Αλλά αν το πρόβλημα παρουσιάζεται σχεδόν κάθε φορά, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Μερικές φορές να προκαλέσει ξηρότητα έγκειται στην απλή αφυδάτωση, απλά δεν έχει αρκετό ρευστό για την παραγωγή πρόσθετων λιπών. Στη συνέχεια, βοηθά στην αύξηση του ποσού μεθυσμένος ανά ημέρα από το υγρό. Ως μια επιλογή: την έλλειψη λίπανσης μπορεί να οφείλονται σε αντίδραση προς τα μέσα προσωπικής υγιεινής. Συχνά οι γυναίκες έχουν την τάση να το παρακάνουμε με την οικεία σαπούνι, να διαταραχθεί η φυσιολογική μικροχλωρίδα του κόλπου και την αποστράγγιση των βλεννογόνων. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να αλλάξετε την υγιεινή των προϊόντων σε ειδική.

Το σχηματισμό των εκκρίσεων κατά την διέγερση στις γυναίκες συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι κατά τη σεξουαλική επαφή αυξάνει την ποσότητα του λιπαντικού. Αυτό συμβαίνει επειδή το φυσικό λιπαντικό, την προστασία των εργαζομένων σεξουαλικά όργανα από μηχανικές βλάβες που παράγονται από ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό της βλέννας.

Η απαλλαγή περιέχει πολλές ουσίες που προστατεύουν το αναπαραγωγικό σύστημα από τη μόλυνση. Όμως, υπάρχουν περιπτώσεις όταν η απαλλαγή κατά τη διάρκεια της οικειότητας πολύ άφθονη, ή το αντίστροφο - δεν είναι αρκετό αυτό μπορεί να είναι μια ενόχληση.

Σημαντικό! Σε υγιείς γυναίκες το κολπικό λιπαντικό μεσαίου πάχους, διάφανο συνέπεια και έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά και το χρώμα. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στο χρώμα ή το ιξώδες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό για να καθορίσει γρήγορα την παθολογία.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί η φύση των κολπικών εκκρίσεων. Πώς άφθονο το σχηματισμό των εκκρίσεων, και η απουσία τους μπορεί να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Η επίδραση για την αλλαγή στο χρώμα και το ιξώδες της βλέννας, μπορεί να έχει η χρήση των φαρμάκων, παράγοντα ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές.

Επίδραση της σεξουαλικής επαφής για το σχηματισμό βλέννας

Η μέση επίδοση στον τοίχο του κόλπου, η υγρασία που σχηματίζεται μετά από 12-16 δευτερόλεπτα μετά την ενεργό διέγερση στις ερωτογενείς ζώνη. Επίσης παρουσιάζεται όταν μια γυναίκα έχει μια ισχυρή επιλογή για να παρουσιαστεί όταν διέγερση στο ψυχολογικό επίπεδο. Μετά το σεξουαλικό όργανο εισάγεται ένα φυσικό λιπαντικό , βλέννα συνεχίζει να παράγεται, και ακόμη και να αυξάνει σε όγκο.

Κατά τη διάρκεια της διέγερσης βλέννα που εκκρίνεται κατά κανόνα, πάνω από το μέγιστο όριο εκπομπής παρουσιάζεται σε οργασμό. Αν απορρίψετε την έναρξη της βλέννας είναι κανονικοποιημένη.

Φυσική λίπανση είναι ένα σίγουρο σημάδι για το τι συνέβη στη γυναικεία διέγερση , η οποία είναι αδύνατον να διεγείρουν ή να διαψευσθούν. Όταν η διείσδυση του σπέρματος στο θηλυκό σεξουαλικό όργανο μπορεί να αλλάξει τη συνέπεια των λιπαντικών απαλλαγή από τον κόλπο πάμε σε μια νέα μορφή με τη συνέπεια του λευκού χρώματος .

Μια αλλαγή στην αποστράγγιση κατά τη διάρκεια της οικειότητας

Κατανομή σε γυναίκες εκδηλωθεί με τη μορφή της ένα υδαρές υγρό ουσία που δρα ως λιπαντικό. Όσο υψηλότερη είναι η ένταση του λιπαντικού παρουσιάζεται συνήθως όταν μια γυναίκα είναι Ερεθισμένη. Συχνά, κάποια από τα κορίτσια, αφού η οικειότητα υπάρχει το σχηματισμό των ειδικών κολπικό έκκριμα . Αν γίνεται η συνουσία χωρίς προφυλακτικό, στη συνέχεια μετά την πράξη μπορεί να προκύψει στις γυναίκες το σχηματισμό παχύ και διαφανή εκκριτική διαμερίσματα της βλέννας.

Όπως σχηματισμό του κόλπου, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μετακινηθείτε σε μια άλλη μορφή, και την απαλλαγή σχηματίζεται ένα λευκό υγρό συνοχή. Κατά τη διάρκεια των προστατευόμενων επαφή, ή όταν μια ξαφνική διακοπή της απαλλαγής σημείωσε ελάχιστη άσπρο κρεμώδη υφή. Αλλάζει τα κλαδιά από τον κόλπο μερικές φορές συμβαίνει λόγω των ενεργειών των ορμονικών φαρμάκων.

Κατά την εφαρμογή το φάρμακο ορμονικές δράσεις (δηλαδή το αντισυλληπτικό ή άλλα μέσα) μπορεί να σχηματιστεί από μια αλλεργική αντίδραση, η οποία χαρακτηρίζεται από την αναστολή της ωοθυλακιορρηξίας διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση, η λίπανση είναι πολύ μειωμένη σε κανονική ένταση. Σπάνια παρατηρούνται στην απασχόληση των αντισυλληπτικών, η παρουσία της πιο άφθονη κλάδους της βλέννας. Μόλις ορμονικό φάρμακο σταματήσετε τη λήψη του, το μέτρο είναι κανονικοποιημένη.

Η αρνητική επίδραση λόγω της αλλαγής του ερωτικού συντρόφου

Αν τα κορίτσια αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην κολπική λίπανση. Τα γραφεία του πέους μπορεί να γίνει πιο πυκνή και πλούσια. Αυτό είναι επειδή, ενώ σεξουαλικές σχέσεις με ένα νέο συνεργάτη αλλάζει την κατάσταση της μικροχλωρίδας των γεννητικών οργάνων.

Μια αλλαγή στην αποστράγγιση κατά τη διάρκεια της οικειότητας

Λόγω των ενεργειών της νέας υπό όρους παθογόνων χλωρίδα διεισδύσει στο σύστημα του οργανισμού στον κόλπο παράγεται από την προσαρμογή σε άγνωστα βακτήρια και μικροοργανισμούς, και σε ορισμένες περιπτώσεις την πλήρη απόρριψη. Συχνά, αυτό οδηγεί στην αύξηση του αριθμού των υποκαταστημάτων της βλέννας, και αλλάζοντας το χρώμα και την υφή των λιπών. Κατά κανόνα, αυξάνεται σταδιακά στο φυσιολογικό. Ωστόσο, η συχνή αλλαγή των εταίρων μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή ασθένεια και στειρότητα.