Πόσο γρήγορα ενθουσιασμένη η γυναίκα πριν από το φύλο

γρήγορη διέγερση των γυναικών

Κατά κανόνα, οι άνδρες έχουν σχεδόν ποτέ προβλήματα με την διέγερση και οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό δεν είναι η περίπτωση στις γυναίκες: συχνά, ακόμη και μετά από μια μακρά προκαταρκτικά πολυαναμενόμενη αίσθηση του "πεταλούδες στο στομάχι" δεν έρχεται ποτέ. Αλλά θέλουμε να προσαρμοστεί στις επιθυμίες και τους ρυθμούς μου φίλε. Πώς είναι για μια γυναίκα να βοηθήσει τον εαυτό μου γρήγορα προκάλεσε, θα λεπτομέρεια το περιοδικό μας.

Γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να σηκωθεί πριν το σεξ;

Να καταλήξουμε σε μια λύση για το πρόβλημα, πρώτα πρέπει να ορίσουμε με σαφήνεια τι είναι.

Τεχνικές για την αυτο-διέγερσης

Κάθε γυναίκα έχει τη δική του συλλογή από τα κόλπα, γιατί είτε έτσι είτε αλλιώς, όλοι είχαν να το σκεφτώ διέγερση, καθένα από αυτά έχει ορισμένες παρατηρήσεις και συμπεράσματα. Στα σχόλια μπορείτε να μοιραστείτε τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το θέμα, μετά την ανάγνωση (χρήσιμο, ελπίζουμε) συστάσεις.

Με το σωστό πνεύμα

Υποθέτοντας ότι δεν μιλάμε για "πρώτες φορές", μπορείτε να πείτε ότι μια συγκεκριμένη σεξουαλική εμπειρία που έχετε, και ως εκ τούτου είναι το πιο σημαντικό και σημαντικό για την "εκκίνηση" πεταλούδες στο στομάχι και μια γλυκιά προσμονή. Είναι η μνήμη σου . Κρατά το κλειδί για την γρήγορη και αποτελεσματική κατεύθυνση από την ατμόσφαιρα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το σεξ.

Ξέρεις, για να δώσετε στον εαυτό σας την εμπιστοσύνη, οι άνθρωποι μπορούν να θυμηθούν και να αναδημιουργήσει τη στιγμή που ένιωθε αυτοπεποίθηση. Για να ενισχύσει τη διάθεση εδώ και τώρα, θέλετε να αναπαραγάγετε ζωηρή μνήμη του ένα θετικό γεγονός.

Λοιπόν, για να στενοχωριέστε, χωρίς λόγο, είναι αρκετό για μας να θυμόμαστε κάτι κακό. Αυτή η αλυσίδα δουλεύει εδώ. Προσθέστε λίγη φαντασία, μπορείτε να νιώσετε την γλυκιά αίσθηση στην κοιλιακή χώρα. Παρεμπιπτόντως, για όσους έχουν μια ισχυρή φαντασία, μπορεί να είναι αρκετή μόνο μια φαντασίωση.

Ερωτική ταινία

Ερωτική ταινία

Και για εκείνους των οποίων η φαντασία δεν πάει καλά, ή ως συμπληρωματική διεγερτικό, προτείνουμε να δοκιμάσετε το "νόστιμο" ταινία. Αν τώρα αηδία τσαλακωμένο μύτη, μην βιαστείτε να κλείσετε τη σελίδα. Μετά από όλα, είναι πραγματικά λειτουργεί. Δεν είναι απολύτως κατανοητό γιατί ένα άτομο αισθάνεται σεξουαλική διέγερση στη θέα ερωτικές σκηνές, αλλά δεν είναι.

Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που αποδεκτό, ακόμα και ωραίο να τον βλέπεις - εύκολο, ρομαντικό ή ερωτικές ταινίες με τρία γράμματα x. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους ταινία το βράδυ ή αν η ακαμψία ή οι προκαταλήψεις που εμποδίζουν μόνος. Κανείς δεν θα ξέρει.

Υδρομασάζ

Πιστεύεται ότι ένα ζεστό μπάνιο βοηθά, επειδή διεγείρει την κυκλοφορία. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας έλαια, κεριά, αρώματα και άλλες "απολαύσεις" με το γούστο σας. Κάποιοι, έχοντας σκοπό αυτό, θα εξετάσουμε παρακάτω.

Το αλκοόλ

Το στοιχείο πολλή προσοχή. Πιο καταλάβετε πώς λειτουργεί. Το κύριο πράγμα - μην το παρακάνετε.

Αφής

Μπορείτε να δοκιμάσετε την πιο δραστικά μέτρα, αν μόνο ένα αποτέλεσμα στο συναισθηματικό σύστημα δεν παράγει αποτελέσματα. Συνδυάζουν κάποια από τις παραπάνω επιλογές ή με ένα τρυφερό και απαλό άγγιγμα. Ή τραχύ, αν θέλετε. Επιλέξτε το χρόνο. Να γνωρίσουν το σώμα σου, αγαπάς τον εαυτό σου.

Αφροδισιακά για να διεγείρει τις γυναίκες

 • Ένα κορίτσι μπορεί να είναι τόσο ενθουσιασμένοι που δεν είναι καν έρχεται να προκαταρκτικά. Ή, παρά τα προκαταρκτικά, ο ενθουσιασμός εξακολουθεί να παρουσιάζεται.
 • Πρώτον, από μόνη της, δείχνει την πιθανότητα ότι κάτι είναι λάθος με το σύντροφό σας: 1) διαπράττει ενέργειες που, αντί για μια ευχάριστη, δεν προκαλούν συναισθήματα ή ακόμα και το αντίθετο, 2) Ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα ως άνθρωπο * 3) Μπορεί να είναι "ηθικά" - κάποιες γυναίκες απλά δεν μπορεί να το παραδεχτώ στον εαυτό μου το πρόσωπο με το οποίο υπάρχει καμία ψυχολογική οικειότητα.
 • Μπορεί να είναι η κόπωση. Ναι, η συνήθης σωματική κόπωση, κόπωση. Αν μετά από μια κουραστική μέρα προσπαθείς να κάνεις σεξ και δεν πετυχαίνει κάτι, σκεφτείτε το εξής: ίσως ο λόγος είναι απλός, και τίποτα που πέρασε την τελευταία ώρα για την αναζήτηση για απαντήσεις το world wide web;
 • Η κόπωση μπορεί να είναι ηθικό, ότι, κατ ' αρχήν, δεν είναι θανατηφόρα, αλλά λίγο πιο περίπλοκη.
 • Πιο σοβαρά, όταν ενθουσιασμένος για να αποτρέψει κάποια ασθένεια ή ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου και του "θηλυκού".
 • Τα συμπληρώματα μπορούν να επηρεάσουν την έναρξη της διαδικασίας.
 • Μπορεί να είναι θέματα σεξουαλικής φύσης, όπως ψυχρότητα, ή μετατραυματική περίοδο τραύμα. Ωστόσο, δεν είναι από το Internet, και με τη βοήθεια των γιατρών και ειδικών.
 • Σε άτομα με ευαισθησία αλλαγή στη διάθεση, θα μπορούσε να προκληθεί από κάθε μικρό πράγμα - αυτό σημαίνει κάτι στο πλαίσιο αυτό σας μπερδεύει, δεν χαλαρώσετε. Το σκέφτομαι αυτό.
 • Ακαμψία και την αμηχανία. Μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της στάσης απέναντι στο σεξ ως κάτι κακό ή σύνθετες όσον αφορά την εμφάνισή τους.
  • Τα αιθέρια έλαια από γεράνι, ylang-ylang, περγαμόντο, σαφράν, σανδαλόξυλο.
  • Φράουλες, βατόμουρα, αβοκάντο.
  • Η πικρή σοκολάτα.
  • Ελαιόλαδο.
  • Τα αμύγδαλα.
  • Σκόρδο (Ναι, αλήθεια).
  • Τζίντζερ.
  • Θαλασσινά.
  • Τα αυγά ορτυκιού.
  • Χόρτα, σπαράγγια, Λάχανο θάλασσα, τις αγκινάρες.
  • Μπαχαρικά, μαύρο πιπέρι, Βασιλικό, γλυκάνισο, κάρδαμο, κανέλα κ. λπ.
Αφής

Πόσο ενθουσιασμένη η γυναίκα λαϊκές θεραπείες;

Η λίστα με τα αφροδισιακά στην παραπάνω λίστα θα μπορούν εύκολα να κάνει μια πλήρη "aphrodisiac" μενού. Μπορείτε να ετοιμάζω και εμποτίζει όλα τα είδη του τσαγιού και ποτά.

Επιπλέον, σας προσφέρουμε για να κάνει μια ξεχωριστή παράγραφο , η έγχυση του Rhodiola rosea (Χρυσή ρίζα, Θιβέτ ginseng) . Στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται για περισσότερο από δύο χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων, και την κατανάλωση μερικές κουταλιές της σούπας βάμμα μια ώρα πριν το κλείσιμο θα αυξήσει την υπερδιέγερση και το βαθμό της διασκέδασης.

Πόσο ενθουσιασμένη η γυναίκα γρήγορα;

Όπως ορίζεται στις τεχνικές της αυτο-διέγερσης, το μυστικό είναι η μνήμη, η φαντασία, η τακτική επανάληψη. Μετά από όλα, μόνο με τη συνεχή εκπαίδευση τον εαυτό σας, θα είναι ενθουσιασμένος, όταν είναι απαραίτητο (και ίσως και όταν δεν είναι απαραίτητο).

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα με όμορφες σκηνές κρεβάτι, να παρακολουθήσετε την ταινία σύμφωνα με το γούστο σας.

Σκέφτονται το σεξ, φαντασιώσεις. Φανταστείτε τον εαυτό σας με ένα γιατί έχετε μια συγκεκριμένη επιθυμία ενός άντρα. Μην διστάσετε και να ταλαντεύεται από τα όρια της ευπρέπειας. Κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, τι δεν θα τολμούσε στην πραγματική ζωή.

Απλό: αγοράζουν όμορφη και σέξι εσώρουχα. Αυτό που σου θέλω.

Είναι σημαντικό να αγαπάτε τον εαυτό σας και το σώμα σας. Να θαυμάσει το είδωλό σου στον καθρέφτη σε αυτό το ντύσιμο, τη στάση σε μια όμορφη πόζα, χαμόγελο. Αξιολογήστε την αξιοπρέπειά σου, την σεξουαλικότητά σου. Είσαι όμορφη, έτσι δεν είναι;

Ακόμη και στις συνήθεις ημέρες είναι σέξι. Ε λοιπόν, αυτό το υπέροχο κιτ; Μην ξεχάσετε σχετικά με το πόσο σεξ κάτω από τα καθημερινά ρούχα.

Με την λέξη "παιχνίδια", τι σας έρχεται στο μυαλό σας; Αν και τίποτα κακό, ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Όταν το ερώτημα είναι πώς να πάρει προκάλεσε πολύ γρήγορα, αυτή η επιλογή είναι καλή τουλάχιστον τρία μέρη:

 1. Αυτό το "παιχνίδι" θα μπορούσε να μου κάνεις μια χάρη, όταν αγαπημένη σας δεν είναι μαζί σας.
 2. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μάθετε περισσότερα για το σώμα σας.
 3. Ως μπόνους, μπορείτε να προσθέσετε καρύκευμα σε έρωτα.
Πόσο ενθουσιασμένη η γυναίκα πολύ γρήγορα

Έτσι, ενθουσιασμένος. Επιλέγοντας το συμπαγές επιλογή ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία, δοκιμάστε να την πάρει μαζί του. Κατά λάθος σκόνταψε σε αυτό το φιλόξενο χαρακτηριστικό του τσάντα, εκτός από την πιθανή αμηχανία, η φυσική θέληση και επιθυμία που θα ζήσετε, να θυμηθούμε την πρόσφατη πικάντικη ψυχαγωγία.

Πώς να ξεκινήσει τον εαυτό σας: ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τις γυναίκες

 1. Τον γαμπρό τον εαυτό σου να νιώσει την εμπιστοσύνη είναι 100%.
 2. Διαλέξτε ρούχα που τονίζει την σεξουαλικότητά σου.
 3. Βεβαιωθείτε ότι δεν σε ενοχλεί και δεν αποσπούν την κατάσταση.
 4. Το φως μερικά κεριά, αν σας αρέσει, χρησιμοποιήστε αρωματικά προϊόντα για να ξεκινήσετε.
 5. Ενεργοποιήστε την κατάλληλη μουσική ή ταινία.
 6. Τα απολαύσετε μόνοι ή με έναν εταίρο.

Πρακτικές συμβουλές για μια γυναίκα: πώς να διεγείρουν τον εαυτό σας

Το πιο σημαντικό, αυτό:

 1. Για να ρίξει μακριά όλα αυτά που σας δεσμεύει - απόψεις κάποιου, τα στερεότυπα, και αξιοπρεπή-ανήθικη.
 2. Αγαπήστε το σώμα σας τόσο πολύ που ειλικρινά θαυμάζω τους, κοιτάζοντας στον καθρέφτη.
 3. Και όταν έχεις ασχοληθεί με το σημείο 2, κοίτα τον εαυτό σου και πάλι. Περάστε απαλά σε όλο το πρόσωπο, τα χείλη, το λαιμό. Πώς θα ήταν η πιο ελκυστική, οι νέοι άνδρες και οι πιο τολμηρές του φαντασιώσεις; Πρότυπα και επέβαλε απόψεις δεν είναι τίποτα περισσότερο. Ότι λέει τότε σας;
 4. Ακολουθήστε όλα αυτά που μπορείς να αποκομίσετε από αυτό το άρθρο. Ακούστε τις επιθυμίες και τις επιθυμίες του σώματός του. Αυτή τη στιγμή, εντελώς να απαλλαγούμε από σεμνότητα.

Τι και αν η γυναίκα δεν είναι ενθουσιασμένος;

Η απάντηση είναι προφανής - για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.

 • Προσθέστε περισσότερα προκαταρκτικά, ή αντίστροφα, να αφαιρέσετε.
 • Να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε για το σεξ, ας πούμε από τη διφορούμενη συμβουλές για να οριστικές βρώμικα λόγια.
 • Προσπάθησε να μη μιλάς, αλλά να ρωτήσω το ήμισυ του ό, τι θέλει αυτή η αγάπη, που μπορεί να φέρει δυσφορία. Και οι δύο είναι ειλικρινής.
 • Αφιερώνω την άλλη δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τη φαντασία, και τέτοια είναι. Έχετε το θάρρος να το κάνει.
 • Οργανώσει ένα παιχνίδι ρόλων. Δοκιμάστε το, θα σας αρέσει. Πάρτε το ρόλο του διάσημου χαρακτήρες ή να νικήσει την επιθυμητή κατάσταση.
 • Αλλάξτε τη θέση, γιατί είναι βαρετό. Και αν η "δράση" παρουσιάζεται συνεχώς σε ένα σενάριο, σε ένα μέρος, και ο Θεός απαγορεύει ακόμα και την ίδια στιγμή, τότε τι είναι πραγματικά εκεί...
 • Πολλές διφορούμενη στάση στο σεξ καταστήματα. Είναι κατανοητό - για FSU είναι πολύ απότομη στροφή, ακόμα και μετά από όλο αυτό το διάστημα.
Τι και αν η γυναίκα δεν είναι ενθουσιασμένος

Ωστόσο, στα μεγάλα καταστήματα, είτε σε απευθείας σύνδεση ή στην πόλη σας, μεταξύ των μεγάλη ποικιλία, είναι που πρέπει να δοκιμάσετε κάθε ζεύγος: ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, παιχνίδια για τα προκαταρκτικά και το σεξ , εσείς το όνομα. Μένει μόνο να επιλέξετε.