Πώς να κάνει ένα διεγερτικό μασάζ σώματος κορίτσι στο σπίτι

massage1

Για να κάνετε ένα συναρπαστικό μασάζ και για τις γυναίκες στο σπίτι είναι εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Το καθεστώς αυτής της διαδικασίας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Είναι σημαντικό να μην κάνουν λάθη και να δίνει στο συνεργάτη τη διασκέδαση με μια απλή αλλά συμπαθητική αφή.

Είναι απίθανο ότι το κορίτσι, που έχει ένα μόνιμο συνεργάτη για να αποφασίσει σχετικά με ερωτικό μασάζ στο σαλόνι. Μετά από αυτή τη διαδικασία, αν γίνει στο σπίτι με τους αγαπημένους τους, να εμφανίζεται και σε άλλα χρώματα και να σημαίνει διαφορετικά αφής που προηγούνται συχνά σεξ.

Δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα

Μασάζ, ερωτικό χαρακτήρα, είναι "τολμούν" δεν είναι κάθε άνθρωπος. Στη χώρα μας, την οικογένεια ή ζευγάρια σαν νυφίτσες σπάνια ασκείται. Αλλά στην Ανατολή και στην Ινδία αυτές τις μεθοδεύσεις, είναι μέρος της μια οικεία σχέση.

Τη διεξαγωγή τόνωση μασάζ σώματος απαιτεί κάποια εκπαίδευση, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα, καθώς:

• λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη διαδικασία για να αρχίσει να λαδώσουμε τα χέρια, το δέρμα είναι μαλακό;
• προστασία της ιδιωτικής ζωής, το οικείο περιβάλλον, κανείς δεν μπορεί να σπάσει;
• η επιφάνεια στην οποία τοποθετείται η γυναίκα ήταν σταθερή και ομαλή;
• για να εξασφαλίσει ότι όλα τα αναγκαία μέσα που ήταν σε κοντινή απόσταση *
• φροντίστε το δωμάτιο ήταν ζεστό, αφού και οι δύο σύντροφοι την ώρα του μασάζ θα πρέπει να είναι πλήρως ή μερικώς γυμνό;
• ενεργοποίηση απαλή μουσική που θα συμπληρώσει την ατμόσφαιρα, το φως και ένα αρωματικό ή τακτική κεριά;
• να προετοιμάσει τον εαυτό σας ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια.

Το μέσο χρόνο που θα δαπανηθεί για την διαδικασία είναι από 30 έως 90 λεπτά. Αλλά αν η επαφή είναι συστηματικά πάει στο σεξ, μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.

Σήκωσε το πετρέλαιο

Χαλάρωσε αγάπη μου στο σπίτι χωρίς πρόσθετα μέσα αποτύχει. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην επιλογή λάδι ή λοσιόν. Αν μια γυναίκα δεν κρύβει τις προτιμήσεις του, τότε μπορούμε να την κάνουμε ένα ερωτικό μασάζ με το λάδι ή το καλλυντικό προϊόν που χρησιμοποιεί σε τακτική βάση, η φροντίδα για το σώμα σας μετά το κολύμπι ή το μπάνιο.

Αν η αγαπημένη σου λοσιόν, κρέμα, λάδι ή μυρωδιά και δεν βρέθηκε, στη συνέχεια, προτίμηση θα πρέπει να δώσει τα αιθέρια έλαια:

• η λεβάντα;
• tea tree;
• ylang-ylang;
• jojoba;
• τριαντάφυλλο ή το δεντρολίβανο.

Αν ο σύντροφός του έχει την τάση να αλλεργικές αντιδράσεις, προτεραιότητα θα δοθεί σε hypoallergenic σημαίνει: baby cream, vazelinovomu ή kamfornomu πετρελαίου.

Έντονα συναισθήματα προκαλεί η σοκολάτα, ακόμα και η μυρωδιά αυτού του λιχουδιά, δίνει στις γυναίκες την ευχαρίστηση.

Το αποτέλεσμα των διαδικασιών αυτών θα είναι υψηλότερο, αν και πολλά εφαρμόστε λάδι ή λοσιόν για το σώμα του αγαπημένου της, και τα χέρια μου. Το εργαλείο θα πρέπει να είναι ζεστό, ευχάριστο.

Αρσενικό χέρια, μπορεί να μετατραπεί erogennyi μασάζ σε ένα πραγματικό μυστήριο, γι ' αυτό είναι απαραίτητο να ενεργεί σωστά, τηρώντας ένα συγκεκριμένο αλγόριθμο των δράσεων.

massage2

Πώς να κάνει ένα ερωτικό μασάζ

Διεγερτικό μασάζ για γυναίκες το ακόλουθο αλγόριθμο:

1. Απαλές κινήσεις θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αντιμετωπίσει το άγχος.
2. Αλλά το Ινστιτούτο δραστηριοποιείται αφής.

Πώς να διεξάγει τη διαδικασία:

• η γυναίκα θα πρέπει να βρίσκονται στο στομάχι;
• η πλάτη πρέπει να είναι ομαλή;
• ο άνθρωπος είναι στην κορυφή ή στο κάτω μέρος του πίνακα, ή τους τόπους όπου θα εταίρο *
• η γυναίκα είναι πλήρως χαλαρή κάτω από το κεφάλι και τα πόδια, συνιστάται να τεθεί ένα μαξιλάρι, το ρολό πετσέτες;
• μετά τα χέρια στην επιφάνεια του σώματος εφαρμόστε το λάδι, λοσιόν ή κρέμα.

Το κορίτσι ήταν ενθουσιασμένος από το μασάζ, είναι:

1. Για να το κάνει ερωτικό μασάζ στο στήθος και την κοιλιά.
2. Μια ομαλή μετάβαση στο περίνεο και στα γεννητικά όργανα.

Βασικές συστάσεις

Πώς να κάνει μια γλύκα ευχαριστημένος με ένα μασάζ:

ξεκινήστε με τα χέρια, ζυμώνουμε με τα χέρια σας, χωρίς να ξεχνάμε σχετικά με mezhpalcevuyu μεμβράνης;
• όταν ένα κορίτσι βάζει στην πλάτη της, προχωρώντας σταδιακά από τα δάχτυλα των ποδιών της γάμπες, το κίνημα πρέπει να είναι ομαλή, razminayuzhimi και τρίψιμο — αρχικά μαξιλάρια των δακτύλων, τότε η παλάμη άκρο;
• μετά τη μετακίνηση με το μοσχάρι περιοχή των γοφών και των γλουτών — αυτή η περιοχή δεν είναι τόσο ευαίσθητο στις επιρροές από διάφορα είδη, για το λόγο αυτό, είναι δυνατόν να ζυμώνουμε και Πατ;
• το πίσω μέρος είναι συνεχώς σε ένταση, να δώσουμε περισσότερη προσοχή, ειδικά την περιοχή ανάμεσα στις ωμοπλάτες;
• μετά τη μετακίνηση τους ώμους και τον αυχένα — ώμους τέντωμα τα χέρια μου, αλλά ο λαιμός είναι να είμαστε προσεκτικοί, είναι επιθυμητό να αποφευχθεί η ισχυρή επιρροή για να μετακινηθείτε από το κεφάλι προς τα κάτω, χαϊδεύοντας το δέρμα.

Υψίστης σημασίας να εξετάσει τους ακόλουθους τομείς:

1. Το λαιμό.
2. Τις άκρες των δακτύλων, όπως τα χέρια και τα πόδια.
3. Περιοχή της μέσης και το χάσμα μεταξύ των λεπίδων.
4. Οι γλουτοί και οι μηροί.

Οι ζώνες αυτές θα πρέπει να λειτουργεί σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να ολοκληρώσετε το μασάζ οικειότητα.

Τεχνικές τόνωση μασάζ

Το σώμα εταίρος έχει γίνει πιο ευαίσθητη στην αφή, συνιστάται να κάνετε μασάζ στο στήθος και την κοιλιά. Πραγματοποιείται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

• η γυναίκα που βρίσκεται πίσω;
• ελαφρώς απλώνει τα πόδια του έξω προς τα πλάγια;
• δέρμα εφαρμόστε την κρέμα ή λάδι;
• η είσοδος για τη διαδικασία.

Είναι ερωτική, κορίτσι στην περίοδο συγκινητικό πλήρως γυμνό, όπως μασάζ περιλαμβάνει τη μελέτη από τους ακόλουθους τομείς:

1. Το λαιμό και το λοβό του αυτιού.
2. Το στήθος.
3. Το στομάχι και την περιοχή της μέσης.
4. Καβάλο.
5. Η εσωτερική πλευρά του μηρού.

Οι ίδιοι αφής είναι μια τόνωση χαρακτήρα, δεν αποσκοπεί στην χαλάρωση των μυών, και την υποκίνηση ορισμένων περιοχών. Προκαλεί το σώμα του κοριτσιού αρχίζει να τρέμει από την πρόσκρουση.

Ο τύπος μπορεί να συνδυάσει τις κινήσεις του, τα χέρια του με φιλιά, αγγίζει το δέρμα του αγαπημένου γλώσσα. Η τεχνική της διεξαγωγής των εν λόγω διαδικασιών θυμίζει περισσότερο το σεξουαλικό παιχνίδι, δεν χρειάζεται να το ξεχάσω.

Εάν οι σύζυγοι είναι παντρεμένοι χρόνια και η γυναίκα έχει από καιρό χάσει το ενδιαφέρον του για τα συνήθη ερωτικά παιχνίδια, τέτοια διέγερση που θα σας βοηθήσουν να ξυπνήσει συναισθήματα.

massage3

Πώς να μετατρέψει ένα κορίτσι κατά τη διάρκεια του μασάζ

Τόνωση φύση δεν είναι ευγενική, και την ενεργό αφής, θα θερμότητας και ζεστά συναισθήματα. Στο σπίτι για να φέρει την αγαπημένη του πρέπει σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

• Ξεκινήστε με το λαιμό και τα αυτιά. Αυτή η περιοχή είναι ευαίσθητη σε οποιαδήποτε stimulyacijam γιατί κυριολεκτικά τυλιγμένο σε απολήξεις νεύρων και των αιμοφόρων αγγείων. Λοβό τέντωμα 2 δάχτυλα και τον αντίχειρα. Μετά ομαλά στο λαιμό και το ντεκολτέ.
• Αγαπημένος μπορεί να με πάθος φιλί, μια γυναίκα στο λαιμό και μετά στο στόμα, χαϊδεύοντας το ντεκολτέ και τα δάχτυλα αγγίζουν μαστούς.
• Το κορίτσι και να ανταποκρίνεται σε κάθε άγγιγμα, τόσο το στήθος και τους μαστούς. Αλλά για να τα συμπιέσετε ή να συμπιέσετε, δεν αξίζει τον κόπο. Είναι καλύτερα να το αφήσετε για αργότερα. Όταν είναι στερεό, μπορείτε να κινηθείτε προς την περιοχή του στομάχου.
• Τώρα για την κίνηση που θα έχουν μια ομαλή κυκλική κίνηση, καθιστώντας τα δεξιόστροφα. Δεν απαγορεύεται να φιλήσει μια γυναίκα στο στομάχι για να αγγίζετε την περιοχή της μάτσο από τη γλώσσα και τα χείλη.
• Στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε στο περίνεο. Σε αυτή την περιοχή οι ερωτογενείς ζώνες είναι πολύ ευαίσθητες σε κάθε άγγιγμα. Μπορείτε να αγγίξετε με τα δάχτυλά σας, χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό ερέθισμα.
• Το πάθος θα αυξηθεί, αν μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγγίζοντας το πίσω μέρος του μηρού.

Η γυναίκα ή γυναίκα σ ' αυτά τα χάδια δεν μπορεί να σταθεί. Αλλά αν σε κάνει να Horny πλήρες μασάζ σώματος, το αποτέλεσμα δεν ακολουθείται, μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, προσθέτοντας ένα δυνατό συνεργάτη προτιμήσεις.

Ο βασικός κανόνας είναι να μην σπάσει μακριά από το σώμα, η επαφή πρέπει να είναι συνεχής, σταθερή. Τόσο αγαπητός ήταν σε αναμονή για τη νέα επαφή, αλλά αυτή η προσδοκία ήταν βραχύβια. Άλλο είναι να παρακολουθεί την αντίδραση των κοριτσιών, για να μην αποσπάσει την άσχετες συζητήσεις και να επικεντρωθεί πλήρως για τη διαδικασία.