Οι γυναίκες είναι επιλογή της διέγερσης

οι γυναίκες είναι επιλογή της διέγερσης

Κατανομή άσπρο χρώμα μια γυναίκα μπορεί να παρατηρήσει κάθε φορά που η διέγερση είναι ονομάζεται ένα κολπικό λιπαντικό ή άλλο υγρό. Αυτή η βλέννα ασυνήθιστη σύνθεση: περιλαμβάνει κυτταρικά συστατικά, τα λευκά κύτταρα του αίματος και άλλους μικροοργανισμούς που παράγεται από αδένες. Βασικά, κολπικό έκκριμα είναι διαφανείς ή να έχουν κανένα χρώμα. Σε μια άλλη περίπτωση, αν υπάρχει το κακό βλέννα είναι το πρώτο σημάδι της ασθένειας. Σε αυτό το άρθρο θα πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η κατανομή θεωρείται φυσιολογικό, και να μάθετε περισσότερα για το θηλυκό λίπανσης κατά τη διάρκεια της διέγερσης.

Όταν ένα λευκό απαλλαγή είναι ο κανόνας;

Το υγρό με τη μορφή της βλέννας χαρακτηριστικό όλων των κοριτσιών. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος σημάδι για ένα υγιές σώμα και σταθερή φυσιολογικές δραστηριότητες του γυναικείου σώματος. Εδώ είναι τα κύρια σημεία, όταν οι γυναίκες είναι επιλογή το λευκό χρώμα θεωρείται φυσιολογικό:

 • συνέπεια σε μορφή ζελέ;
 • ένα μικρό ποσό?
 • μια ασυνήθιστη μυρωδιά, αλλά χωρίς το σάπιο ακαθαρσίες *
 • στο εσωτερικό του κόλπου δεν υπάρχει ερεθισμός και κνησμός.

Το κορίτσι μετά από την επαφή που ξεχωρίζει ένα πολύ πιο υγρό. Αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτή είναι η πιο κοινή διαδικασία που θα πρέπει πάντα να είναι μετά την επαφή. Αυτό υποδηλώνει ότι η γυναίκα είναι πολύ ερεθισμένος και να βιώνει τα συναισθήματα μετά από μια σεξουαλική εμπειρία. Η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο της λίπανσης μετά από την επαφή απόλυτα φυσιολογικό, και το πιο σημαντικό – ένας άριστος δείκτης της υγείας των γυναικών.

Όσον αφορά τον αριθμό των απορρίψεων, ότι όλα εξαρτώνται από την περίοδο της ωορρηξίας. Έτσι, αν μόλις έρθει η έμμηνος ρύση, η βλέννα θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι στην μέση του κύκλου.

Επίδραση της σεξουαλικής επαφής στο αποκορύφωμα!

επίδραση της σεξουαλικής επαφής στο αποκορύφωμα

Η ενεργή επιλογή όταν ενθουσιασμένος γυναίκες αρχίζουν να εμφανίζονται μετά από 7-10 δευτερόλεπτα μετά την τόνωση της πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες. Κατά κανόνα, ο άνθρωπος πρέπει να ξεκινήσετε με ένα φιλί στο λαιμό, κινείται αργά προς το στήθος, και στη συνέχεια κάτω για να προκαλέσει τις γυναίκες κολπικό έκκριμα. Συνήθως, τα κορίτσια αρέσει αυτό το σήμα χρησιμοποιείται για να καταστήσει σαφές – το σώμα είναι έτοιμο για την εισαγωγή του αρσενικό σεξουαλικό όργανο μέσα. Μετά από αυτό, ένα διαφανές υγρό είναι αυξημένη σε ποσότητα, και αυτό είναι πολύ καλό. Μόλις έρθει η στιγμή να το υψηλότερο σημείο της ευχαρίστησης, δηλαδή οργασμό, ένα λευκό απαλλαγή μειωθεί. Έτσι, η φυσική λίπανση είναι η πιο υγιής και ενδεικτικό σημάδι της γυναικείας διέγερσης. Αυτή η ουσία δεν μπορούν να πλαστογραφηθούν ή να προκαλέσει προσομοίωσης.

Αν λίπανση δεν είναι αρκετά;

Το κορίτσι μπορεί να νιώσετε κάποια δυσφορία, αίσθημα μια μικρή εμφάνιση των φυσικών απελευθέρωση, και μερικές φορές δεν το κάνει. Ξηρότητα κατά τη σεξουαλική επαφή είναι πολύ άσχημα για το σώμα του δύο ανθρώπους, καθώς είναι πολύ πιθανό να βλάψει τα γεννητικά όργανα. Η απουσία των εκκρίσεων, κατά κανόνα, είναι η αιτία για τα ακόλουθα:

 • μια ημερήσια πρόσληψη της μια γυναίκα με ισχυρή ορμονικά φάρμακα;
 • συνεχές άγχος, ανησυχία, σωματική και συναισθηματική υπερφόρτωση
 • χρήση κατά τη διάρκεια της επαφής των προφυλακτικών με το επίστρωμα λατέξ;
 • σοβαρές παραβιάσεις του ανοσοποιητικού συστήματος;
 • λαμβάνοντας αντικαταθλιπτικά.
 • Το κάπνισμα;
 • από λοιμώδη ή αφροδίσιο νόσημα;
 • η αποτυχία της ορμονική ανισορροπία;
 • τα προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα.
 • η έλλειψη της διέγερσης, λόγω ανεπαρκούς διάρκεια των προκαταρκτικών;
 • προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, την κυκλοφορία του αίματος;
 • ο θηλασμός;
 • τα προβλήματα με το νευρικό σύστημα, την παθολογία.

Ακατάσχετη απαλλαγή ποτέ δεν θα πάει πριν από τη σεξουαλική επαφή, αν υπάρχει τουλάχιστον ένα σύμπτωμα της κολπικής ξηρότητας. Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο είναι να πας σε ένα γυναικολόγο και να μην καθυστερήσει τη θεραπεία σας, καθώς αυτό είναι πολύ σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να αυτο-θεραπείας διαβούλευση του γιατρού είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χρησιμοποιήστε λιπαντικά τα οποία πωλούνται στα φαρμακεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αν η φυσική λίπανση που εκκρίνεται συνεχώς σε μικρές ποσότητες, και ως γυναίκα είναι να είναι υγιές.

αν πολύ λιπαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ

Τι και αν πολλοί λίπανση κατά τη συνουσία;

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα λάθος. Βασικά, υπάρχει μόνο ένα ισχυρό περιορισμό, αν η επιλογή των γυναικών είναι πολύ περισσότερα από ό, τι χρειάζεστε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για το λόγο αυτό, το κορίτσι αρνείται τη σεξουαλική επαφή. Οι άνδρες, επίσης, αντιλαμβάνονται την υγρασία γυναικών κόλπο ως ένδειξη ασυδοσία και η συνεχής αλλαγή ερωτικού συντρόφου, τι θεωρείται απολύτως λάθος. Κάθε κορίτσι είναι μοναδικό με τον τρόπο του, και μια ισχυρή που διατίθενται υγρό λέει μόνο ότι η λίμπιντο είναι εντελώς δροσερό. Μπορείτε, φυσικά, να πάω στο γιατρό, αλλά θα πω το ίδιο πράγμα και όχι ξηρότητα, και το σώμα και το σεξουαλικό όργανο είναι εντελώς φυσιολογικό.

Κατανομή κατόπιν διέγερσης με μια δυσάρεστη, ξινή μυρωδιά

Το άσπρο υγρό, ερεθισμός του κόλπου και ατελείωτες φαγούρα είναι πολύ κακή. Παρά το γεγονός ότι αυτό το δυσάρεστο σύμπτωμα ενοχλεί το κορίτσι περιοδικά, αυτό θα πρέπει να αμέσως να απαλλαγούμε από. Συνήθως, μπορεί να είναι μια μόλυνση ζύμης, η έλλειψη της κατάλληλης φροντίδας (δηλαδή, υγιεινή), η συνεχής χρήση του τζελ, προσωπική υγιεινή, με γεύσεις, το καθημερινό άγχος, η απότομη κλιματική αλλαγή, η ανθυγιεινή διατροφή χωρίς θεραπεία, άβολα εσώρουχα, σταθερή douching. Σε όλα αυτά τα σημεία που περιγράφονται κατανομή θα είναι δυσάρεστη, ξινή μυρωδιά. Μόλις είχε παρατηρήσει, όπως αυτό, είναι σημαντικό να πάτε αμέσως στο εξωτερικό, για να αποκτήσουν όλα τα ναρκωτικά.

Ορθή συμμόρφωση με την προσωπική υγιεινή

ορθή συμμόρφωση με την προσωπική υγιεινή

Αυτό είναι το 4 κανόνες προσωπικής υγιεινής, πολύ εύκολο στη χρήση:

 • Ο καθαρισμός γυναίκα θα πρέπει να είναι με ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο περιλαμβάνει το γαλακτικό οξύ, το οποίο δίνει την ισχύ να ομαλοποιήσει το οξύ-αλκαλική ισορροπία.
 • Συνηθισμένο σαπούνι, άρωμα ντους πηκτής και το μπουκάλι για την προσωπική υγιεινή είναι αυστηρά για μόνιμη χρήση.
 • Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξει τα λάστιχα, καθώς δημιουργούνται.
 • Η καθαρίστρια θα πρέπει να ασκεί τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα, δηλαδή το πρωί και το βράδυ. Επίσης, σας προτείνουμε τον καθαρισμό πριν από την επαφή.
 • Δεν έχει σημασία πόσο ελκυστική εσώρουχα, τεχνητά υφάσματα, φορώντας αυτό είναι αδύνατο. Από αυτό θα πρέπει να εγκαταλειφθεί υπέρ της υγείας του.
 • Δυσάρεστη κολπική απαλλαγή με μια μυρωδιά ψαρίλας

Αν το σώμα έχει διαταραχθεί η οξύτητα, το τυρί της επιλογής θα αποτελέσουν με τη μυρωδιά του ψαριού. Τόσο έντονη μυρωδιά κομμάτια μοιάζει με τυρί cottage μπορεί να υποδεικνύει την απουσία υγιές θηλυκό κατάσταση και περίσσειας βακτήρια. Όπως και η ασθένεια, που ονομάζεται καντιντίαση, η οποία θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίζονται και να μην τρέξει.

Fishy μυρωδιά είναι το πρώτο σημάδι ότι το κόλπο θα πρέπει να ελεγχθεί από γυναικολόγο με σαφείς οδηγίες για το τι να κάνετε στη συνέχεια για την πλήρη αποκατάσταση. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης της έκκρισης μπορεί να είναι το ίδιο όπως πάντα, αλλά η μυρωδιά θα είναι εντελώς διαφορετική, συγκεκριμένα, αποκρουστικό και δυσάρεστο, και το πέος κατά την είσοδο, θα είναι ένα τεράστιο αριθμό τυρί επιλογές.

Επιλογή όταν η διέγερση είναι φυσιολογικό. Το κύριο πράγμα που ήταν υγιής ένδειξη της θέσης των γυναικών. Εάν οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, επειδή η σεξουαλική σύστημα είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα που πρέπει να αντιμετωπιστεί πρώτα και κύρια, μην το αναβάλλετε.