Γυναικεία διέγερση — πινακίδες και συμπεριφορά

maidens1

Ποια είναι τα σημάδια της σεξουαλική διέγερση; Αυτό το ερώτημα τίθεται από πολλούς εκπροσώπους του ισχυρότερο φύλο. Είναι πολύ σημαντικό να πιάσει τη στιγμή που είναι έτοιμοι να προχωρήσουμε σε πιο προσωπικές ενέργειες. Υπάρχουν δύο ομάδες σημάδια της διέγερσης των γυναικών. Αυτά που μπορεί να δει και που μπορείτε να αισθανθείτε. Τα κορίτσια συχνά προσπαθούν να κρύψουν το ενδιαφέρον τους για το αρσενικό φύλο. Αλλά δεν είναι όλες οι αντιδράσεις του σώματος επιδέχονται συνειδητό έλεγχο. Μην ανησυχείς! Η γλώσσα του σώματος θα σας αποκαλύψει όλα της τα μυστικά επιθυμίες.

Τα μυστικά της γυναικείας φυσιολογίας

Οι γυναίκες, σε αντίθεση με τους άνδρες, φυσιολογία της διέγερσης είναι πολύ πιο περίπλοκη. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη αλληλεπίδραση των ορμονών. Επίσης, μην υποτιμάτε την αξία των προκαταρκτικών. Βοηθά να συντονιστείτε, να φτάσει στην κορυφή της απόλαυσης. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις, όταν το πάθος κυριολεκτικά καλύπτει κάθε κύτταρο του σώματος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό συμβαίνει σπάνια.

Ας δούμε τελικά τι συμβαίνει στο γυναικείο σώμα κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Υπάρχει μια απότομη βιασύνη του αίματος προς τα όργανα της πυέλου. Τα χείλη του αιδοίου αύξηση και να γίνει πιο μαλακό. Επίσης, αυξάνεται σε μέγεθος και η κλειτορίδα, η οποία είναι παρόμοια με στύσης στους άνδρες. Κλειτορίδα — μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή. Ως εκ τούτου, τα χάδια της αγαπημένης του να είναι προσεκτικοί, υπερβολική πίεση ή τριβή μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.

Περαιτέρω, ένα μεγάλο ποσό της κολπικής λίπανσης. Ο κόλπος διαστέλλεται λίγο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεξουαλική επαφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή τα κορίτσια μπορούν να εμφανίζονται οι χαρακτηριστικές κινήσεις της πυέλου.

Κύρια σημεία της γυναικείας διέγερσης

Ας υποθέσουμε ότι η σχέση σας έχει περάσει πλέον σε ένα νέο επίπεδο. Πώς να αναγνωρίσει ένα σήμα για το σεξ;

Το σώμα της κοπέλας θα σας πω πολλά. Είναι σημαντικό να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Πρώτα, παρατηρήστε τι είδους στολή κυρία ήρθε να μας συναντήσει. Κρυψίνους φόρεμα, μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ ή εξωφρενικά κοντό μίνι σορτς; Ίσως η γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει και να ξυπνήσει τα ένστικτά σου.

Σημάδι της μια ισχυρή έλξη για έναν άντρα είναι η στάση του σώματος. Τα κορίτσια θα vygibat τα πίσω και να κρατήσει τη στάση σας, έτσι ώστε το στήθος και τους γλουτούς πήρε ορεκτικό στρογγυλεμένο σχήμα.

Εξωτερικά συμπτώματα του ενθουσιασμού είναι αρκετά προφανές. Έμπειροι άντρες με μια ματιά μπορεί να καταλάβει την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του συντρόφου του.

Για αυτό υπάρχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Το πρόσωπο. Στα μάγουλα μια μικρή ή ένα έντονο ρουζ. Μπορεί να μετρηθεί με δύο τρόπους: είτε είναι ήδη ζεστό ή ακόμα ντροπαλός.
2. Τα μάτια του. Επίμονη διεσταλμένες κόρες, ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας, ημι-γέρνοντας βλέφαρα, χτυπώντας βλεφαρίδες, Flirty "παλιά" τα μάτια και στητά Λάμψη να πω ότι η κυρία δεν είναι αδιάφορη.
3. Η γνώμη θα επικεντρωθεί μόνο σε σένα, έστειλε στα χείλη ή άλλα μέρη του σώματος.
4. Δέρμα. Κοκκινωπό, λόγω της επέκτασης των επιφανειακών αιμοφόρων αγγείων. Ολόκληρο το σώμα καλύπτεται με το φως του ιδρώτα. Αν σας αγγίζει ή φιλοφρονήσεις μπορεί να καλυφθεί με "ανατριχίλα".
5. Τα χείλη. Priotkryty, ξηρό, η κυρία θα προσπαθήσουμε να ενυδατώνει τη γλώσσα τους. Ένα χαρακτηριστικό σημάδι του φλερτ — δαγκώνει τα χείλη με ένα παθιασμένο εστίαση ματιά.
6. Η παλάμη του χεριού σας. Πιο συχνά υγρό. Το κορίτσι δεν θα ξέρετε πού να βάλετε τα χέρια σας. Αρχίστε να τραβάτε τα μαλλιά, χτυπώντας τα δάχτυλά του πάνω στο τραπέζι, ασυνείδητα χαϊδεύοντας τον εαυτό του.
7. Η ανάσα. Επιταχύνει, γίνεται ρηχό, ακανόνιστη. Κατά την έντονη σεξουαλική διέγερση είναι μερικές φορές εκδηλώνεται μια αίσθηση της έλλειψης οξυγόνου. Σημάδι ότι το κορίτσι με το όριο. Όταν η αναπνοή από το στόμα και το λαιμό είναι συχνά ξηρό, και το κορίτσι έχει convulsively να καταπιεί το σάλιο του.
8. Παλμό. Άνετα αφής στο χέρι του κοριτσιού: ο σφυγμός της θα αυξηθεί στο μέγιστο τιμές.
9. Φωνή. Ξαφνικά το σύνολο των γυναικών πολυλογία εξαφανίζεται. Οι απαντήσεις έχουν γίνει μονοσύλλαβο. Ή ακόμα μπορεί να χάσει το χάρισμα του λόγου. Η φωνή της άλλαξε σε μια ήσυχη ή άτονο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια υποχρεωτική παράγοντας, που εξαρτάται από τη φύση και τη χαλαρότητα του κοριτσιού.
10. Θηλές. Δύσκολο, πρησμένα, ορατή μέσα από τα ρούχα. Κατά την έναρξη είναι η πιο ευαίσθητη στην αφή.

Τα παραπάνω σημεία δεν είναι 100% ακριβής. Δεν είναι μόνο στην λαγνεία, και με μια κανονική ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο. Μπορούν επίσης να εμφανιστούν και σε άλλες περιπτώσεις (οίδημα της θηλής από το κρύο, εφίδρωση χέρια με ενθουσιασμό).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! Είναι αναγκαίο, από όλες τις πλευρές για να εκτιμήσει την κατάσταση στην οποία είσαι με μια γυναίκα, και όχι να ξεκινήσει από ένα ή δύο συμπτώματα.

maidens2

Κυρίες συμπεριφορά και τη σεξουαλική της προθέσεις

Ανάλογα με τις σεξουαλικές προθέσεις των γυναικών, το θέμα της συνομιλίας σας μπορεί να αλλάξει. Εμφανίζονται ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική εμπειρία, ή ακόμα και προτάσεις για τη μετάβαση σε μια πιο άνετη θέση.

Οι γυναίκες μπορούν επίσης να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε μια οικεία σχέση με τη συμπεριφορά.

Μια γυναίκα που σε θέλει, αν:

• συμβάλλει ακούσια επαφή;
• σαγηνευτική να οδηγήσει μέχρι και κάτω από το στέλεχος του ποτηριού;
• μεταφράζει τα θέματα σε μια οικεία κατεύθυνση.
• εκθέτει τους ώμους και αναιρεί το κουμπί στη λαιμόκοψη.

Ο λαιμός είναι πολύ ισχυρή ερωτογενής ζώνη. Της εγκεφαλικά επεισόδια μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η κυρία είναι έτοιμη να κάνει έρωτα εδώ και τώρα.

Ο σύντροφός σας θα κάνει συνεχείς προσπάθειες για να εκθέσει το σώμα του: το χαμηλωμένο ώμο ή ξεκούμπωσε ένα κουμπί στο στήθος του.

Τη στιγμή της μέγιστης πάθος, κυριολεκτικά, θα φτάσετε. Όταν το φιλί πιέζεται έντονα να του, να τον αφήσει να ξέρετε ότι "είσαι δική μου". Στην περίπτωση της διόγκωσης πάθος, θα νιώσετε τα νύχια της στην πλάτη μου. Σε επαφή το σώμα σας, από το στήθος της επιλογής σας, θα ξεσπάσει μια ηδονική γκρίνια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! "Παχιά" υπόδειξη του επιθυμία για οικειότητα είναι το αγγίζοντας και χαϊδεύοντας το πέος, το όσχεο ή τους γλουτούς.

Η αντίδραση των δύο οργανισμών δεν μπορεί να είναι ψεύτικη;

Άνδρες θυμάστε ότι τα κορίτσια υπάρχουν μόνο δύο γνήσια σεξουαλική λαγνεία ρώγες και την κλειτορίδα. Πρώτον, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι μπορεί να είναι ορατό ακόμα και όταν η γυναίκα είναι ντυμένη με μια ελαφριά μπλούζα και λεπτό σουτιέν. Αλλά το δεύτερο μπορεί να είναι μόνο αισθητή. Αν δεν έχετε ακόμη πρόσβαση στο βρακί της, δεν έχει σημασία. Μετακινήστε απαλά το χέρι σας μέχρι το εσωτερικό των μηρών. Ακόμα και μέσα από το τζιν, θα αισθανθείτε την απαλότητα και τη ζεστή υγρασία.

Να έχετε κατά νου ότι ακόμα και αν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, η υπόθεση πριν από τη συνουσία δεν μπορεί να φτάσει. Εκτός από τη σωματική διέγερση στις γυναίκες παίζει μεγάλο ρόλο ο ψυχολογικός παράγοντας. Εδώ έρχονται οι φιλοφρονήσεις, τα σημάδια της προσοχής, και, φυσικά, τα προκαταρκτικά. Θα πάρει πολύ χρόνο για να το πάθη φτάσει στο αποκορύφωμά τους.

Περίληψη: τα 10 σημαντικότερα σημεία της γυναικείας διέγερσης

Ας επισημάνω τα 10 κύρια σημεία της σεξουαλικής επιθυμίας στις γυναίκες:

• Ερυθρότητα του προσώπου, ίσως το λαιμό και το ντεκολτέ;
• Ταχεία αναπνοή και οι παλμοί της καρδιάς;
• Διεσταλμένες κόρες, υπνοδωμάτιο μάτια, μισόκλειστα βλέφαρα;
• Βραχνή φωνή, το φως στεναγμοί;
• Σκληρό θηλές της, να κολλήσει έξω από κάτω από τα ρούχα;
• Μια συντριπτική επιθυμία να την αγγίξω άνθρωπος;
• Μιλάμε για το σεξ;
• Η στάση του σώματος, ένα χαρακτηριστικό λίκνισμα των γοφών, ενώ το περπάτημα;
• Αύξηση της κλειτορίδας και του αιδοίου;
• Βρεγμένα εσώρουχα.

Να θυμάστε ότι η επιθυμία για οικειότητα παρουσιάζεται στις γυναίκες στο κεφάλι. Να κάνει μια καλή εντύπωση, δώσει τα λουλούδια και να πληρώσει η κυρία σου θα τραβάει την προσοχή. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν ότι είστε πολύ ενθουσιασμένος, επειδή για σένα είναι το πιο επιθυμητό και σέξι γυναίκα στον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση, η αντίδραση του σώματός της δεν θα απογοητεύσει.