Πώς να αναγνωρίζουν τη γυναικεία διέγερση. Τι διεγείρει μια γυναίκα

Για γυναίκες η διέγερση είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη φαινόμενα. Ανήσυχη ματιά αίσθηση σε ολόκληρο το σώμα, δυσκολία στην αναπνοή, όλα αυτά τα σημάδια λένε ότι μια γυναίκα βιώνει την επιθυμία. Καλή ποιότητα διέγερση εγγυάται μια μεγάλη νύχτα για ζευγάρια, και να πάρει τη μέγιστη ευχαρίστηση από προσωπικές τους σχέσεις. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι κάθε άνθρωπος ξέρει τι διεγείρει μια γυναίκα καλύτερο. Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε αυτό το θέμα.

διέγερση των γυναικών άνθρωπος

Ποια είναι η διαφορά από τη σεξουαλική διέγερση των γυναικών από την ανδρική επιθυμία;

Ο δρόμος είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα με μίνι φούστα και ψηλά τακούνια που τονίζουν τέλεια το λεπτό μακριά πόδια. Bodycon γιλέκο εκκρίνει μια λεπτή μέση και όμορφα Στήθη, και φωτεινά, αλλά δεν προκαλεί μακιγιάζ δημιουργεί την εμφάνιση του ένα αρπακτικό. Προσοχή σε κάθε δεύτερη άνδρες έλκονται από την τόση ομορφιά.

Ωστόσο, για μια γυναίκα η εμφάνιση της σεξουαλικής επιθυμίας. Σπάνια συμβαίνει ότι ένα κορίτσι κοιτάζοντας το φίλο Καυλωμένη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαλό αγκαλιές ή τα φιλιά, είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την έναρξη γυναίκες. Σε άλλες περιπτώσεις, τα κορίτσια επιθυμία οικειότητα εμφανίζεται μόνο μετά την άμεση χαϊδεύοντας την κλειτορίδα, το Στήθος και τους γοφούς. Και υπάρχουν αυτές οι κυρίες που είναι από μια συζήτηση για το σεξ.

Όλες οι γυναίκες είναι ατομική. Κάτι που σου αρέσει μια νεαρή κοπέλα, θα ήταν απολύτως απαράδεκτο για ένα άλλο. Παρ ' όλα αυτά, με βάση τη γνώση της γυναικείας ψυχολογίας και της φυσιολογίας, υπάρχουν πολλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε sexualem διέγερση των κοριτσιών.

Ένας δυνατός άντρας που προσελκύει τις γυναίκες

Θυμάμαι την κοσμοθεωρία των προγόνων μας, και όλα θα ξεκαθαρίσουν. Τι άνθρωπος απολάμβανε μια ιδιαίτερη δημοτικότητα μεταξύ των γυναικών σε πρωτόγονες εποχές; Αυτός που ήταν ο πιο δυνατός: να σκοτώσει περισσότερα από το κυνήγι, θα μπορούσε να πολεμήσουν και να επιζήσουν, καθώς και ο αρχηγός της φυλής. Δύναμη έχει προσελκύσει πάντα το γυναικείο φύλο.

Στην εποχή μας, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μια γυναίκα θέλει να έχει ένα ισχυρό άνδρα, να είναι σαν ένα πέτρινο τοίχο. Αν ο άνθρωπος έχει ένα αθλητικό και μυώδες σώμα του τύπου, δεν θα πρέπει να θέσει ένα σταυρό. Φυσικά δεδομένα αντικαθίσταται από την εσωτερική δύναμη που εκφράζεται με την εμπιστοσύνη και την δύναμη του χαρακτήρα. Το κορίτσι ωραίο να βλέπεις δίπλα σε μία αυτοπεποίθηση που θα την αληθινή υποστήριξη.

διέγερση των γυναικών αρσενικό τρόπους

Διακριτικές φιλοφρονήσεις και ειλικρινή λόγια θαυμασμού θα σας βοηθήσει να κερδίσει σχεδόν κάθε κορίτσι

Οι άνδρες αγαπούν με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά τους. Προκειμένου να διεγείρει ένα κορίτσι αρκετά για να Εκφράσουν τον ενθουσιασμό σας για την εμφάνιση (φόρεμα, χτενίσματα). Θαυμασμό πρέπει να είναι ειλικρινής και όχι σε υπερένταση, να προχωρήσει από την καρδιά. Μια γυναίκα που άκουσε ένα κομπλιμέντο στο πλευρό του, το πιο πιθανό να θέλουν να συνεχίσουν το διάλογο.

Ιδιαίτερα καλό ήχο κοπλιμέντα για την εμφάνιση, μανικιούρ, μακιγιάζ και χτενίσματα. Οι περισσότερες γυναίκες προσεκτικά την προετοιμασία για μια ημερομηνία, να περάσουν τις ώρες στο μπάνιο ή επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο άνθρωπος.

Επίσης ένα καλό εργαλείο για την έναρξη γυναίκες να είναι ένα κομπλιμέντο για το χαριτωμένο χαμόγελο, εύκολο φύση, την ευκολία της επικοινωνίας και άλλες ιδιότητες που προσιδιάζουν σε αυτό το κορίτσι.

Μερικά παιδιά γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν το γεγονός ότι μια γυναίκα διεγείρει καλύτερη ανδρική φωνή: στερεά και ήσυχη, λίγο βραχνή. Θέλω να πω μερικά κομπλιμέντα για ένα ήσυχο, ρομαντικό φωνής απευθείας στο αυτί του κοριτσιού, όπως θα δείτε αμέσως τα πρώτα σημάδια της γυναικείας διέγερσης.

Για να επιτευχθεί εμπιστοσύνη κυρία

Για τους άντρες το σεξ είναι καθαρά φυσιολογική ανάγκη. Γυναίκες που αφορούν το σεξ με διαφορετικό τρόπο. Για αυτούς, το σεξ είναι ένας τρόπος για να Εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να μάθει ο συνεργάτης πιο κοντά για να πάρετε μια ψυχική ανακούφιση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι είναι πλήρως αξιόπιστο σύντροφό της δεν περιορίζεται, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να χαλαρώσει και να πάρει τη μέγιστη ευχαρίστηση από το σεξ.

Πώς να πάρει την εμπιστοσύνη μου κυρία; Αρκετά απλή. Εύκολη και χαλαρή συζήτηση, μερικές ειλικρινείς φιλοφρονήσεις, ένα απαλό άγγιγμα δευτερόλεπτα θα χαλαρώσει το κορίτσι. Να κάνεις προσωπικές ερωτήσεις (αλλά όχι πάρα πολύ μακριά), που αγαπά να φάει, κάποιοι προτιμούν τη μουσική (λογοτεχνία ή ταινίες), ποιες είναι οι ιδιότητες που εκτιμώνται στους άνδρες (άνδρες) και ούτω καθεξής.

Μια γυναίκα θα πρέπει να αισθάνονται άνετα και παρόμοια ερωτήματα και θέματα για συζήτηση θα σας βοηθήσει να δείτε στην φίλε αδελφή ψυχή.

Αν το ζευγάρι έχει ήδη περάσει το στάδιο του Ραντεβού και φλερτ, σε αυτή την περίπτωση, για να επιτευχθεί η γυναικεία διέγερση θα σας βοηθήσει να μιλάς για το σεξ. Η ιστορία είναι σεξουαλικής φύσης, είπε σε μια ήσυχη βελούδινη φωνή στο αυτί της κυρίας, δεν είναι καιρό να περιμένουμε για τα αποτελέσματα.

μέθοδοι διέγερσης για μια γυναίκα από έναν άντρα

Ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά

Είναι σημαντικό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διέγερση των γυναικών. Ήσυχο περιβάλλον, ρομαντικό δείπνο, ρομαντική μουσική στο παρασκήνιο θα βοηθήσει το κορίτσι για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μαζί.

Για να επιτευχθεί μεγαλύτερη επίδραση ακολουθούνται κατά την οικεία δείπνα με κεριά για να επαινέσει, που συνοδεύει απαλό άγγιγμα. Σχεδόν πάντα τελειώνει αυτό το βράδυ από μακριά την οικειότητα εταίρους.

Τόνωση της αφής και άλλες δράσεις που έχουν φιλενάδες

Δεν πρέπει ποτέ να φοβάται να αγγίξει Κυρία, ακόμη και στο πρώτο ραντεβού. Η σωματική επαφή πρέπει να είναι μη-Παρεμβατική, ομαλή και σύντομη: αφαιρέστε το eyelash με το μάτι, να αγκαλιάσουν απαλά στην είσοδο του σινεμά ή σε ένα εστιατόριο, ένα φευγαλέο άγγιγμα των χεριών, για να διορθώσει effodisset χτενίσματα τούφα από τα μαλλιά. Μερικοί άνδρες δεν λαμβάνουν τέτοιες ενέργειες σοβαρά. Και για καλό λόγο. Τελικά, παίζουν ένα μεγάλο ρόλο.

Φιλιά στο λαιμό και το ντεκολτέ

Αν το ζευγάρι είναι σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, σε αυτή την περίπτωση, και πρέπει να είναι πιο σίγουροι και ειλικρινής. Για κανέναν δεν είναι μυστικό ότι πολλές γυναίκες αγαπούν τα φιλιά στο λαιμό και το ντεκολτέ, και ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα ξεκινάει ως θηλυκό και το αρσενικό.

Όταν φιλάς στο λαιμό θα πρέπει να ξεκινήσει με το απαλό άγγιγμα των χειλιών κοντά το κορίτσι από το αυτί, κινείται αργά προς τα κάτω. Ανταποκρίνεται partnershi φιλιά μπορεί να είναι πιο παθιασμένη και αυθόρμητη. Ωστόσο, μην βιαστείτε να βάλετε μια "Ρουφηξιά" στο λαιμό partnershi, καθώς μια τέτοια πράξη θα μπορούσε να εκληφθεί αρνητικά.

Μετά από ένα φιλί στο λαιμό, που εναλλάσσονται με φιλιά στα χείλη, μπορείτε να πάτε στο ντεκολτέ. Ξεκινώντας από την αριστερή ή τη δεξιά κλείδα, σιγά-σιγά προς τα κάτω. Το μητρικό χάδι είναι ζεστά και μαλακά χέρια. Ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία της διέγερσης από τις ρώγες της.

Χαϊδεύουν το στήθος σας με τα χέρια σας ή γλώσσα είναι ένα πολύ ισχυρό φυτό της δίκαιης σεξ. Φιλάει τις ρώγες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς η παραμικρή μπουκιά από τα δόντια μπορεί να παραδώσει partnershi πόνο και δυσφορία.

Στοργή, τους μηρούς και την κλειτορίδα

Πιέζεται προς τον τοίχο, πιάστε σταθερά το μηροί, αρχίζουν να φιλιούνται, και το χέρι για να τρέξει στο εσώρουχο το κορίτσι, αυτή η προσέγγιση θα σας φέρει στο μυαλό των γυναικών που προτιμούν τη δράση και άνδρες δυνατοί.

Κλασικό χάδια κάτω μέρος του σώματος από τα κορίτσια εμπλέκει χαϊδεύοντας την κλειτορίδα, το τσίμπημα και το τρίψιμο. Ωστόσο, πριν επιδοθούν σε αυτό το μάθημα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αποδεκτό για το σύντροφό σας ή όχι. Μερικές γυναίκες είναι στην ευχάριστη θέση να σας επιτρέπουν να χαϊδεύω την κλειτορίδα χέρι, ενώ άλλοι είναι έντονα εναντίον του. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πρώτα να κάνουμε μια μικρή ανάλυση από τη φύση της, την ανατροφή και την κοσμοθεωρία του, ή να ζητήσει άμεσα.

Αν το να χαϊδεύω την κλειτορίδα είναι το μέρος για να είναι, τότε θα πρέπει να αρχίσει απαλά και προσεκτικά, τοποθετώντας το ζεστό χέρι του ανάμεσα στα μπούτια σου για μερικά δευτερόλεπτα, μετά το οποίο απομακρύνονται. Ιχνηλατώντας την αντίδραση της κυρίας, μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη δράση, να σταθούμε και σε ένα μυστικό μέρος περισσότερο. Σεξουαλική διέγερση βοηθά να επιτύχουμε απαλή αλλά σταθερή κυκλική κίνηση, μια γαργαλιστική αίσθηση της κλειτορίδας. Είναι επίσης δυνατό να χαϊδεύει τη γλώσσα και πολύ προσεκτικοί σχετικά με το δάγκωμα της κλειτορίδας. Αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, ώστε να μην φέρει τη γυναίκα δυσφορία ή πόνο.

αν δεν διέγερση των γυναικών άνθρωπος

Τι να κάνετε αν αποτύχετε να μετατρέψει ένα κορίτσι;

Στο σύγχρονο κόσμο οι γυναίκες είναι συχνά υπόκεινται σε καταπονήσεις κατά την εργασία, στην οικογένεια ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής. Καθημερινή ζωή στο συνεχές άγχος συνεπάγεται απουσία της σεξουαλικής επιθυμίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να προσπαθήσουμε να χαλαρώσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή αρωματικό μπάνιο. - Βοηθά να τρίψει τα πόδια.

Ένας άλλος λόγος για την έλλειψη της γυναικείας διέγερσης είναι η εμμηνορροϊκού κύκλου. Το κορίτσι αισθάνεται συχνά σεξουαλική διέγερση κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, γιατί αυτή τη στιγμή μια μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης, και δεν είναι υψηλού επιπέδου, οι ορμόνες της. Διέγερση των γυναικών είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί στο τέλος του έμμηνου κύκλου. Αυτό οφείλεται στο εναλλαγές της διάθεσης και πόνος στην κοιλιακή χώρα.

Περίληψη: πώς να διεγείρει μια γυναίκα

Για τη διέγερση του εκλεκτού πρέπει να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές:

  • να συμπεριφέρονται με αυτοπεποίθηση και θετικότητα, αλλά να αισθάνονται το μέτρο *
  • να πω σε μια κοπέλα ειλικρινή κομπλιμέντα, να την έχουμε για τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της συνομιλίας;
  • διακριτική αφή;
  • για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για τη διέγερση των γυναικών.
  • τα φιλιά και τα χάδια του σώματος partnershi θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.