Διαφανές και λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ

Ένας από τους δείκτες της υγείας της γυναίκας είναι χαρακτηριστικό της σεξουαλικής έκκριση. Κατανομή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι μια σύνθετη διαδικασία, σχεδιασμένο από τη φύση. Τι θα πρέπει να είναι ο κανόνας, και ό, τι θεωρείται παθολογίας, — διαβάστε περισσότερα σε αυτό το άρθρο.

επιλογή-κατά τη διάρκεια του σεξ

Χαρακτηριστικά της γυναικείας εκκρίσεις όταν ενθουσιασμένος

Σχεδόν όλα ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια του σεξ να δω την υγρασία του κόλπου και την αύξηση της λίμπιντο, αυξάνει.

Αυτό που ξεχωρίζει σε γυναίκες όταν ενθουσιασμένος;

Στην καθημερινή ζωή εκκρίσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, ονομάζεται λίπανση. Είναι ένα διαφανές υγρό βλέννα είναι άοσμο και ομαλή. Το περιγράφονται υπόστρωμα αποτελείται από υγρό και κυτταρικών συστατικών, η οποία είναι μια έκκριση των αδένων στο κολπικό επιθήλιο και η μήτρα, τα λευκά αιμοσφαίρια και διάφορους μικροοργανισμούς.

Πόσο βλέννα πρέπει να είναι φυσιολογικό;

Συνήθως το θηλυκό λιπαντικά κατανέμεται σε 5 ml ανά ημέρα. Η ποσότητα του υγρού διέγερση αυξάνει σημαντικά λόγω μια βιασύνη του αίματος προς τα τοιχώματα του κόλπου και την υποκίνηση των σεξουαλικών αδένων. Επιλογή όταν διεγείρεται, τα κορίτσια μπορεί να γίνει υπερβολικά γενναιόδωρη ή, αντίθετα, η κακή. Μερικές φορές ο μεγάλος αριθμός κυκλοφοριών κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Τι χρειάζονται οι γυναίκες λιπαντικό;

Αυτό το μυστικό εκτελεί πολλές λειτουργίες. Με αυτό, το σεξ γίνεται πιο άνετα, εξασφαλίζει την εύκολη εισαγωγή και η ολίσθηση. Κολλώδης σύνθεση επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της εισαγωγής ξένων μικροοργανισμών, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα ενάντια στα μικρόβια και λοιμώξεις.

Κατά τη διάρκεια της γόνιμης περιόδου γυναίκες αυτό το υγρό προσαρμόζει τη σύνθεση, δημιουργώντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον για το σπέρμα, επιτρέποντας έτσι τη σύλληψη.

Λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ (σαν κρέμα)

Συχνά οι κυρίες παρατηρήσετε τον εαυτό τους παχύ λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ και μετά από αυτό. Πολλοί το περιγράφουν χρησιμοποιώντας τη φράση "σαν κρέμα".

Ιατρικό φόρουμ κανείς δεν μπορεί πραγματικά να εξηγήσει τη φύση της έκκρισης και πολλοί χρήστες προτείνουμε να επισκεφθείτε την κλινική και να δοκιμαστεί. Ωστόσο, οι έμπειροι γυναικολόγοι υποστηρίζουν ότι το λευκό κρεμώδες απαλλαγή δεν πρέπει να τρομάξει τη γυναίκα, αν δεν έχουν οσμή, είναι ομαλή και δεν συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις, με τη μορφή φαγούρα, κάψιμο και πόνο κατά την ούρηση. Αυτό το χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, το τυπικό της γλίτσας σε ορισμένες ημέρες του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Το γεγονός είναι ότι στη διάρκεια του κύκλου τα επίπεδα των ορμονών αλλάζουν συνεχώς, το ποσό των οιστρογόνων αυξάνει και μειώνεται. Η δράση των ουσιών αυτών και καθορίζει τη φύση της γυναικείας έκκριση. Εκτός από τον κόλπο, η βλέννα που παράγεται από τη μήτρα, το λεγόμενο αυχενικό υγρό.

Η κύρια λειτουργία του είναι η βοήθεια στην μεταφορά του σπέρματος στο ωάριο. Μεταφορικά μιλώντας, είναι μια αποθήκη των σπόρων μέσο που είναι ευνοϊκή και σας επιτρέπει να επιβιώσουν στο όξινο κολπικής χλωρίδας.

Οι αλλαγές στο εκκρίσεις κατά τη σεξουαλική επαφή μέσα σε ένα μήνα;

Χαρακτηριστικά της κολπικής βλέννας εξαρτάται από τη φάση του εμμηνορρυσιακού κύκλου, η οποία παρουσιάστηκε τη σεξουαλική οικειότητα.

Στην αρχή της βλέννας είναι πολύ μικρή, είναι διαφανής στο χρώμα και αρκετά υγρά. Η λειτουργία σε αυτή τη φάση είναι το φράγμα που σχηματίζει ένα κανάλι (το λεγόμενο τραχήλου της μήτρας σωλήνα), η οποία εμποδίζει τη διείσδυση των παθογόνων μικροοργανισμών στη μήτρα.

Όταν πλησιάζει η ωορρηξία, το ποσό των οιστρογόνων αυξάνει, η οποία επηρεάζει ολόκληρο το σώμα, ιδιαίτερα στο αναπαραγωγικό σύστημα και τις ιδιότητες της κολπικής βλέννας. Κολπικές εκκρίσεις γίνει πλούσια, πυκνά, παχύρρευστο, και αλκαλικό. Έχει μια ξεχωριστή μυρωδιά του ασπράδια αυγών, κρέμα ή λευκό.

Μετά την ωορρηξία η βλέννα παράγεται και πάλι σε μικρές ποσότητες.

Ο χαρακτήρας της κολπικής βλέννας και τραχηλικού υγρού και σε ποιο στάδιο της γονιμότητας είναι μια γυναίκα, και είναι δυνατόν να συλλάβει.

Για να υπολογίσετε το πιο κατάλληλο για τη γονιμοποίηση ημέρες, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα σημάδια και τα είδη της σεξουαλικής slime:

  1. Με τα πενιχρά απαλλαγή και ξηρότητα του κόλπου σύλληψη δεν είναι δυνατή (αμέσως μετά τις κρίσιμες μέρες πριν από αυτούς).
  2. Κολλώδης και κολλώδη βλέννα, που στεγνώνει γρήγορα στα δάχτυλα, μόνο το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβάλει στην επιβίωση των σπερματοζωαρίων.
  3. Κρεμώδες λευκό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ χωρίς τη μυρωδιά θα σας πω για την προσέγγιση της ωορρηξίας και αυξάνοντας τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος.
  4. Η ωορρηξία περίοδος χαρακτηρίζεται από την κατανομή της ένα λευκό παχύρρευστο υγρό που μοιάζει με ασπράδι αυγού. Την υψηλότερη πιθανότητα της σύλληψης.
  5. Στη συνέχεια, το επίπεδο των οιστρογόνων μειώνεται, ώστε το σύστημα να είναι λιγότερο σε θέση να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε το αρσενικό σπέρμα.

Οι πιστώσεις αυτές μπορούν να τροποποιηθούν και η επίδραση άλλων παραγόντων. Μεταφέρονται από το στρες και την ασθένεια στα πόδια, ορμονικές διαταραχές, φάρμακα συμπεριλαμβανομένων των ορμόνες, αντιβιοτικά, αλλεργικές αντιδράσεις, λοιμώδη νοσήματα και την παθολογία μπορεί να αλλάξει την περιγραφή που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ βλέννα.

Ακατάσχετη απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ

Διατίθενται σε σημαντική ποσότητα μυστικό, κατά κανόνα, δεν σημαίνει παθολογία. Επιπλέον, ο όγκος των εκκρίσεων θα συμβάλει στον προσανατολισμό προς την πιθανότητα σύλληψης κολπική μέθοδο. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα: εισαγωγή 2 δάχτυλα στον κόλπο (αρκετά βαθιά), η επακόλουθη εκχύλιση και προσδιορισμός της παρουσίας του υγρού.

Βαρύ ροή κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να μιλήσει για την ωορρηξία, και για τα προβλήματα σε ένα οικείο περιβάλλον, έτσι ώστε αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο στην απουσία των παθήσεων και ασθενειών.

Παθολογία και την ασθένεια

Αιτία η υπερβολική έκκριση λίπους στο κορίτσι όταν ενθουσιασμένοι μπορεί να είναι κάποιες παρατυπίες.

Κοινή ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται με την υπερβολική απαλλαγή, είναι το βακτηριακών vaginosis. Κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ παρατηρούνται άφθονα κολλώδη βλέννα κίτρινο, πράσινο ή off-white χρώμα, με τη μυρωδιά του ψαριού. Κατά τη σεξουαλική επαφή μπορεί να εμφανιστεί δυσφορία με τη μορφή κάψιμο και φαγούρα.

Η συνοχή του τυριού, λευκό στο χρώμα και τη μυρωδιά του γιαουρτιού θα σε σημείο να Καντιντίαση, επίσης γνωστή ως τσίχλα.

γυναικείο λιπαντικό

Μολυσματικές ασθένειες, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες όπως τα χλαμύδια, η σύφιλη, η βλεννόρροια συχνά να εξηγήσει μια σημαντική διαρροή δυσώδη υγρό σε διάφορα χρώματα κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Η φυσική αιτία βαρύ λευκό έκκριμα σε γυναίκες μετά τη σεξουαλική επαφή

Αυτή η έκκριση μπορεί να προκληθεί από την ανάμειξη των κολπικών εκκρίσεων και του σπέρματος των ανδρών. Μερικές φορές έχει μια κιτρινωπή απόχρωση και πρωτεΐνη μυρωδιά παρόμοια με ένα αυγό. Συνήθως δυσφορία αυτή η βλέννα που μεταφέρει. Των γεννητικών οργάνων επιλογή είναι αρκετά πλούσια και λέει για την ολοκλήρωση της συνουσίας με την εκσπερμάτιση μέσα στον κόλπο.

Συχνά η αιτία της ισχυρής θηλυκό εκκρίσεις όταν διεγείρεται από το λευκό χρώμα γίνεται υπερευαισθησία. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αδύνατο να αποδοθεί το σύμπτωμα στην παθολογία, μάλλον, αυτό το φαινόμενο είναι η ψυχολογική και συναισθηματική φύση.

Πενιχρό απαλλαγή κατά τη διάρκεια του σεξ

Μερικές φορές, η λίπανση, η οποία είναι συνέπεια των προβλημάτων. Απέτυχε το οξύ-αλκαλική ισορροπία ή διαταραγμένη εντερική μικροχλωρίδα. Η πιο κοινή αιτία της ορμονικής ανεπάρκειας, που είναι ο λόγος για την κολπική ξηρότητα είναι συχνά βρίσκονται στην εμμηνόπαυση.

Κριτικές για γυναίκες και τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων

Όλγα, 37 χρόνια: "Κατά τη διάρκεια της ενθουσιασμός μου είναι τόσο ισχυρή απαλλαγή, η οποία είναι λινό παραμένουν ακόμη σημεία. Και αυτό δεν αλλάζει με την πάροδο του έμμηνου κύκλου. Εκτός από το ότι, στη μέση γίνονται πιο λευκά και κολλώδης. DAB παρέδωσε την ανάλυση των λοιμώξεων δεν έχω τίποτα".
Victor S., γυναικολόγο: "οι γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας κατανομή κατά τη διάρκεια του σεξ φυσικό και ακόμη και υποχρεωτική. Μιλούν για μια βιασύνη του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, τους αδένες που παράγουν ένα μυστικό, που ονομάζεται λιπαντικό. Εάν η τοπική μικροχλωρίδα είναι ευαίσθητα, την απομόνωση, ειδικά στο απόγειο του ενθουσιασμού θα είναι άφθονα και υδαρής, δεν έχει σημασία τι είδος των παραγόμενων επιλογή. Ένα τέτοιο σύμπτωμα μπορεί να μειωθεί μέσω των σκευασμάτων τοπικής δράσης. Είναι σημαντικό να μην αυτοθεραπείας για να μην overdry τις βλεννογόνους μεμβράνες.

Εδώ μπορούμε να μιλήσουμε για την συναισθηματική κατάσταση των γυναικών, και για την αύξηση του επιπέδου των ορμονών οιστρογόνων. Ως εκ τούτου, αν η κατανομή κατά τη σεξουαλική επαφή να προκαλέσει δυσφορία, συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να προσδιορίσει την ετυμολογία".

Εν συντομία τα κύρια

Με βάση τα ανωτέρω, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η λίπανση κατά τη διάρκεια του σεξ, λόγω της εργασίας των αδένων του τα γεννητικά όργανα. Πρώτον, είναι το αποτέλεσμα μια βιασύνη του αίματος προς τα τοιχώματα του κόλπου και διέγερση των βλεννογόνων αδένων. Δεύτερον, η μήτρα, η φύση των οποίων ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια του έμμηνου κύκλου.

Λευκό έκκριμα σε γυναίκες κατά τη διάρκεια η πράξη της οικειότητας ή μετά τον αποκλεισμό των ανωμαλιών μπορεί να υποδεικνύουν την προσέγγιση της ωορρηξίας, όταν η σύλληψη είναι πιο πιθανή. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη φύση της έκκρισης και να εξετάσει πιθανές αλλαγές στις ιδιότητές του σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Αν κολπική βλέννα σας προκαλέσει δυσφορία, συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να προσδιορίσει και να εξαλείψει την αιτία. Και να είναι υγιή!