Ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες

Ερωτογενείς ζώνες είναι σημεία στο σώμα, όταν αγγίζετε το οποίο προκύπτει από τη σεξουαλική διέγερση. Τα σημεία αυτά δημιουργούνται από την ίδια τη φύση. Αν ένας συνεργάτης με γνώση του θέματος, το σώμα ξεκινά την προετοιμασία για τη σεξουαλική επαφή. Σχετικά με το γυναικείο σώμα τα σημεία αυτά πολύ περισσότερο από τους άνδρες. Πολλά από αυτά τα σημεία ξέρουμε σχεδόν τίποτα.

Ανάρμοστη επαφή με ερωτικές ζώνες, μπορεί να προκαλέσει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο.

Το κύριο ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες

ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες

Τι είναι τα ερωτικά σημεία στο σώμα των γυναικών και το πώς θα δράσουμε;

Υπάρχει μια αντίληψη. ότι το γυναικείο σώμα είναι ένα μεγάλο ερωτογενής ζώνη. Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν είναι κάθε άνθρωπος θα κάνετε τον κόπο να ψάξετε για αυτούς. Αλλά αυτά τα μέρη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο τη θέση και το επίπεδο της υπερδιέγερση. Στη θέση τους μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. Μπορεί να είναι η κόπωση, η κατάσταση του νευρικού συστήματος, τη διάθεση κλπ. από κάθε εταίρο, για τον προσδιορισμό και σωστά αναλάβει δράση για την πλήρη ερωτική διέγερση.

Το πιο θηλυκό σώμα των περιοχών αυτών, έτσι ώστε να είναι πιο ζεστά. Το θέμα είναι ήδη εταίρος σε αυτή τη σεξουαλικότητά της για να ανακατεύετε με χάδια και αγγίγματα , στην περιοχή που είναι το πιο ευαίσθητο σημείο. Κάθε κορίτσι από τη σωστή πράξη συνεργάτης θα έχουν πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από ό, τι από το άγριο και παθιασμένο σεξ.

Το πιο κοινό σημείο είναι το κέντρο του ώμου, πίσω από το λαιμό της, κάτω από τα μαλλιά, το μέρος της κοιλιάς κοντά στο ηβικό οστό και γύρω από τον ομφαλό, γλώσσα, αυτιά, τα χείλη, το μέτωπο, τα βλέφαρα, κλειτορίδα βόθρου πάνω από την κλείδα, το αιδοίο, το Στήθος, τους αστραγάλους, την περιοχή της ωμοπλάτης, τους γλουτούς, το πίσω από το γόνατο, το εσωτερικό του αγκώνα. Όλες αυτές οι ερωτογενείς ζώνες ονομάζονται πρωτογενείς. Κάποια από αυτά τα μέρη συνεργάζονται, κάποιος επιλεκτικά.

Για το γυναικείο σώμα, με εμπειρία σε σεξουαλικές σχέσεις, νέες ερωτογενείς ζώνες. Τέτοιες ζώνες είναι γνωστό ως δευτεροπαθής. Μπορεί να βρίσκονται σε διάφορα σημεία, καθώς και για τη δράση του εταίρου να αντιδρούν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό είναι το γυναικείο σώμα! Είναι σε θέση να Προσανατολίσουν τον εαυτό του κάτω από ένα νέο σεξουαλικό σύντροφο.

Παράγοντες που αλλάζει την ευαισθησία του ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες.

Ερωτογενείς ζώνες επιρρεπή σε εξωτερικούς παράγοντες. Οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν τις οσμές. Που επηρεάζουν την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του κοριτσιού, η μυρωδιά μπορεί να δημιουργήσει μια ρομαντική διάθεση για να χαλαρώσετε ή να διεγείρει, να προκαλέσει ακόμη και την επιθετικότητα. Κάποια πράγματα μπορεί να κρύψει και κάποιες αντίστροφα για να πάρει ακόμη περισσότερα ευαισθησία στο άγγιγμα και χάδι. Το περιβάλλον, τους ήχους, τα ρούχα — τα πάντα παίζει έναν όχι ασήμαντο ρόλο. Τον αριθμό και την ευαισθησία της διάθεσης, αναμονή για κάτι, κούραση, αλκοόλ.

Ως γυναίκα, ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας είναι πολύ ασταθής.

Πώς να εντοπίσει αυτά τα σημεία;

Στο συνεργάτη που βρέθηκαν αυτά τα σημεία, που χρειάζεται για να δημιουργήσει μια κατάσταση για χαλάρωση. Και στη συνέχεια, με φιλιά και απαλές πινελιές, σε έρευνα για το γυναικείο σώμα. Για να αποκτήσετε μια πλήρη διέγερση, το κορίτσι χρειάζεται βοήθεια του συνεργάτη και να προτείνει ποια από τις ερωτογενείς ζώνες για την ώρα, πιο ευαίσθητη. Τα σημεία αυτά μπορούν να βρεθούν στο μικρό δάχτυλο όμορφο, λεπτό τα πόδια στην άκρη της τρίχας στο όμορφο κεφάλι του μικρού σας φίλου.