Γυναίκα και σεξουαλική επαφή: νιώθει μια γυναίκα

Ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια της εφηβείας είναι η σεξουαλική αίσθηση, τη σεξουαλική επιθυμία (libido sexualis). Σεξουαλική αίσθηση στις γυναίκες, αναπτύσσει σταδιακά. Στη λίμπιντο είναι απαραίτητο να διακρίνουμε δύο διαφορετικές συνιστώσες: την επιθυμία για αμοιβαία προσέγγιση και την επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Οι γυναίκες έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την πρώτη.

Χαρακτηριστικά, μπορεί να αναπτυχθεί ανεξάρτητα, χωρίς να πηγαίνει στο άλλο. Πρόκειται για μια συναισθηματική σχέση με το πρόσωπο του άλλου φύλου στο γιατρό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ορίζεται ως "higher love". Επειδή αυτό το συναίσθημα, το άτομο γίνεται πολύ κοντά και αγαπητή. Αντίθετα, στους άνδρες, ιδιαίτερη σημασία έχει επιθυμία για σεξουαλική επαφή, ότι οι γιατροί ορίζουν ως το αισθησιακό στοιχείο του έρωτα. Αυτό το στοιχείο περιλαμβάνει την επιθυμία να αποκτήσετε το συγκεκριμένο αισθήματα απόλαυσης που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της οικειότητας.

Έτσι, αν η σεξουαλική έλξη άνδρες κυρίως εκδηλώνεται με μια αισθησιακή πλευρά, και μόνο αργότερα (στις 21-25 ετών) σε συνδυασμό με το συναίσθημα της αγάπης για έναν φίλο και, στη συνέχεια, τα κορίτσια με την παρουσία του τη σύνθεση σε ένα σύγκλισης είναι, φυσικά, καμία επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Αυτή η επιθυμία προκύπτει μόνο μετά από μήνες σεξουαλική οικογενειακή ζωή, και συχνά μόνο μετά την πρώτη γέννα.

Έτσι, η δομή της σεξουαλικής επιθυμίας στις γυναίκες το κυρίαρχο στοιχείο σε όλα τα στάδια της ζωής είναι η αγάπη για το αγαπημένο πρόσωπο. Αισθησιακό στο ίδιο στοιχείο, συνήθως ένα νεαρό γυναίκα για κάποιο χρονικό διάστημα, ακόμη και μετά το σεξ, και στη συνέχεια σταδιακά να αναπτύσσεται.

Φυσιολογία της σεξουαλικής επαφής σε γυναίκες

ο οργασμός στις γυναίκες

Να κατανοήσουν καλύτερα τον μηχανισμό της σεξουαλικής επαφής στο γυναικείο σώμα, προτείνουμε να εξοικειωθείτε με την ανατομία των γεννητικών οργάνων γυναικών.

Σεξουαλική επαφή (συνουσία) παρουσιάζεται συνήθως υπό την επίδραση της σεξουαλικής διέγερσης (voluptas), το υψηλό σημείο της οποίας βρίσκεται σε οργασμό (orgasmus) μετά από αυτόν έρχεται η περίοδος ηρεμίας (defluvium) που προκύπτει μετά τη σεξουαλική επαφή. Η έλλειψη σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες ονομάζεται ψυχρότητα. Κατά τη συνουσία, ο άνθρωπος πέος σε στύση σπρώχνει τα τοιχώματα του κόλπου, και με μια περιεκτική εισαγωγή γεμίζει.

Με την εισαγωγή του πέους σε στύση διευκολύνεται από την ικανότητα του κόλπου να τεντώσει σημαντικά. Λόγω της έναρξης της σεξουαλικής διέγερσης πριν από την εισαγωγή του πέους στον κόλπο άνδρες από τους αδένες του Κούπερ έχει χυθεί έξω το μυστικό κόλλα, η οποία διαβρέχει το κεφάλι του πέους και το κάνει να γλιστράει. Η ουσία που εκκρίνεται από ειδικούς αδένες στο κεφάλι, κάνει το κεφάλι λίπος, το οποίο επίσης διευκολύνει την εισαγωγή στον κόλπο.

Σε μεγάλα και μικρά χείλη που ένα συγκεκριμένο ιστό περιβάλλεται από συνδετικό ιστό. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης είναι engorged με αίμα, η εκροή των οποίων έχει λήξει, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται. Το αποτέλεσμα είναι μια διόγκωση της κλειτορίδας, μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου με το σχηματισμό των ελαστικών κυλίνδρων. Χάρη σε αυτές τις μετατροπές, η πρόσβαση στο κόλπο γίνεται δωρεάν. Την ίδια στιγμή το θηλυκό του προστάτη, είναι μικροί αδένες του προθαλάμου και του τραχήλου της μήτρας εκπέμπουν φως, διαφανούς βλέννας.

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, όχι μόνο δεν παρατηρήθηκε καμία αντίσταση, αλλά, αντίθετα, είναι πολύ πιο εύκολο και τριβές είναι ανώδυνη.

Η γυναίκα, επίσης, εμπλέκονται στη διαδικασία: το δέρμα και το βλεννογόνο του πέος τρίβεται στο εγκάρσιες πτυχώσεις του αιδοίου. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ακούσιες ρυθμικές συσπάσεις των κολπικών τοιχωμάτων ως αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων των σφιγκτήρων. Οι μειώσεις αυτές είναι ιδιαίτερα αισθητή λίγο πριν τη λήξη της διόγκωση των γεννητικών οργάνων.

Πώς είναι το γυναικείο οργασμό;

Όταν και οι δύο συμμετέχοντες στην επαφή υπάρχει η αίσθηση του αισθησιασμού, ως αποτέλεσμα της διέγερσης των νευρικών κυττάρων, που βρίσκεται στην άκρη του πέους μου, και η γυναίκα στο κεφάλι της κλειτορίδας, του κόλπου, του αιδοίου και του κόλπου. Ερεθισμός, τα οποία γίνονται αντιληπτά από αυτές τις νευρικές απολήξεις, που μεταδίδονται στο νωτιαίο μυελό και στη συνέχεια στον εγκέφαλο. Αυτά ερεθισμό συσσωρεύονται και να ενταθεί μέχρι να φτάσουν σε ένα επίπεδο διέγερσης, η οποία παρουσιάζεται μια σειρά από νέα αντανακλαστικά. Το τελευταίο link είναι η εκτίναξη του σπέρματος στους άνδρες (εκσπερμάτιση) και την έκκριση των αδένων του τραχήλου της μήτρας και Μπαρτολίνι αδένες στις γυναίκες. Εκσπερμάτωση συνοδεύεται από μια αισθησιακή αίσθηση του οργασμού. Η προέλευση του οργασμού δεν είναι πλήρως κατανοητή.

Οι γυναίκες να έχουν οργασμό δεν πρέπει να είναι επαρκής ερεθισμός του ερωτογενείς ζώνες και ερωτικές ψυχικά ετοιμότητα για τη σεξουαλική επαφή. Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες οργασμού αύξησης είναι πολύ πιο αργή, και η φθορά του χρόνου πλέον. Την περίοδο της "κορυφές" του οργασμού, που είναι ακόμα μακρύς και τα δύο.

Ένταση οργασμού είναι εξαιρετικά μεταβλητή και εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία και το Σύνταγμα του ανθρώπου. Ο οργασμός δεν μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα τη μείωση της διεγερσιμότητας των σχετικών τμημάτων του οπτικού υψώματα βλάβη σε αυτό το site ή την επίδραση φρεναρίσματος του εγκεφαλικού φλοιού, που προκαλείται από ψυχογενείς παράγοντες (αδιαφορία, απέχθεια, κ. λπ.).

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, αυτό το ασυνήθιστο και πολύ ισχυρή αίσθηση του οργασμού, όπως squirt ή jet οργασμό. Η ουσία είναι ότι η γυναίκα φτάνει σε οργασμό υγρό: ένα μικρό σιντριβάνι της διαυγές υγρό πιτσιλιστεί έξω από τον κόλπο κατά τη διάρκεια οργασμικές συσπάσεις. Αυτό το υγρό που σχηματίζεται σε ειδικούς αδένες, που δεν πρέπει να συγχέεται με τα ούρα. Για να επιτευχθεί ένα ισχυρό οργασμό μια γυναίκα μπορεί, αν ο άνθρωπος θα τονώσει το πρόσθιο κολπικό τοίχωμα ή το g-spot.

Πόσο καιρό είναι μια σεξουαλική πράξη σε μια γυναίκα;

Η κανονική διάρκεια της σεξουαλικής επαφής κυμαίνεται από 2 έως 6 λεπτά. Ωστόσο, η μεγάλη αξία που έχει το χαρακτήρα ενός ατόμου. Για τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι, επίσης, επηρεάζεται από τα διαστήματα μεταξύ των σεξουαλική επαφή. Πολύ σεξουαλικό περιεχόμενο και ισχυρή σεξουαλική διέγερση μειώσει σημαντικά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Γιατί κατά τη διάρκεια του σεξ στις γυναίκες δεν οδηγούν;

το σεξ

Ένα από τα πιο σοβαρά ψυχολογικά τραύματα οι γυναίκες μπορεί να είναι απογοητευτικό σε άτομο. Παντρεμένη με το πρόσωπο που προκάλεσε την φωτεινή και υψηλής συναισθήματα, ανακαλύπτει απρόσμενα κυνική οι άνδρες στη σεξουαλική ζωή, στην οποία παίζει τον ρόλο της απλής μέσα από την ευχαρίστηση.

Αυτός είναι ο λόγος για ιδιαίτερη σημασία είναι η αναλογία των αρσενικών προς θηλυκά κατά τη σεξουαλική επαφή. Η αγένεια και η ακαταλληλότητα, που ανακαλύφθηκε από τον σύζυγό της κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή, δημιουργεί στις γυναίκες αρνητικό αντανακλαστικό να τη σεξουαλική επαφή. Και εάν ισχύουν οι ακόλουθες σχέσεις δεν κάνουν θετικές αλλαγές, το αντανακλαστικό αυτό γίνεται παθολογική, προκαλώντας περαιτέρω σεξουαλική ψυχρότητα. Οι πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι η στάση του μια νεαρή κοπέλα που δεν είχε σεξουαλική επαφή.

Αν είναι ακόμα παρθένα, νιώθεις το φόβο του για την πρώτη της σεξουαλική επαφή. Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει σε ό, τι ήταν να επιτευχθεί από τη γυναίκα του την πρώτη σεξουαλική επαφή είναι σίγουρα στην "πρώτη νύχτα" και ήσυχα περιμένετε μερικές ημέρες για να επεξεργαστεί καθημερινά η γυναίκα έχει το φόβο.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα κορίτσια που είναι παντρεμένοι, οι γιατροί θα πρέπει να διεξάγουν συνεντεύξεις, να τους εξηγήσουμε ότι η απώλεια της παρθενίας δεν είναι μια καταστροφή, όπως συχνά φαίνεται σε μερικούς. Ο υμένας είναι μόνο πολύ σπάνια στερεά. Βασικά έχει μια τρύπα. Αν το σχήμα του υμένα είναι ότι η σεξουαλική επαφή παραβιάζουν την ακεραιότητα, την πρώτη σεξουαλική πράξη είναι μοχθούν * αυτό σηματοδότησε ένα ελαφρύ πόνο. Η αιμορραγία που προκύπτει σε αυτές τις περιπτώσεις, ασήμαντη.

Τραυματισμός κατά τη διάρκεια του σεξ

Επιπλοκές, και το τραύμα κατά τη σεξουαλική επαφή μπορεί να συμβεί τόσο σε άνδρες και γυναίκες. Μερικές φορές η γυναίκα κατά τη συνουσία μπορεί να είναι σημαντικές βλάβες στο γεννητικό σύστημα. Η ρήξη του παρθενικού υμένα εξαρτάται από το βαθμό της μηχανικής δράσης. Τα αποτελέσματα αυτής της βλάβης είναι ποικίλες: ο υμένας δάκρυα, πληγές, ακόμα και το διαχωρισμό του παρθενικού υμένα, το κυρίως Τμήμα του ορθού.

Αυτοί οι τραυματισμοί οφείλονται σε σφράγιση και το τέντωμα με την εισαγωγή του πέους στην τρύπα του υμένα. Τα άκρα του υμένα στην περίπτωση αυτή πιέζεται προς τα μέσα λόγω της διάταση και ρήξη.

Διαλείμματα κατά τη σεξουαλική επαφή μπορεί να συμβεί σε διάφορα μέρη, αλλά πιο συχνά είναι στο σχήμα 6 (για την ακριβή σήμανση των κενών συμβατικά απεικονίζουν τους με το ρολόι πρόσωπο) ή στις πλευρές. Όταν η ρήξη του παρθενικού υμένα κατά τις 6 το ρολόι, μερικές φορές, περίπου πραγματοποιηθεί σεξουαλική επαφή, εκτός από τον υμένα, ρήξη οπισθίου τοιχώματος του κόλπου, κυρίως βλεννογόνου. Σε σοβαρή βαθμό ανωριμότητας των αναπαραγωγικών οργάνων αυτές οι βλάβες μπορεί να πάει σε πλήρη ρήξη του περινέου και του κόλπου τοίχους και θόλους.

Στην βρεφική γυναίκες που είναι συνέπεια της υπανάπτυξη των γεννητικών οργάνων, και σε ηλικιωμένους και το αποτέλεσμα την ατροφία και την ευθραυστότητα των ιστών.

Υπάρχουν, επίσης, επιπλοκές, όπως η σπαστική μείωση γυναίκες του κόλπου, με αποτέλεσμα τόσο ισχυρή μια τσιμπημένο κράτος, το μπροστινό μέρος του, ειδικά στο κεφάλι, διογκώνεται σημαντικά, και το κράτος δεν μπορεί να ανακληθεί από τον κόλπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η γυναίκα έχει να εκθέσει την αναισθησία ή την εξάλειψη της παράβασης με ένα ζεστό μπάνιο.

Μερικές φορές κατά τη σεξουαλική επαφή, οι δυσκολίες που προκύπτουν σε σχέση με την ξηρότητα του κολπικού βλεννογόνου σε περίπτωση παραβίασης της έκκρισης των αδένων του Κάουπερ ή ειδικούς αδένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ξηρό βλεννογόνο πριν τη σεξουαλική επαφή συνιστάται να υγράνετε από το λέρωμα μια παχιά κρέμα, αλοιφή ή το σάλιο.

Σπάνια, αλλά συμβαίνει είναι μια καταστροφική επιπλοκή κατά τη σεξουαλική επαφή ως το θάνατο. Θανάτου σε σχέση με τη σεξουαλική επαφή παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια ή σύντομα μετά από τον πιο συχνά στους άνδρες παρά στις γυναίκες, οι ηλικιωμένοι, οι ασθενείς με σκλήρυνση των εγκεφαλικών και των στεφανιαίων αρτηριών, ειδικά όταν έχει προηγηθεί η υπερκατανάλωση τροφής ή την κατάχρηση αλκοόλ. Ο θάνατος μπορεί να είναι το αποτέλεσμα το εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα, εμβολή, καρδιακή ανεπάρκεια και φυματίωση - σοβαρή πνευμονική αιμορραγία.

σεξουαλική επαφή

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γυναικολόγοι και την εγκληματολογική οι γιατροί πρέπει να ασχοληθεί με τα παράπονα των ανδρών, κυρίως αυτό συμβαίνει στις οικογένειες, το κήρυγμα του Ισλάμ. Χθες μετά την πρώτη νύχτα του γάμου κατηγόρησε τις γυναίκες τους σε απάτη σε σχέση με ένα μικρό αριθμό ή πλήρη έλλειψη αίματος. Κατά τη γνώμη τους, το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη της μακροχρόνιας παραβιάσεις του παρθενικού υμένα. Ωστόσο, η εξέταση σε αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα δείχνει ότι οι άνδρες έχουν παραπλανηθεί λόγω της παρουσίας τους συζύγους των εν λόγω εντύπων του υμένα, η οποία με τα ανατομικά χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη σεξουαλική επαφή χωρίς παραβιάσεις ακεραιότητας. Αν ο υμένας είναι πολύ χαμηλή, η απαλλαγή του αίματος από την επιφάνεια των δακρύων είναι πολύ μικρό ή και καθόλου.

Εμπόδια για σεξ έχουν οι γυναίκες: κολεόσπασμο, παιδισμός από τα γεννητικά όργανα, σοβαρή ατροφική διαδικασιών τους, την ασχήμια της ανάπτυξης των εξωτερικών ή εσωτερικών γεννητικών οργάνων (υμένας, κόλπου), φλεγμονές, όγκοι, κλπ.