Γιατί πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα, μετά τη συνουσία, και τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση

Υπάρχει μια κοινή γνώμη, από την οποία μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης και απόλαυσης. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα η περίπτωση. Σύμφωνα με τις στατιστικές, περίπου το 50 τοις εκατό ισχυρίζονται ότι μετά τη συνουσία αισθάνονται την απουσία του πόνου και δυσφορία στην κάτω κοιλιακή χώρα. Γιατί συμβαίνει αυτό και είναι φυσιολογικό αυτό; Πείτε.

Αιτίες της κάτω κοιλιακό άλγος μετά το σεξ

κοιλιακό άλγος

Πολύ συχνά οι γυναίκες για την υποδοχή στον γυναικολόγο παραπονιούνται ότι έχουν πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα μετά τη συνουσία. Η πιο κοινή αιτία περιλαμβάνει φλεγμονώδεις ασθένειες που αναπτύσσουν τα όργανα της πυέλου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καθοριστικός παράγοντας είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Συχνά είναι κρυμμένα ροών και σπάνια κάνει αισθητή την παρουσία της. Σε επικίνδυνες ασθένειες περιλαμβάνουν τα χλαμύδια και η γονόρροια.

Αν τραβήξεις την κοιλιά μετά τη σεξουαλική επαφή, οι λόγοι μπορεί να κρύψει τα εξής:

  • χειρουργική επέμβαση με τη μορφή των αμβλώσεων και των διαγνωστικών vysalivanie;
  • η χρήση του ενδομήτριες συσκευές.
  • η αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού λειτουργία.

Σε εμφάνιση επώδυνες αισθήσεις στην κοιλιακή χώρα του ασθενούς όσο το δυνατόν συντομότερα για να δείτε ένα γιατρό. Αν και καιρό να μην δώσουν προσοχή στα συμπτώματα, μπορεί να προκύψουν επιπλοκές που οδηγούν σε υπογονιμότητα και τις δυσκολίες που μεταφέρουν ένα παιδί.

Μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από πόνο μετά τη σεξουαλική επαφή

Όταν μετά τη συνουσία, πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα, θα πρέπει να σκεφτείτε για την υγεία. Ίσως ο λόγος έγκειται στην παρουσία κάποιας ασθένειας.

Τσίχλα ή καντιντίαση

Κάτω κοιλιακό άλγος μετά από την επαφή συχνά παρουσιάζεται αν η γυναίκα ανέπτυξε μια μυκητιακή ασθένεια από την περιοχή του κόλπου. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ακίνδυνο. Αλλά αν δεν λάβει εγκαίρως μέτρα, το σύνδρομο πόνου θα αυξηθεί μόνο.

Αιτία η παθολογική κατάσταση, υπάρχει μια μακροχρόνια λήψη αντιβιοτικών ή αντιμικροβιακών ουσιών, συχνή πλύση, την παρουσία της Αλλεργίας σε μαξιλάρια, προφυλακτικά ή κατώτερης ποιότητας εσώρουχα.

Νόσος εκδηλώνεται με συμπτώματα όπως έντονο κνησμό και το κάψιμο, επώδυνη αίσθηση στην κοιλιακή χώρα μετά την σεξουαλική επαφή, συχνουρία, η εμφάνιση του λευκού cheesy απαλλαγή.

Ενδομητρίωση

Ακόμα μια από τις δημοφιλείς αιτίες του πόνου είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία, η οποία παρουσιάζεται με τα όργανα της πυέλου. Χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου στρώματος έξω από την κοιλότητα της μήτρας. Οι λόγοι για την ανάπτυξη της νόσου δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστό. Αλλά οι γιατροί προειδοποιούν τους ασθενείς ότι η ασθένεια μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα της αναπαραγωγικής ηλικίας.

Το κύριο σύμπτωμα της ενδομητρίωσης θεωρείται βαριά αιμορραγία κατά την έμμηνο ρύση. Έτσι, υπάρχει έντονος πόνος. Κατά τη διανομή ειδικές αλλοιώσεις έξω από την κοιλότητα της μήτρας αναπτύξει κάποιες διαδικασίες. Αυτός είναι ο λόγος για πόνο στο στομάχι μετά από την επαφή.

Χαμηλή ποιότητα του σεξ

Συχνά το πρόβλημα του πόνου βρίσκεται σε κακή σεξ. Οι λόγοι για αυτό το φαινόμενο είναι οι εξής:

Η έλλειψη της διέγερσης των γυναικών. Κατά τη διέγερση του κόλπου αυξάνει σε μέγεθος. Αν ο εταίρος είναι ενθουσιασμένος αρκετά, δεν θα χορηγηθεί το σωστό ποσό των λιπαντικών, και το πέος τους άνδρες θα είναι περισσότερο από το μέγεθος του κόλπου.

Απότομη και έντονη κινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Τραχιά επεξεργασία από το βλεννογόνο του κόλπου και η κοιλότητα της μήτρας είναι εκτεθειμένος σε τραυματισμούς.

Φλεβική στασιμότητα του αίματος

Όταν μια γυναίκα είναι στο απόγειο του ενθουσιασμού, το αίμα αρχίζει να ενεργά να έρθει στα γεννητικά όργανα. Αιτία για τη συσσώρευση του αίματος είναι επίσης καθιστική ζωή και την καθιστική ζωή. Αν μια γυναίκα δεν της αρέσει το σεξ, που δεν ασχολούνται σε τακτική σεξουαλική ζωή ή για μεγάλο χρονικό διάστημα απείχαν από τη σεξουαλική επαφή, η εκροή είναι πολύ χειρότερη. Στο πλαίσιο αυτό, η κοπέλα αισθάνεται την ένταση και το άβολο συναίσθημα στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Κάθε χρόνο, ο πόνος θα αυξηθεί μόνο. Με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και το κανονικό σεξ δεν μπορεί να σε σώσει από τον πόνο. Ως αποτέλεσμα, το σεξ θα φέρει μόνο δυστυχία.

Μην ξεχνάτε ότι η φλεβική στασιμότητα του αίματος που οδηγεί στην ανάπτυξη της μια σειρά από σοβαρές ασθένειες, με τη μορφή της ενδομητρίωσης, ινομυωμάτων, διαταραχές των ωοθηκών, μαστίτιδα.

Ανατομική ασυμβατότητα

Άρρωστος κοιλιακή χώρα μπορεί, για το λόγο ότι το πέος του άντρα είναι πολύ μεγάλο. Ο κόλπος έχει την ικανότητα να επιμηκύνει 2-3 εκατοστά, όταν διεγερθεί σεξουαλικά.

Εμπειρογνωμόνων υπολογίζεται ότι το μέσο μήκος του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου θα πρέπει να είναι 12 έως 14 ίντσες. Αν υπερβαίνει την τιμή αυτή, η πιθανότητα ανατομική ασυμβατότητα αυξάνει σημαντικά. Έτσι, οι γυναίκες θα βιώσουν τον πόνο, όχι μόνο μετά το σεξ, αλλά κατά τη διάρκειά της.

Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, οι ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό δαχτυλίδι. Θα επιτρέψει σε σας για να ελέγξει το βάθος της εισόδου και να περιοριστεί η διείσδυση να αποτρέψει την ανάπτυξη επώδυνες αισθήσεις.

Έλλειψη οργασμού

Κακό και τραβήξτε το κάτω μέρος της κοιλιάς, ίσως για το λόγο ότι η γυναίκα δεν αισθάνεται πλήρης ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Στην οικειότητα κατά τη διάρκεια της διέγερσης αίμα ορμά προς τα όργανα της πυέλου. Αν το κορίτσι δεν είναι ευχαριστημένοι, η εκροή του αίματος είναι σπασμένο.

Σε αυτό το πλαίσιο, εμφανίζονται όχι μόνο τράβηγμα, αλλά και την κοπή πόνο. Εάν αυτό συμβαίνει συχνά, θα οδηγήσει στην παραβίαση των ωοθηκών. Για να λύσει το πρόβλημα, είναι δυνατόν, αν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε στάσεις. Αν αυτό δεν βοηθήσει, θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια για να το σεξολόγος.

Πόνος μετά από τη συνουσία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

πώς να αφαιρέσει τον πόνο

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί για να έχουν σεξ με το στάδιο της κύησης. Απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι διαφορετικό. Μερικοί γιατροί κατηγορηματικά εναντίον έγκυος σεξ. Άλλοι θέτουν κάποιους περιορισμούς, αν υπάρχει μια απειλή αποβολής και προβλήματα με την εγκυμοσύνη. Σε άλλες περιπτώσεις, το σεξ είναι δυνατόν, όμως, ακολουθώντας ορισμένες συστάσεις.

Εάν μια έγκυος γυναίκα βιώνει δυσφορία ή πόνο, τότε θα μπορούσε να είναι:

  • μείωση στην κοιλότητα της μήτρας. Κατά τη σεξουαλική επαφή, η μήτρα αρχίζει να συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε πόνο;
  • το φόβο. Κάθε μέλλουσα μητέρα ανησυχεί για την εγκυμοσύνη της. Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια του σεξ, μια γυναίκα δεν μπορεί να χαλαρώσετε πλήρως. Ως εκ τούτου, οι μύες του κόλπου είναι σοβαρά τεταμένες, και το αποτέλεσμα είναι μια γκρίνια πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα;
  • εξάντληση και ατονία του σώματος. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά την πρωινή αδιαθεσία, οι συχνές αϋπνία, χρόνια κούραση και το σεξ στο ενθουσιασμένοι κράτος.

Αν ο πόνος μόνο ενταθεί, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Είναι πιθανό ότι η μέλλουσα μητέρα παρατηρήθηκε τόνο. Η πιο επικίνδυνη περίοδος για σεξ είναι το πρώτο τρίμηνο μέχρι και 12 εβδομάδες και το τρίτο τρίμηνο μετά από 32-35 εβδομάδες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή ή πρόωρο τοκετό.

Προληπτικά και θεραπευτικά μέτρα

Αν μια γυναίκα βιώνει δυσφορία κατά τη συνουσία, είναι καλύτερα να επισκεφθείτε το γιατρό. Θα εξετάσουμε και να συνταγογραφήσει την υπερηχητική διάγνωση. Απουσία παθολογίας γιατροί προτείνουν τη χρήση ειδικών φωτιστικών.

Αν η αιτία είναι κάποια ασθένεια ανατεθεί σε ιατρική θεραπεία. Καντιντίαση συνταγογραφήσει αντιμυκητιασικούς παράγοντες. Και καλή αποδοτικότητα της άρδευσης δείξει ένα ασθενές διάλυμα σόδας.

Στην φλεβική ασθένειες του αίματος που αποδίδονται σε συγκεκριμένα φάρμακα που ενισχύουν την εκροή. Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 1 έως 3 μήνες.

Αν η αιτία του πόνου ήταν μια σεξουαλική λοίμωξη, τότε η θεραπεία πραγματοποιείται και από τους δύο εταίρους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, φροντίστε να πίνετε τα ισχυρότερα αντιβιοτικά. Για τις γυναίκες που προδιαγράφεται κολπικά υπόθετα και τζελ. Οι άνδρες πρέπει να συμβουλεύονται να χρησιμοποιούν ειδικές αλοιφές. Το σεξ είναι εντελώς αποφεύγεται για δύο εβδομάδες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτήσει χειρουργική επέμβαση. Αυτές περιλαμβάνουν την παρουσία των καλοηθών όγκων, φλεγμονή του Προσαρτήματος. Σε κάθε περίπτωση, η λύση στο πρόβλημα είναι να επιλεχτούν χωριστά με βάση λόγους.