Κριτικές Forte Love

 • Αναστασία
  Μετά την εμφάνιση του το παιδί δεν ήταν μέχρι τον έρωτα, αλλά όταν το μωρό είναι μια μικρή μεγαλύτερος, κατέστη σαφές ότι δεν είναι κούραση, αλλά η έλλειψη της επιθυμίας. Μου αρέσει ότι υπάρχει κάποιο φόβο της οικειότητας. Στην εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα, ήρθε σε σκόνη Forte Love. Αποφάσισα να το δοκιμάσω – ήμουν προσελκύονται από το γεγονός ότι η σύνθεση χωρίς οποιαδήποτε χημικές ουσίες. Ο άντρας της ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Όλα τα προβλήματα, την κούραση και τους φόβους εξαφανίστηκε. Προτείνω!
  Forte Love
 • Zeynep
  Στο παρελθόν οι σχέσεις που έχω περάσει προδοσία, γι ' αυτό έδωσε το αποτύπωμα της οικειότητας με το νέο φίλο της. Το λίμπιντό μου ήταν στο μηδέν. Ένα φίλο συνιστάται να δοκιμάσετε forte love. Τώρα είμαι πολύ ευγνώμων, επειδή το σεξ έχει γίνει ένα κανονικό και πολύ ευπρόσδεκτη, και οργασμούς πιο φωτεινά και μακράς διαρκείας.
  Forte Love
 • Δημήτριος
  Η γυναίκα μου και έχω ζήσει πολλά χρόνια, και κάθε χρόνο, το σεξ γινόταν όλο και λιγότερο. Της ζήτησα και καφέ, και μια ταινία, να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε για τη ζωή. Αλλά η λίμπιντο δεν επηρεάζεται. Κάποτε διάβασα σε ένα φόρουμ για τη σκόνη Forte Loveαγόρασε μερικά πακέτα και αποφάσισε μυστικά να χύσει το τσάι. Ήταν απλά ένα πυροτέχνημα συναισθημάτων, το σεξ ήταν μεγάλο και φωτεινό. Στη συνέχεια, φυσικά, θα ομολογήσει το μυστικό, η πρώτη του γυναίκα ήταν προσβεβλημένος, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι η διατήρηση του γάμου και το καλό σεξ είναι πολύ πιο σημαντικό από ό, τι μου μικρή απάτη. Τώρα η γυναίκα του και ότι δεν είναι αντίθετος να πιείτε αυτό το φάρμακο.
  Forte Love
 • Δημήτριος
  Η γυναίκα έχει αποκτήσει περίπου 15 κιλά υπέρβαρος, η οποία δεν έχει κόμπλεξ με την εμφάνισή της. Μου κιλά δεν αμήχανα, αλλά δεν αποφεύγεται οποιαδήποτε οικειότητα. Στη συνέχεια, μπήκα στο ίντερνετ και βρήκα τα σχόλια για τη σκόνη forte love. Το αγόρασα και της ζήτησε να το δοκιμάσετε. Τώρα και το σεξ είναι υπέροχο, και η απώλεια βάρους είναι πολύ πιο ενεργή.
  Forte Love
 • Sabina
  Ήμουν πάντα αρκετά κρύο στο κρεβάτι – δεν ήταν η καθημερινή μου επιθυμία να κάνουν σεξ. Και μετά την αποτυχία των ορμονικών σεξ και να μετακινηθεί στην κατηγορία των εορταστικών εκδηλώσεων. Ο άντρας, η κατάσταση αυτή δεν ταιριάζουν, έτσι άρχισε να μου προσφέρει να δοκιμάσετε κάποιο διεγερτικό. Από όλα τα ναρκωτικά και τα χημικά αμέσως αρνήθηκε. Στη συνέχεια μου έφερε η σκόνη forte love. Αμέσως μετά την πρώτη εισαγωγή η σεξουαλική μας ζωή λάμψη με νέα χρώματα, και σε Γενικές γραμμές, οι σχέσεις έχουν γίνει πιο απαλό και ζεστό. Έτσι, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε το φάρμακο σε όλα τα κορίτσια που έχουν προβλήματα με τη λίμπιντο.
  Forte Love
Εκτίμηση Forte Love
4.2
20