Εμπειρία στη χρήση Forte Love

Η λετίσια από την πόλη της Νάπολι αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του με τα εκατομμύρια των γυναικών. Το κορίτσι είπε για το πώς κατάφερε να λύσει τα προβλήματα με τη σεξουαλική ζωή και τη χαμηλή λίμπιντο το θηλυκό του παθογόνου Forte Love.

Με τον άντρα μου είχαμε μια ωραία σχέση, που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε ο ένας τον άλλο, να αγαπάμε την οικογένειά μας. Αλλά σε κάποιο σημείο είχαμε ένα σοβαρό πρόβλημα που θα μπορούσε να βάλει ένα τέλος στη σχέση μας.

Καθώς άρχισα να εξαφανιστεί η επιθυμία

Με την πάροδο του χρόνου, μετά το γάμο, άρχισε να επιδεινώνεται η ποιότητα του σεξ. Είχα πολύ σπάνια την επιθυμία και την έλξη για τον άντρα της. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ το συζητήσαμε αυτό το θέμα σε κάποιο από τα πειράματα δεν ήταν ικανοποιημένος και πόσοι δεν θα χρησιμοποιούν λαϊκή ιατρική, το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου. Συχνά διαβάζω άρθρα για το θέμα αυτό στο Διαδίκτυο και να προσπαθήσει να εφαρμόσει όλες τις συμβουλές που του δόθηκαν. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, έπαιξε ρόλο-παίζοντας παιχνίδια, πίνουν αλκοόλ, πριν από την οικειότητα, έδωσε σε κάθε άλλη μασάζ, εφαρμόστηκαν τα ιδιωτικά μέρη του αιθέριου ελαίου του, αλλά ήταν όλα μάταια.

Έναν φίλο με τον οποίο έχω μοιραστεί το οικείο πρόβλημα, μου είπαν ότι πιθανότατα ο άντρας μου και εγώ έχουμε διαφορετικές ταμπεραμέντο. Αλλά πριν από το γάμο, όλοι είχαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι και τι έγινε να μου λίμπιντο μετά από αυτό, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Η μαμά είπε ότι οι γυναίκες θα "ανοίξει" σεξουαλικά αργότερα, και το πιο πιθανό, ο χρόνος μου δεν έχει έρθει ακόμα. Αλλά λίμπιντο ήταν πολύ υψηλό, ακόμη και με την πρώτη μου σοβαρή σχέση.

Μάταιες προσπάθειες για να επαναφέρετε το πάθος στο κρεβάτι

Πρώτα ο άντρας μου προσπάθησε να μου κάνει έκπληξη, να έχουν από καιρό ερωτικά παιχνίδια, να κάνετε ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά τελικά έγινε προσβεβλημένος, να αμφιβάλλει για την αγάπη μου, και, επιπλέον, αργότερα προσχώρησαν οι κατηγορίες και η συνεχής δυσαρέσκεια. Το έχω ήδη και η ίδια άρχισε να αμφιβάλλει αν τον αγαπώ. Συνεχείς καυγάδες βάσει της λείπει το σεξ περισσότερο από ό, σκότωσε την επιθυμία να λυθεί το θέμα. Σε κάποιο σημείο νόμιζα ότι και οι δύο αποδέχονται αυτή την κατάσταση και άρχισαν να ζουν ειρηνικά μαζί, σαν αδελφός και αδελφή. Όχι μομφές και διαμάχες. Άρχισα να νιώθω το ενδιαφέρον, ελκυστικό, ανεπιθύμητα, και ακόμη και ως αν ήταν παλιό, και είναι 25 χρόνια! Υπήρχαν εβδομάδες, όταν ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ακόμη στο μάγουλο δεν φιλήσω ακόμη μια φορά.

Συνειδητοποίησα ότι αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε διαζύγιο ή η απιστία από την πλευρά του. Ούτε το ένα ούτε το άλλο που ήθελα, και έτσι αποφάσισα οποιονδήποτε τρόπο για την εξάλειψη κρύα μεταξύ μας. Πήγα στο γυναικολόγο: εξέταση, υπέρηχος, και το αίμα δεν έδειξε ανωμαλίες. Στη συνέχεια, ο γιατρός με συμβούλεψε να έχουν ελεγχθεί από τον ενδοκρινολόγο, γιατί είχε υποψίες για ορμονικές διαταραχές. Αλλά ορμονών φύλων ήταν, επίσης, εντός των φυσιολογικών ορίων. Τότε συνειδητοποίησα ότι για να λύσει το πρόβλημα μου μπορεί να είναι μόνο μια θεραπεύτρια του σεξ, αλλά τώρα συνειδητοποιούν ότι πρέπει να έχουν.

Μετά μαζί μου για μερικές συνεδρίες, ο γιατρός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι Γενικά δεν υπάρχουν τα παγκόσμια προβλήματα, τις προσβολές, τους φόβους ή καταπιεσμένο θυμό. Το θέμα είναι ότι πριν είχα να κρατήσουν τους άντρες τους, να προσπαθήσουμε να είναι το καλύτερο για αυτούς, και μετά από την σφραγίδα στο διαβατήριο μόλις ηρεμήσει, και την αίσθηση ότι πρέπει να δω το πάει, αλλά τι θα ήταν συγχέεται με την λίμπιντο. Αποδείχθηκε, τις φυσικές μου ανάγκες δεν είναι τόσο μεγάλη. Αλλά η διαφορά μεταξύ της ιδιοσυγκρασίες του συζύγου, φυσικά, δεν θα πρέπει να υποφέρουν, και για την ψυχο-συναισθηματική κατάσταση που το κανονικό σεξ είναι πολύ χρήσιμη. Ναι, και όπως η πρόληψη των ασθενειών του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος σεξ είναι επίσης αναγκαία. Αλλά το σεξ δεν θέλω αυτή η θετική επίδραση δεν θα δώσει και ο άντρας μου ποτέ δεν θα συμφωνούσε με μια τέτοια πειράματα.

Κατάφερα να σώσω τη σχέση μου με τον άντρα μου, λόγω της σκόνης Forte Love

Στην επόμενη συνεδρία ο γιατρός πρότεινε να αγοράσει το θηλυκό διεγερτικό Forte Love και να λάβει, όπως απαιτείται. Η σύνθεσή του είναι απόλυτα φυσικό λοιπόν, το κακό έχει ήδη γίνει, ακόμη και αν η εγκυμοσύνη. Δεν φανταζόμουν ότι μια σκόνη που θα σας βοηθήσει με τον άντρα της και γενικά για την εμπειρία κάποιου είδους σεξουαλική επιθυμία. Αλλά οι αμφιβολίες μου είχαν διαλυθεί μετά την πρώτη εφαρμογή. Ο άντρας της ήταν σε κατάσταση σοκ – οπότε δεν ήμουν ακόμη και πριν από το γάμο. Σε Γενικές γραμμές, μετά από δύο ώρες σεξ και πολλούς οργασμούς και από τις δύο πλευρές ήταν όλοι πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι (στο τέλος, ο άντρας μου ακόμα κοίταζαν για οποιαδήποτε δικαιολογία για να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα, καθώς η δύναμή του έχει σχεδόν αποξηρανθεί).

Η εμπειρία από τη χρήση Forte Αγάπη

Τώρα είμαι ακόμα και χωρίς σκόνη Forte Love θέλει να κάνει σεξ πιο συχνά και να το χρησιμοποιήσετε όχι τόσο συχνά όσο πριν. Προφανώς, η καθιερωμένη κυκλοφορία και τακτικούς οργασμούς έκανε το κόλπο. Έτσι εγώ θα σε συμβούλευα όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες που έχουν προβλήματα στο γάμο προκύψουν μόνο στο φόντο της έλλειψης σεξ, το βιβλίο ένα παθογόνο Forte Love – αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει όχι μόνο να σώσει το γάμο, αλλά επίσης να αισθάνονται σίγουροι και επιθυμητό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για κάθε κορίτσι.